reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, może Mała śpi tak po szczepionce? Na każde dziecko działa inaczej. Fajnie, że Hania ma taką koleżankę, papużki nierozłączki.

Moja Złośnica już śpi, od 14.30 nie miała drzemki więc szybko odpadla.
Ja ścięłam włosy... Z tyłu krótsze a z przodu trochę dłuższe.
U nas wieje niemiłosiernie i jest chłodno, ale i tak ruszam z koleżanką na ławeczkę ^^

reklama
A ja na chwilę jak to bywa przeważnie:) Me dziecko codziennie chodzi o 21 spać, więc korzystam z neta jak już śpi. A po 22 wraca J. Już jest lepiej między nami:)
Mnie coś głowa pobolewa. I mam smaka na piwko:p No ale pomarzyć dobra rzecz:D

Gosdia pokaż się w nowej fryz:) I udanego wieczoru:)
Liza może Hania zmęczona szkołą. Co by nie było nowe wrażenia, no i wcześniejsze pobudki;)
Umi też mi się wydaje, że ochłodzenie macza palce w lepszym śnie dzieci bo Martynka dziś przespała całą noc a tak to się na wodę zawsze budziła.

No, a Misia dziś 21 miesięcy skończyła, moja Staruszka:) I dziś mi prezent słowny zrobiła, tzn na moje pytania /3/ czy mnie kocha odpowiadała, że tak:p Cud normalnie, że nie było odpowiedzi ''nie!'':p Poza tym śmieszna syt. bo podchodzi do barku i woła ''nic tu nie ma'':D Ale mogła pojąć bo ja ciągle podchodząc do barku tak gadam:p

gosdia to nie ciekawa sytuacje mieliscie,dobrze ze policjanci wszystko widzieli .daj spokoj.

dziecko nasze spi. w dzien spala 3 godz szoku doznalam .ja po nocce wyspalam sie jak nie wiem.spalam do 16 a dzis okazalo sie ze mamy wolne i...nie wiem co ja bede robila w nocy...:no:

liza hehe dzieciaki to maja pomysly:-D
A Amelka mnie dzis zaskoczyla przebudzila sie po tych 3 godzinach snu podnosi sie patrze a Ona siedzi patrzy na nas na tv i na mnie i mowi: "NA NA" patrzymy sie na siebie a ona głosniej NA NA my w smiech ale spojrzala na tv to ja wlaczylam eske a ona zaczela tanczyc tak fajnie buja sie i macha raczkami i nozka:-D

Normalnie padam :-(
brak sił . A na koniec dnia skorzystałam z usług opalania :-D

Liza powiedz mi od kiedy ściągałaś Mikiemu napletek ?
Gosdia śliczna twarzyczka ;-)

gosia a nie gosdia ale tez juz zauwazylam ze pare osob nas myli;p
eee no to maasz prawo byc zmeczona. Matko spalisz sie na wegielek:)

Gosia przepraszam ;* . No wiesz w czasie ciąży nie wolno . To teraz nadrabiam :-):-D ;-) . Siostra mówi ze przy niej wyglądam jak mużyn :-);-) .
No a jutro 6 lekcji a po lekcji ide z małym na bioderka ;-)

uciekam spać ;*
dobranoc;-);**

Ostatnia edycja:
Witam ;)
]Vegas, dobrze ze między wami już lepiej ;) Pokazę się pokaże, tylko jak będę mieć aparat.Wszystkiego najlepszego dla Martynki z okazji 21 miesięcy.
gosia, ja też w sumie Gosia heheh, dobrze, że wiadomo o kogo chodzi.
Młoda, przez Ciebie nabiorę kompleksów, że taka blada jestem. Ja bym chyba już nie wysiedziała 9 lekcji.

Ja wypiłam jednego reddsa i mi we łbie szumi ;). Zabrałam mojego synka na spacer (pies- Kubuś) i jest padnięty. On nie lubi chodzić ze mną na piwko na osiedle. :p
Ja już tak tęsknie za tym moim burakiem D :(. Głupie są te kłotnie. Ale nie wymiękne pierwsza. Nie tym razem.
Jeszcze mi się @ spóźnia. No, ale to pewnie przez odstawienie tabletek antykoncepcyjnych i może przez te globulki bo innej opcji chyba nie ma. ;)
Spokojnej nocy dla wszystkich.

reklama
gosdia smaka na Redsa mi narobilas ;-) mi sie okres nie spoznial jak odstawilam tabsy, ale u kazdej jest inaczej. rozumiem ze o rodzenstwo dla Corci sie nie staracie ;-)
Liza i jak z Hania? lepiej juz sie wczoraj czula?
Vegas dobrze ze miedzy wami juz lepiej. niewiele masz czasu na neta... ja siedze poki moge :-)
mloda 9 h... masakra. chyba nigdy nie mialam tylu lekcji. buziaki dla Rafalka

ja juz na nozkach, ale czuje ze padne okolo 9.00
milego dzionka wszystkim

Do góry