reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi, dziękuje a włosy mam mniej więcej do ramion i właśnie nie wiem czy coś mi z nimi wymyśli.A grzywkę to zawsze sama przycinam bo jeszcze nigdy mi nigdy dobrze jej nie zrobił. My z moim D. mieliśmy ostatnio taką przygodę w Ustce, że nam chłopak pijany wbiegł na samochód, który był praktycznie w bez ruchu bo to było przy przejściu dla pieszych no i udawał, ze go potrąciliśmy. Boże, ile ja się wtedy strachu najadłam przez gówniarza! Juz miałam wizje Damiana w więzieniu....

Zosia dzisiaj ma dzień na spanie. Znowu sobie kima ;)

umi wynajmujemy kawalerke. \Tylko ze własciciel jest dziwny i moze przyjsc w kazdej chwili i powiedziec ze mamy się wyprowadzac

gosida jestes śliczna , ja bym nic nie zmieniała:)

gosdia o masakra to faktycznie nie miłe zdarzenie... wzywaliście policje czy cos? Ja co do przycinania to zdaje sie całkowicie na fryzjera, ale jesli chodzi o ukladanie to nie dziekuje, zawsze po wygladam jak strach na wróble. Chyba wszystko przez to że kazy a inna wizje ułozenia włosów

edit Malwina a macie umowe najmu? w niej powinien być okres wymówinia który obowiązuje. U nas jak wynajmowaliśmy był to miesiąc, chyba że zakłócalibyśmy spokój sąsiadów to wtedy 2 tygodnie

Malwina, nakawalerce z dwójką dzieci to rzeczywiście mogłoby być ciężko.
Umi, to było przy samej stacji benzynowej, a dwie ulice dalej był komisariat policji. Tak nam się udało, że policjalni odbywali tam służbę i byli na kawie(nasze szczęście) i jeden z nich to wszystko widział. Chłopak udawał, że coś mu się stało, leżał pod samochodem i udawał nieprzytomnego. A jak podszedł do niego kumpel i powiedział "Wstawaj bo Cię na wytrzeźwiałkę zabiorą." To cud! Wstał, nic mu nie było. No ale zgarnęli go do radiowozu, matka musiała po niego przyjechać. Dostał 1000 zł mandatu. A D. tylko dmuchał i spisali jego zeznania. Mogł założyć sprawę w sądzie, ale gra nie warta świeczki, chłopak pokrył koszty naprawy samochodu. Ale mówie wam nikomu tego nie zycze. Tacy idioci chodzą po świecie, że głowa boli.

Malwina aaa umowa słowna, to faktycznie:/. A jakiś normalny ten facet jest?
gosdia:szok: opowieść jak z filmu jakiegoś... masakra upije sie taki i szkody narobi, a jeszcze jak by nie było tych policjantów to musielibyście sie z nim użerać bo by pewnie nie odpuścił

gosdia akurat nie twierdzę że wina jest po obu stronach bo dla mnie to przeszłość nic nie wspominam nic nie mówię nawet nie myślę nic a nic a on co jakiś czas coś mu się przypomina eh... To rzeczywiście i Ty masz wesoło na osiedlu heheh A co do fryzury myślę że fajnie wyglądasz może właśnie wycieniuj troszeczkę a jak chcesz większej zmiany to może jakiś kolorek albo pasemka nie wiem co tam lubisz:) Pewnie jeszcze jakiś cwaniakowaty małolat w ogóle się nie zastanawiają ludzie co robią i jaką krzywdę mogą zrobić;/

Malwina no to macie nieciekawą sytuację jak w nocy o północy może Was wygonić jeszcze z małym dzieckiem może warto to uregulować? No i kawalerka na dwoje dzieci to za mało, my na początku mieszkaliśmy w bloku jak się wyprowadziliśmy Domi miała 10miesięcy teraz jak tam pojedziemy żeby coś ogarnąć albo wynająć to po godzinie nie może tam wytrzymać i nie wyobrażam sobie mieszkania w bloku:)

Domka właśnie usnęła przy Muminkach:) zjadła cały talerz barszczu czerwonego i chrapie:)

Hej

Dzis Hania miala szczepienie rano, jedo w rączke drugie do buźki ;] wrócila ze szkoly i spi juz 2h! martwie sie jakos niewiem ;/ mam nadzieje ze jest z nia oki, czola gorącego nie ma byc moze jest tylko zmęczona...
Do tego jak po nią poszlam pogadalam z mamą Julki i śmiac mi sie chcialo co dzis ta mala agentka powiedziala (dobraly sie obie pod tym względem, obie wygadane i wogole:-D)
Hania z Julką siedzą w ławeczce jednej i jak cos robią grupowo czy cos to dwie dziewczynki przed nimi siedzące sie odwracaja i tak razem malują czy cos, no i jedna z odwróconych dziewczynek cos powiedziala do Julki a Julka spojrzala sie na nią i mowi: "Ty sie do mnie nie odzywaj bo ty nie jestes moją kolezanką, ja tylko z Hanią sie koleguje i rozmawiam". :-D
Dzieci to mają gadke naprawde ;)))) hahaha, agentki dwie ;-)

Dzieki dziewczyny, ale akurat ta co sie spojrzala tak dziwnie na mnie miala moze z 27-30 lat? wiec nie taka stara, niewiem, niektóre widac ze mają noski wyzej od głowy, i wogole masakra, taka kwote skladki wymyslily dwie niby wybrane co sie same zglosily do przedstawicieli rodziców ze sie dobilam ale cóz, jakos to bedzie, zaraz wyplata;]

Dzis równiez załatwilam ostatnie formalnosci do obiadów Hani w szkole i do rodzinnego, do tej wyprawki. teraz po 15 od nowa trzeba skladac papiery, ale cóz juz sie przyzwyczailam do tego ;] papierologia...... ;]

Gosdia super fryzurka i wspolczuje tego zdarzenia z pijaczkami ;/ ehhhhhh

Przepraszam ze nie odpisuje wiecej ale Miki mi pcha sie na kolana co chwila, i ogolnie nie daje mi siedziec przed kompem i dlategóż też malo przed nim siedze ;/// do tego nowe obowiązki ze szkola i poprostu czasu brak i chęci tez czasem;]
M na noc pojechal do pracy ;]

reklama
Liza jejku jak dobrze że mi przypomniałaś!!! Przecież ja też w październiku muszę składać papieru do MOPS-u na wychowawcze i rodzinne a akurat jestem u rodziców to muszę iść po dokument że tu nie będę brała uff dzięki:) Ale agentki się dobrały może przyjaźń na całe życie!! Z moją najlepszą przyjaciółką właśnie w pierwszej klasie się poznałyśmy i kolegowałyśmy potem długo nic i od gimnazjum nie rozłącznie jesteśmy:)

Do góry