reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek słyszałam o nowych zasadach. W pon. jadę się zapisać na prawko. Wrzesień to dzień urodzin, niemal wszystkie dzieciaki w rodzinie, prócz Martynki, są z września /Jaś, Kacper, Madzia, Krzyś i Maja/ i kasy poszło sporo na prezenty. Maja to teraz ma roczek 10ego /odprawia 11ego/ a my jako Chrzestni chcieliśmy kupić super prezent i kasa się szybko zmyła z mojej wypłaty. Ale wypłata męża nadchodzi to na kolejne wydatki będzie;) Paraliżuje mnie to prawko, ale jak mus to mus.

reklama
Vegas ale to w ratach można płacić więc dowiedz się co i jak:) To co kupujecie?? Ja też zaraz będę kupowała mój szogun za 4 tygodnie drugie chciałam na lato najlepiej na czerwiec pewnie dlatego że ja mam w czerwcu ale chyba rozsądniej będzie na wiosnę bo C wrzesień Dominika październik:) Ja chrzestną jeszcze nie jestem. Ale prawko rób bo nie ma to tamto:) Prawka nie ma się co bać gorszy dentysta buhahahah

vegas oj to ja jestem egoistą od urodzenia chyba:-D. Wcale sie nie dziwie, że ciezko by ci było wrócic ddo pieluch, nocnego wstawania i w ogóle:-). Rób prawko! nie ma na co czekać, zobaczysz ze sie przyda:-)
kasiek orzechami? toż to marnotrawstwo:-D
Ewi dziś sie też dogadał z kimś, bo nad radem ktoś w śmietniku puszki przewalał
dry.gif

gosia91 Eh... nasza kochana służba zdrowia:/. Współczuje:/
Kamcia hahah dobre z tymi krowami:-p łodkie jest takie coś i na prawde bardzo ładnie ci Vi mówi:-)
gosdia, mój młody dostał taki ały syntezator na mikołaja to po tygodniu musiałam go schować kiedys go znalazł i męczył znowu przez jakis czas aż w końcu jak spal wywaliłam na szafe bo nie mogła juz znieść tego darcia
Herbata no no:-) to modelka Ci rośnie, ja nie wiem czemu zawsze wydawalo mi ie ze bedziesz miała synka:-):-p

My dzis nad rane znowu mielismy atrakcje. pomine fakt, że mały sie wnerwił w nocy, bo powiesił sobie na łózku swój kocyk i jakis cudem podczas snu spadł mu na twarz:-D. Najpierw usłyszałam głośne łaaaa, a po chwili jak juz doleciała do niego to ten juz siedział i mówiłi "dupi kocyk, dupi" :-D, no myslała ze sie tam skończe, ale wzięłam mu ten kocyk, przykryłam go i poszedł spać. i znowu ładnie spał:-) tylko ze dziś ktos postanowił pobuszować po śmietniku i gnieść puszki:/. Sąsiadka z dołu wypadła na swój balkon i tak kogos opitoliła, że to zgniatanie puszek przy niej to pesteczka:-D. Ale ogólnie widze poprawę w spaniu ałego, nie budzi sie w ciagu nocy po 20 razy na picie, pewnie to zasługa ochłodzenia bo nawet lepiej mu sie zasypia a jak wstaje nie jest od razu cały mokry jak dopiero co wyjety z kąpieli

Witam ;)

Liza, Olej te zgorzkniałe, stare mamuchy! Zazdroszczą Ci, że nie musisz farbować włosów, aby zakryć siwe odrosty, że jesteś naturalnie jędrna i że Twoja twarz nie przypomina rodzynki! No i mogą Ci zazdrościć jeszcze tego, że Twojego dekoltu nie dopadła starość i nie masz go pomarszczone hahahah:p Widziałam ostatnio taką 50-tkę z szyją jak 80-cio letnia babcia.
Umi, Ty mieszkasz na jakimś szalonym osiedlu, jak nie spiewają to puszki gniota. Wesoło.
Dobrze, że Kacperek lepiej sypia.
Vegas, mam nadzieję, że z mężem doszłaś do porozumienia.
Kasiek, ja też nie lubię jak ten mój wyciąga jakieś rzeczy z przeszłości, wkurza mnie to. Ale faceci są jacyś tacy mało rozumni .... I te ich teksty.. Znaczy mojego D. nie ocenajmy całości po jednym paranormalnym przypadku ;/

Ja położyłam moją Złośnicę spać. Wyrwała mi tyle włosów, ze szkoda gadać. Całą noc popłakiwała przez sen i się wierciła. Dzisiaj jestem wykończona, chodzę jak jakieś zombi.

Pogoda też do bani ciemno i zimno :). Dzisiaj śpimy u rodziców, więc ruszam na moją osiedlową ławeczkę z koleżanką na piwo nie odpuszcze sobie tego ;)

Aaaaa i mam jeszcze jedno pytanie. Macie może jakieś strony z fryzurami, bo chciałabym się wybrać do fryzjera i jakoś porządnie ściąć włosy tylko nie wiem jak się obciąć żeby coś pasował do tej mojej naleśnikowatej twarzy ;P:)

Umi uwierz mi że dali mi wyboru:) ale to było dawno ze 3 -4 lata temu teraz tylko dwóch żyje;/ Moja młoda też zaczyna mniej pić w nocy nic nie mówiłaś że i Twój taki nocny smok a myślałam że ja mam tylko taki problem jeszce tydzień temu cały słoik miałam na półce przygotowany a dziś z niegoi tylko trochę ubyło mam nadzieje że jak wrócimy tak zostanie i że jednak będzie spała już w swoim łóżku:) Ale masz osiedle tylko imprezę robić hehhe

gosdia no niestety faceci tacy są nie mogą pewnych rzeczy zrozumieć i po co wyciąga rzeczy które robiłam albo byłam z kimś jak jego nawet nie znała;/ eh boli mnie to;/ U mnie słońce świeci i jest ciepło tylko wiaterek wieje ale miło:) Ah ja też mam takie miejsce na ulicy i co przyjeżdżamy wszystkie to zawsze tam idziemy na piwko i fajniej jest niż w barze:) A co do fryzury to ja uważam że tylko dobry fryzjer coś fajnego wyczaruje mi się zawsze tysiąc fryzur podoba a w 999 będę wyglądała jak kretyn;/

Domka grzeczna tylko raz przebudziła się na picie, już po drugim śniadanku, bawiłyśmy się rysowałyśmy teraz poszła z prababcią obierać ziemniaki i potem na ogród nawet nie wiecie jak się cieszę bo wcześniej się jej bała a teraz widzę przez balkon że sobie gadają:)

kasiek mój zawsze dużo pił, jak pił leko to około 0,5 l szło na noc, a w lecie to tak 0,5 l do 1 l czasem nawet potrafił wypic w nocy, no ale my na ostatnim pietrze pod dachem mieliśmy straszny zaduch. Teraz pije mniej:tak:
Lizka zaponiałam ci napisać. Nie przejmuj sie starymi babami, jesteś lepsza mamusia niż wszystkie tamte dewotki razem wziete... Ale mnie wkurza jak sie jedna z drugą tak wywyższają i spojrzeniem gardzą człowiekiem:/
gosidia mieszkam w sammy centrum miasta, wiec o wariatów nie trudno u nas:-D wstaw fotke twarzy to doradzimy:-)

Witam

Ale tu cicho ostatnio :(

U nas oki Zuzia broi jak się da i nie mam juz pomysłów na zabawe.
Z M oki

\Tylko pogoda do bani , porazka

Liza ja tez mysle ze te baby Ci zazdoszczą , taka jest społecznosc w małych miejscowosciach.
Umi ale ty masz przygodny nocne:)

VegaS i jak tam z mężem??? Rób prawko jak najszybciej. Ja teraz bym nawet zakupów nie robiła bo mam do centrum miasta spory kawałek .A tak wsiadam , pakuje Zuzię i jade gdzie chce:0

Co do drugiego bobasa to ja na 100% chce miec drugie , tylko nie wiem kiedy narazie nie teraz

Umi, a tak propo wariatów :p to ja mieszkam na przedmieściach i na przeciwko mojego domu taka patologia jakby mieszka i pamiętam jak kiedyś mąż z żoną zaczęli się bić :p On ją za włosy ona go kopała... I chcieliśmy zadzwonic na policje, ale moj brat stwierdził, że jeszcze chwile popatrzymy. Fakt było troche smiesznie, dla nas ;P. A kiedyś jak taki chłopak wracał z imprezy to pozrywał lusterka w samochodach na osiedlu i przyjechali po niego policjalnci w kominiarach normalnie jak antyterroryści wyglądali. W sumie tutaj też cyrki odchodzą ;P ale szkoda pisać ;)

Kasiek, bo faceci to gamonie. Wina niby zawsze leży po obu stronach, no ale czasem to przeginają. Ja teraz spakowałam wszystko codostałam od D. włożyłam mu ładnie w torbe i powiedziałam, że juz ma gotowe pre4zenty dla tej co będzie go doceniać ;/ Ach.....

A co do mojej twarzy to ja mniej więcej wyglądam tak.DSC08692 modified.jpg
I też zawsze stwierdzam, że wyglądam jak kretyn po takiej wizycie ;P

gosdia masz śliczną twarz:tak:, jak dla mnie wyglądasz świetnie, ale jesli chcesz cos zmienić to może zaszalej z cieniowaniem delikatnie. A dokad masz włosy? Grzywke moim zdaniem masz idealna do twarzy ale też można z nią delikatnie pokombinować. O matko to faktycznie macie strasznie tam troche. U nas kilka tyg temu 2 pijaczków usneło nadrodze osiedlowej i tak chrapali nam pod blokiem:-D. Aż ktoś z sąsiedniego bloku zadzwonił po policje, jeden od razu wytrzeźwiał a drugi chciał sie z nimi bić kopnał jednego policjanta, tamten sie wkurzył tak mu odwiną, że aż mi szkoda było tego pijaczka ale sam sobie winien ci do niego grzecznie a on kopać chciał.
malwina Skoro chcecie to na pewno kiedyś sie zdecydujecie na drugie maleństwo, no chyba że natura zdecyduje za was:-)

reklama
umi ogolnie to chciałabym zaplanowac drugie, no ale jak los bedzie chciał inaczej to tez dobrze:)

Najpier to chciałabym miec jakiś kąt na stałe , no ale z tym trudniej

Do góry