reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza Ja ci powiem, że w wieku Hani miałam zajęcia od 8 do 12 tylko dopiero w pierwszej klasie było dłużej, a i to nie zawsze
kasiek88 no no no pozazdrościć tylko takiego wspaniałego faceta:tak:. No wiesz ja wstaje co dziennie o 6:15/30 nie ważne czy mały sie budzi czy nie, wiec jak juz sie przestawiłam na te 3-4 pobudki bo jemu goraco i chce mu sie pić to traciłam jakieś 40 min łącznie, na wstanie, zrobienie picia i na powtórne zaśniecie. Wyrzucając to wstawanie wychodzi na to ze mogę spokojnie funkcjonować od 5:30, no ale musi nie byc pobudek:-D
gosdia ooo to coś takiego jak ja na stażu miałam:-D. Z tym że ja faktycznie pracowałam, a i tak miałam problem z wypełnieniem tych druków, bo musiałam określić co ja przez te pół roku stażu zrobiłam. Masakra co ja tam powypisywałam:-D. Na jakich studiach jesteś?
herbata ty leniu jeden:-D ale śpij bo potem nie bedziesz miała kiedy

reklama
Hej:)
Maleńka śpi od kilkunastu minut, więc mam trochę czasu na relax:) Dzisiaj rano miałam śmieszne przygody. Wpierw to stwierdziłam o 7.30, że zrobię pieczarkową co by Jurek miał jak wstanie dziś na drugą zmianę. Wyrobiłam się bez problemu. Miałam niecałą godz czasu, do tego prostowanie włosów, makijaż, ubiór, Mała. Potem jadę rowerem do pracy aż czuję dziwny grunt pod nogami i wzium - odpadła mi pedała cała, łącznie z tym co się przykręca do roweru, ta rurka. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać, ostatecznie wybrałam opcję pierwszą bo akurat miałam niewiele drogi by się wrócić i do domu na nogach pomknąć /7min/ i wtedy tata mnie do pracy zawiózł bo nie zdążyłabym inaczej. Ale rower już sprawny, więc już nie powinno być przygód:p

Poza tym strasznie swędzi mnie pod paskiem na brzuchu/pod guzikiem. Myślicie, że to jakieś uczulenie? Bo mam krostki czerwone tam i swędzą jak jasny gwincior. Zadrapię się na amen.

Młoda przesadzasz. W regulaminie na solarium jest napisane, że najmniejsza przerwa między opalaniami to 2 dni. 2 razy w tyg w zupełności wystarczy. Nie szkoda Ci kasy i zdrowia? Jak Ci się układa z facetem? Pomaga?

Liza zdrówka dla Hani. Mam nadzieję, że w nic większego się to nie przerodzi.

Herbata fajnie Ci z tym spaniem:p Korzystaj, z neta też, potem to już różnie bywa:D

Gosia o matko, do 10.30 spałyście?? Wam to dobrze no:p Pozazdrościć. Nic dziwnego, że się wyspałyście:D

Elwirka, Justyś, Rox, gdzie jesteście??

Elwirka fajne takie małe grono. U nas już raczej nigdy tak nie będzie mając taką dużą rodzinę ze strony męża hehe. Huczno, głośno, wesoło, męcząco:D:D Jak w Rzymie:D A Oliwka stawia już kroczki? Choć chyba za wcześnie jeszcze, co?

P1020193 modified_filtered.jpg
SDC11901.jpg
SDC12035.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=b2BEdNlnknw

Vegas a nasz rodzina ma nas w d.................. wiec dlatego takie skromne grono_Oli ma obnizone napiecie.Raczkować niechce podnosi pupe i tyle.........narazie siada sam i to też nie zaczęsto. stać jak się ją postawi i się trzyma to stoi i tyle narazie.

reklama
Do góry