reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI zazdroszczę bezbolesnej wizyty mnie czeka chyba w piątek albo w sobotę:( Litości tak się boję powiedzcie że ze z nieczuleniem aż tak nie boli;( Szkoda że Mareczek się nie zaaklimatyzował ale to chyba zależy od dziecka właśnie byłam z koleżanką co ma córkę z 1 października więc jest o 4 miesiące młodsza i jest zachwycona od razu biegnie do dzieci a też się bała że to leżakować nie będzie chciała a to że się zsika albo kupkę w majty zrobi a tu super. My też byłyśmy na wykopkach w sobotę teraz w sobotę znowu Dominika ze swoim wiaderkiem oczywiście:) Wiesz ja też kiedyś nie tak do końca i jest Dominika:) Więc suwaczek może Ci się powiększyć:)

Gosida
współczuję draki z chłopem niech spada na drzewo:p teraz jak my jesteśmy na odległość to jest sielanka:D:D Ale potrzeba nam tego było:) Ja nie wiem Dominika nie ma jakiejś strasznej zajawki na takie zabawki więc mam spokój:)

Herbata to ładnie waży moja identycznie ważyła w tym czasie miałam nie robić już USG ale mieliśmy wypadek samochodowy 3 września( w urodziny C) i zabrali mnie do szpitala na KTG i USG. To laska jak mamusia będzie:) Na razie odpoczywaj:)

gosia
ale macie patenty na zabawki hehehe bo oni w tej służbie zdrowia bu...el mają i są nie dokształceni ja miałam na początku roku nie miłą sytuację;/

Kamcia
heheh mama tata krówka fajnie sobie obmyśliła moja też uwielbia zwierzęta gospodarskie i też ma dużo figurek a na żywo to już w ogóle:)

umi
to masz rozrywkowe osiedle heheh u mnie pod domem to też kiedyś stare żule siedzieli i darli się pół nocy to naparzałam w nich z balkonu orzechami włoskimi:)

Liza
jak po spotkaniu w szkole??

My byłyśmy na spacerku z moją koleżanką i jej córką Dominika na początku złościła się że mała też zjeżdżała ale potem już ładnie się bawiły na do widzenia nie chciała cześć dać i sie popłakała że nie chce żeby szły teraz się po kolacji z babcią bawi.Dominika założyła siostry plecak i udaje że idzie do szkoły codziennie wkłada jej książeczkę o bułeczce dziś Agata w szkole otwiera plecak a tam dziecinna książeczka:D:D Byłam na mieście kupiłam prezent C będzie pewnie jęczał że dużo pieniędzy wydałam ale co tam:) JUTRO PRZYJEŻDŻA:D:D:D

reklama
Kasiek Ze znieczuleniem nie czujesz nic, tylko dziwne uczucie ze coś tam ci w tym zębie robi. a jak masz naprawde mały ubytek to i bez znieczulenia się obejdzie i bez bólu tez. ja tak miałam ostatnio dlatego teraz na bieżąco co się tylko pojawi to leczę i bez znieczulenia. a tak ten nieszczęsny ząb dzisiejszy to trochę bolał przy podrażnianiu nerwów podczas borowania.
wiesz moja antykoncepcja jak do tej pory działała, a ponad trzy lata to dużo już doświadczenia bo w dni płodne nie kochaliśmy się a jak będzie tym razem zobaczymy bo tez było co nieco w dni płodne,
w każdym razie nie będę miec rym razem stracha.:-D

Liza ale super, że Hania tak chętnie chodzi:tak:. Widać brakowało jej kontaktu z dziećmi;-) w jej wieku, albo raczej z dziewczynkami.
Małpo jedna nie postarzaj mnie:-D
Hahahaha ja małpa no wiesz co :-D :***

Mloda Malutki szybko rosnie. Nic tylko sie cieszyc! a co do Twojego chlopa, to lepiej odejsc teraz, niz pozniej sie meczyc. Niestety nie ma czegos takiego jak dla dobra dziecka, bo bedzie tylko ze szkoda dla Ciebie!

nadrobie Was pozniej babeczki bo padnieta jestem.
bylam dzis u poloznej. Mala wazy 2700, ulozona glowkowo,dluuuugie ma nogi :-p to po mamie :-D
No super:-) pięknie mała wazy ;-)
Kasiek Ze znieczuleniem nie czujesz nic, tylko dziwne uczucie ze coś tam ci w tym zębie robi. a jak masz naprawde mały ubytek to i bez znieczulenia się obejdzie i bez bólu tez. ja tak miałam ostatnio dlatego teraz na bieżąco co się tylko pojawi to leczę i bez znieczulenia. a tak ten nieszczęsny ząb dzisiejszy to trochę bolał przy podrażnianiu nerwów podczas borowania.
wiesz moja antykoncepcja jak do tej pory działała, a ponad trzy lata to dużo już doświadczenia bo w dni płodne nie kochaliśmy się a jak będzie tym razem zobaczymy bo tez było co nieco w dni płodne,
w każdym razie nie będę miec rym razem stracha.:-D
My tak samo stosujemy :-) od urodzenia Daniela 3 lata nic nie bylo potem udalo sie zmajstorwac Mikusia(M plany) no i teraz tez taka stosujemy choc teraz czekam na okres i zaczynam brac Regividon ;-)

Kasiek po zebraniu ok, choc.... niewiem, widze ze te babki co są dziwnie sie na mnie patrzą, jakbym miala z 15 lat ;| jedna sie z taką pogardą spojrzala na mnie.... przykro sie robi serio :( eehhh brak slow:(

Dzieciaki spia....

Ewi to zycze zeby Mareczek sie jednak zaklimatyzowal w przedszkolu. Grunt ze sie coreczce podobalo.
Liza co sie przejmujesz babami. Glowa do gory ;-)
Kasiek to fajnie ze sie Mala wybawila. a co kupilas ?
gosdia nie denerwuj sie tak... to tylko facet :dry:

Liza One prędzej Ci zazdroszczą że taka młoda jesteś i ładna.:tak: nie ma co eis takimi babami przejmować.

Justynka tez już poszła spac. a ja poluje na allegro. muszę sobie kupić jakąś kurtkę na jesień.

Ewi dzięki mam nadzieje że masz racje najwyżej powiem że chcę podwójne:) Dziurka nie jest mała wręcz ogromna wiem zaniedbałam ale naprawdę jestem sparaliżowana strachem nie potrafię tego wytłumaczyć;/ Z moim szczęściem i płodnością byłabym już w ciąży 100%:) Chociaż kiedyś rzadko się zabezpieczałam i jakoś dopiero w wieku 21 lat wyskoczyło:)

Liza daj spokój przykro Ci z powodu jakiś bab?? Gapią się bo jesteś młoda ładna zgrabna masz dużo energii a one są zblazowane i znudzone:p Niech spadają na drzewo:)

Herbata kupiłam srebrny łańcuszek z krzyżykiem:)

Hej Babeczki:)
U nas wczoraj było niezbyt. Mąż nie wrócił na noc do domu. Był u mamy swojej. Esowaliśmy do 2 w nocy niezbyt miło, ale dziś już jak normalny mąż wróci po pracy do domu i mamy w planach pogadać i miło spędzić czas. Oby tak też było. W każdym razie zaraz lecę kolacyjkę walnąć:) I się uszykować:D

Umi eee nie wiadomo jeszcze czy bobas będzie. 4 dni w cyklu nie brałam tabletek, ale świadomie. Tzn nie doszły recepty na czas i J mimo, że wiedział to zawsze jest seksik do końca. Co ma być to będzie. J uważa, że 2.5 roku różnica między dziećmi byłaby idealna:D Ja gdzieś w myślach chciałabym już drugie, ale coś się wygodna zrobiłam odkąd oboje pracujemy. Dużo się zarabia, na więcej starcza i się zostało egoistą:p

Kasiek ja też zazwyczaj ukrywałam przed mamą różne pały z maty czy innych przedmiotów i potem na wywiadówce miała zawsze uszy czerwone:p

Herbata ładnie Mała waży:)

Liza nie przejmuj się babami. A poza tym to często człowiek inaczej interpretuje czyjeś zachowanie.

Ewi super, że Justynka zadowolona z przedszkola:) To najważniejsze:)

ViKamcia hehe z rodziną krówek boskie:D W ogóle strasznie dużo Ci mówi już Vikusia:)

A gdzie się podziewa Beacia i Daffi?

Vegas to nie dobrze mam nadzieje że się szybko pogodzicie... Mój też dziwne pytania mi dziś zadaje np. czy bym odeszła jak coś zrobił na boku;/ i w ogóle się zdenerwowałam bo wyciąga coś co było w moim życiu jak jego nie było;/ eh a co do różnicy wieku mi też się taka podoba ale C powiedział że nie i koniec musimy się dotrzeć sama sobie nie zrobię;/

Kasiek my nie planujemy na razie bobaska bo mąż się uparł, że najpierw mam mieć prawko a potem można myśleć o dziecku. Bo bez autka to ciężko mi będzie z dwójką Bąblów a wiadomo, nie zawsze mama będzie do dyspozycji czy J. I ma chłopak rację. Szkoda tylko, że ja mam taki ''zapał'' do tego całego prawka. Ale to się szybko zmieni bo muszę mieć prawko - jakoś dojeżdżać do pracy w zimie.

reklama
Vegas to spinaj pośladki żeby zrobić w tym roku bo podobno od nowego roku wchodzą kosmiczne zasady nie będzie 400 czy tam 500 pytań nie wiem ile jest teraz tylko 3 tysiące i nie będziesz ich znała na żywca będziesz szła;/ podobno gdzieś tak wyczytałam

Do góry