reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)

Młoda, ale Ci chłopaczysko rośnie :p. Fajnie, że się odezwałaś, bo się martwiłam o Ciebie. Powodzenia w szkole niech czas szybko leci ;)
Vegas, niech szybko te ciche dni miną. One są wpisane w naszą egzystencję chyba.Martynka to niedługo nie da dojść Ci do słowa ;)

A my z Zosią zostałyśmy same. D. pojechał po towar i wyjeżdza wraca dopiero w czwartek wieczorem, w piątek rano idzie jakąś imprezę szykować i obsługiwać i w nocy znowu wyjeżdza i wraca dopiero w poniedziałek, więc zostałysmy same.
Mała śpi wymęczyłam ją to może z godzine chociaż pośpi;P. Na obiad rosół już się gotuje :)
Wczoraj sprzątałam Zosi szafę i dwie torby za małych ubrań wyrzuciłam, a prawie nic nie ubyło.
Aaaaaa i moja Gwiazda w końcu sama trzyma butelkę z soczkiem :D Trochę nieporadnie ale chociaż próbuje ;)

reklama
witajcie.:)
my z tym moim niedobrym dzieckiem w domku siedzimy,chyba na dwor zaraz z Nia wyjde.
vegas oby szybko poszly w niepamięć ciche dni, dlatego ja wole sie opierniczyc i zeby wszystko bylo ok ale kiedys i u nas byly ciche dni ale tylko z mojej strony:-D

Mala wczoraj palce w szafce przyciela zaczyna sie:eek:
A taka jest ze jak nie chce ja wziac na rece to bedzxie stala nademna i Niunia niunia zacznie sie drzec...Łobuziak moj:)
mloda dobrze,.ze wszystko dobrze z Toba i Malusim(znowu nie taki on Malusi kawal chlopaka:)):tak:
gosdia to madra Zosia:) Amelka kiedys tez trzymala z naciskiem na KIEDYS :p

Ostatnia edycja:
Witajcie
Noc poniedziałek/wtorek zalicza do udanych pod wzgledem snu:-). Kacper zasnął około 21:00 a obudził sie o 6:30 czyli całe 15 min później niż ja dzisiaj. Nie zbudziły go nawet krzyki jakiegos kretyna na osiedlu który sobie spiewał " Zawołaj babo policje to amfetamine przywiozą i tak przez dobrą godzinę:wściekła/y:. No gdyby nie drzewa to bym w gościa już czymś rzuciła, najlepsze jest to, że sąsiadka wyszła na balkon bo tez ja obudził i coś tam do niego powiedziała, ten nagle ucichł. Ona dumna z siebie ze go przegoniła, a ten po chwili znowu śpiewa tą swoja piosenkę. Ale jak juz wszyscy sie nim znudzili to sobie poszedł.:dry:. Ale to jest jakieś fatum jak nie mały to jakiś kretyn mnie budzi o 4 nad ranem:no:

Liza ale super, że Hania tak chętnie chodzi:tak:. Widać brakowało jej kontaktu z dziećmi;-) w jej wieku, albo raczej z dziewczynkami.
Małpo jedna nie postarzaj mnie:-D

gosia91 o zaczyna się, mój jak był mniejszy przyciął sobie palce w szufladzie, ale nie jakoś mocno bo nie płakał, ale na tyle solidnie, ze niemógł ich wyjąć bo przytrzymywał sobie drugą reka ta szuflade i próbował ja usilnie zamykać:-D

gosdia a no jesteś starsza:tak:, ja nie wiem czemu każdy mysli że ze mnie jakaś stara matrona:-D
vegas ooo no ladnie moze drugi bobas sie szykuje:-);-)
Ewi
ja sie do dentysty wybieram od jakiegos czasu i dojść nie mogę
młoda no kawał chłopa z Rafałka:-)

umi stara matrona,hehe dobre:-D
dostałam wezwanie do osrodka na szczepienie,ale jak byłysmy w maju na ostatnim to pamietam jak mówila do zobaczenia po 20 pazdziernika,ale wchodzimy z Mała do pielęgniarki a ona nas na bok i przeprasza,ale ostatnio nie wpisała szczepienia w karcie a sanepid przyjeżdza na dniach. To ja męża budziłam po nocy bo ona sobie do karty czegoś nie wpisała.
dobrze ze mam niecałe 3 km...bo jakbym miała dalej to bym ja chyba zjechała...i to ostro...wrrr.....SŁUŻBA ZDROWIA KOCHANA.

liza super że Hani się podoba w przedszkolu :-)
młoda ja bym nie wracała do takiego człowieka...:dry:
umi współczuje nocnego śpiewaka :sorry2::-p
Vegas kasiek fajnie że maluszki łapia nowe słówka..
moja dzisiaj podłapała słowo "fajne"
i tylko chodzi i mówi "mama fajny kolor(na) głowie" "mama fajne zabawki" "mama fajne buty" "mama fajna bluzka" "mama fajna jest bajka"
i wszystko w koło takie fajne :-p ehhee:-D
aha na dodatek kupiliśmy jej zestaw zwierząt (duże krówki koniki świnki i małe)
i mój ja nauczył ze ... uwaga ... jedna duża krowa to mama druga tata a mełe to sa wszystkie Vikusie i Emmusie :eek::sorry:
i teraz mała chodzi i woła "mama kówka , tata , a tu Emma Emma Emma Viki "
i mi nosi te krowy .. jak zgubiła mamę to krzyczy"gdzie mama " ja mówie tu jestem ona " nie ma mami ... mamaaaaaaa" i niesie mi ta mamę krowę:-D

Ostatnia edycja:
gosia, no to ja ostatnio też jechałam Z mała 16 sierpnia na szczepienie. A się okazało, ze powinna je mieć 30! Hahahaha One nawet liczyć nie potrafią te nasze cudowne pielęgniarki ;/.
Vikamcia, Mała Pani Rolnik, albo weterynarz rośnie ;). Dzieciaczki to mają wyobraźnie.

My ostatnio kupiliśmy Zosi organki, ale cholerstwo jest tak głośne, że dostaje je raz dziennie bo w głowę można dostać drą się jak opętane.

gosdia moje dziecko tez ma tych organeek ze 3 sztuki ale okropnie glosne jest to poprzyklejalam takie teflony i ciszej gra:D ale przypalowo troche wyglada:)

Mloda Malutki szybko rosnie. Nic tylko sie cieszyc! a co do Twojego chlopa, to lepiej odejsc teraz, niz pozniej sie meczyc. Niestety nie ma czegos takiego jak dla dobra dziecka, bo bedzie tylko ze szkoda dla Ciebie!

nadrobie Was pozniej babeczki bo padnieta jestem.
bylam dzis u poloznej. Mala wazy 2700, ulozona glowkowo,dluuuugie ma nogi :-p to po mamie :-D

Herbata będzie modelką :p:)
Gosia karuzele nad łóżeczkiem ma zaklejoną, fakt dziwnie to wygląda ale przynajmniej uszy nie odpadają.

Jeszcze się zdążyłam z D. pokłócić dzisiaj :wściekła/y: Normalnie myślałam, że zabije dziada ;/ w du***pe z tymi chłopami ;/ ech..

reklama
Hej po ciężkim dniu.
jak dla mnie.
W przedskzolu było ok, wysżłam i po 30 minutach dzwonią panie do S że amreczek styrasznie płacze i nie mogą go udpokoić więc S zabrał małego do domu a Justynka została. MAreczek jednak za mały do przedszkola, on od razu myśli ze my go na zawsze zostawiamy,. za rok pójdzie, ale mam cicha nadzieje ze uda się mu przyzwyczaić.:tak:
Justynka z przedszkola zadowolona. Jutro ją rowerkiem zwożę żeby S nei tracil czasu, bo przecież wykopki mamy.
Wizyta u dentysty, moż enie straszna ale bez bólu się nie obeszo, od ostatniej wizyty ząb mi się ukruszył tam gdzie byl tylko lekko zepsuty:no::sorry:
a Mareczek już śpi a ja patrze co tak cicho jest :-D
Liza Nie tyle co się działo co było często i gęsto choć nigdy do końca. My taką antykoncepcję stosujemy odkąd Mareczek się urodził, ale wcześniej z wstrzemięźliwością w dni płodne. no a z egzaminu na razie nici. Jak Hania dzisiaj po szkole?
Liza KAsiek Współczuje Wam tych burz.
Umi Kacper chyba suię dogaduje jakos z tymi facetami zebyjego mamie nie dac spac. :-D:-p
Gosdia Ja dzieciom wlaśnie dlatego nie kupowałam zabawek grających, a u nas maja takie predyspozycje żeby się załączyć w środku nocy bez niczyjej ingerencji.

Do góry