młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
cześć słoneczka ! ;*
przepraszam Was z całego serca !;*
Zmieniłam nr tel . bo spierdzieliła mi sie karta... :-(
Na prawdę wam przepraszam !. Musiałam , wszystko sobie poukładać w głowie .
I tak nie wybaczyłam K... .
Jestem z nim bo jestem . He smiesznie to brzmi no ale brzmi. Mam do nie go dystans jak z tąd na koniec świata ...
Traktuje go zupełnie inaczej niz , przedtem , niż kiedyś .
Nie ukrywam ze chciała bym zeby było zupełnie inaczej , ale wiem ze tak nie bedzie .
Czuje ze długo tak nie pociągniemy no ale co ma byc to bedzie.
Juz mam tak psychike zjechaną ze jestem przygotowana zupełnie , ale to zupełnie na wszystko ! .. Cóż zycie .
K .. skacze koło mnie jak nie wiem . Zobaczymy bedzie mi źle po prostu powiem mu co mi lezy na sercu i bedziemy musieli coś z tym zrobić.
Wszystko mnie w nim nurtuje dosłownie wszystko ;/
A nie chce zabierać młodemu ojca ; /
A teraz kilka słow o młodym .
Byłam z nim we czwartek na szczepieniu ale nie został zaszczepiony bo miał kaszelek . :-( .
Mierzy sobie 63cm i uwaga wazy całe 6,5 kg !! ;-):-)
mój chłop !;*
No ale dzisiaj go lekarz zaszczepił. ;-):-) .
a rośnie moj mężczyzna ;-)
Ja jutro do szkoły. Ale załatwiłam sobie zwolnienie na caly rok z WF ;-) wiec bede konczyc 2h szybciej ;-):-)
Co by tu jeszcze napisać ;-)
spacerki z młodym spcerki ;-) , to i jakiś festyn . ;-)
No staram sie spedzać jak najwiecej czasu . Od jutra m\babcia bedzie jego druga mama :-) he
Wgram jutro jakieś foty ;-)
przepraszam Was z całego serca !;*
Zmieniłam nr tel . bo spierdzieliła mi sie karta... :-(
Na prawdę wam przepraszam !. Musiałam , wszystko sobie poukładać w głowie .
I tak nie wybaczyłam K... .
Jestem z nim bo jestem . He smiesznie to brzmi no ale brzmi. Mam do nie go dystans jak z tąd na koniec świata ...
Traktuje go zupełnie inaczej niz , przedtem , niż kiedyś .
Nie ukrywam ze chciała bym zeby było zupełnie inaczej , ale wiem ze tak nie bedzie .
Czuje ze długo tak nie pociągniemy no ale co ma byc to bedzie.
Juz mam tak psychike zjechaną ze jestem przygotowana zupełnie , ale to zupełnie na wszystko ! .. Cóż zycie .
K .. skacze koło mnie jak nie wiem . Zobaczymy bedzie mi źle po prostu powiem mu co mi lezy na sercu i bedziemy musieli coś z tym zrobić.
Wszystko mnie w nim nurtuje dosłownie wszystko ;/
A nie chce zabierać młodemu ojca ; /
A teraz kilka słow o młodym .
Byłam z nim we czwartek na szczepieniu ale nie został zaszczepiony bo miał kaszelek . :-( .
Mierzy sobie 63cm i uwaga wazy całe 6,5 kg !! ;-):-)
mój chłop !;*
No ale dzisiaj go lekarz zaszczepił. ;-):-) .
a rośnie moj mężczyzna ;-)
Ja jutro do szkoły. Ale załatwiłam sobie zwolnienie na caly rok z WF ;-) wiec bede konczyc 2h szybciej ;-):-)
Co by tu jeszcze napisać ;-)
spacerki z młodym spcerki ;-) , to i jakiś festyn . ;-)
No staram sie spedzać jak najwiecej czasu . Od jutra m\babcia bedzie jego druga mama :-) he
Wgram jutro jakieś foty ;-)