reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

cześć słoneczka ! ;*
przepraszam Was z całego serca !;*
Zmieniłam nr tel . bo spierdzieliła mi sie karta... :-(
Na prawdę wam przepraszam !. Musiałam , wszystko sobie poukładać w głowie .
I tak nie wybaczyłam K... .
Jestem z nim bo jestem . He smiesznie to brzmi no ale brzmi. Mam do nie go dystans jak z tąd na koniec świata ...
Traktuje go zupełnie inaczej niz , przedtem , niż kiedyś .
Nie ukrywam ze chciała bym zeby było zupełnie inaczej , ale wiem ze tak nie bedzie .
Czuje ze długo tak nie pociągniemy no ale co ma byc to bedzie.
Juz mam tak psychike zjechaną ze jestem przygotowana zupełnie , ale to zupełnie na wszystko ! .. Cóż zycie .
K .. skacze koło mnie jak nie wiem . Zobaczymy bedzie mi źle po prostu powiem mu co mi lezy na sercu i bedziemy musieli coś z tym zrobić.
Wszystko mnie w nim nurtuje dosłownie wszystko ;/
A nie chce zabierać młodemu ojca ; /

A teraz kilka słow o młodym .
Byłam z nim we czwartek na szczepieniu ale nie został zaszczepiony bo miał kaszelek . :-( .
Mierzy sobie 63cm i uwaga wazy całe 6,5 kg !! ;-):-)
mój chłop !;*
No ale dzisiaj go lekarz zaszczepił. ;-):-) .
a rośnie moj mężczyzna ;-)

Ja jutro do szkoły. Ale załatwiłam sobie zwolnienie na caly rok z WF ;-) wiec bede konczyc 2h szybciej ;-):-)

Co by tu jeszcze napisać ;-)
spacerki z młodym spcerki ;-) , to i jakiś festyn . ;-)
No staram sie spedzać jak najwiecej czasu . Od jutra m\babcia bedzie jego druga mama :-) he

Wgram jutro jakieś foty ;-)

reklama
młoda wreszcie się objawiłaś a my ze dwa dni się zastanawiałyśmy czy coś przypadkiem się nie stało;) To Rafałek spory chłopak :D:D pewnie już głowę podnosi na brzuchu:) A co do K Ty się nie zastanawiaj bo szkoda życia:)

Kasiek lekarz jak dzisiaj zobaczył jak młody umi rączkami wywijać to az zawołał pielęgniarke ;-)
podejrzewam ze ida mu dwa ząbki . ;-)

młoda zresztą głupio się pytam ma już dziś 3 miesiące to pewnie zaczyna głowę sztywno trzymać... Jejku a dopiero z klaudix odliczałyście do miesiąca zaraz będzie Ci siedział:)

Kasiek no szybko to leci. Dla jego uśmiech warto zyć. ! tylko on potrzymuje mnie przy zyciu !;-)

A tym czasem uciakam juz . Jutro do szkoły ;*
Odezwe sie wieczorem ;*

Dobranoc ;*
ściskam i całuję kazdą z osobna !;**
i jeszcze raz przepraszam !;*

Młoda nie masz za co przepraszać;* Najważniejsze, że u Was nie ma źle.. Miłego dnia w szkole;* A z Małego to niezłe Chłopisko rośnie hehe.

Kasiek
moja mimo blond loczków też szoguni, więc nie ma tak, że te blondysie całe to takie grzeczne:D Moja uwielbia wymuszać płaczem. Jak jest coś nie po jej myśli to histeria, że hoho..

Mojego jeszcze nie ma z roboty, mimo, że o 22 kończył.. Pewnie u brata siedzi.. Boże mam dość tych cichych dni!!

Vegas to Twoja przynajmniej pozory stwarza niewinnym wyglądam moja już nie ostatnio zaczęła takie miny robić że szok jak się spojrzy na Ciebie spod byka to nie wiesz gdzie uciekać hahaha

Hej.
Kasiek Vegas No to sie wam powoli dziewczynki rozgadują.:tak:
Młoda Super że się odezwałaś, nad K nawet się nie zastanawiaj, szkoda Twojego cennego czasu na niego, ja nie wiem podziwiam ze po tym wszystkim jeszcze z nim jesteś,:no:
z Rafałka rzeczywiście chłop rośnie.:tak: Powodzenia dzisiaj w szkole.

no dzisiaj wezmiemy dzieciaki do przedszkola a ja tymczasem do dentysty pójdę. mam nadzieję ze pan instruktor o mnei nei zapomnial i zadzwoni dzisiaj do mnie.

Witam!

Vegas zycze oby jak najszybciej ciche dni odeszly :-) :* Super ze młoda juz tyle gada:-D;-)
EWI no to zaszaleliscie mowisz w tym mies? znaczy sie z poprzednim? :-D dobra kazdy wie o co chodzi ;P daj znac jak bedziesz juz wiedziala kiedy egzamin chyba ze nie chcesz sie chwalic :)
Młoda super ze sie odezwałas!!! myslalam o tobie ciągle bo zamilkłas! Rafałek duzy chlopak, nie ma co ;-)

Hania juz w zerówce, M ją zawiózł bo sasiadki syn dzis nie poszedl bo chory (wczoraj tez byl ale przemilcze) ;].
Potem od 13 zebranie mamy z chlopakami mama zostanie tą godzinke, domek ogarnelam, jeszcze tylko naczynia i ciuchy;P no i obiadek - ziemniaczki obrac;/
W nocy przeszly burze obok! ale pioruny walily... dobrze ze bokiem bo ponoć gdzies tam szkód narobiły;/
Jutro rano z Hanią na szczepienie na 8:30 i dopiero potem do szkoly ;P M bedzie po nocce to z chlopakami zostanie

reklama
Ewi bez bolesnej wizyty życzę:) No i powodzenia na tym egzaminie:)

Liza Ty to taka ogarnięta jesteś zawsze o 9 rano już wszystko masz gotowe tylko ziemniaczki i masz na wszystko czas:) Z Hanią już mniej roboty masz i Twoja pierwsza "wywiadówka" dziś ja to pamiętam że zawsze się bałam jak mama wracała bo zawsze coś ukrywałam ale to jak byłam starsza:)

My dziś znowu same ale chyba pojedziemy na miasto po prezent dla mężusia bo chyba jutro wreszcie przyjedzieee:D:D:D Straszy mnie że jak ostatnio tyle się nie widzieliśmy to powstałą Dominika:) Domka po śniadanku bawi się sama . W nocy taka zlewa była że masakra;/ Ale pioruny nie trzaskały teraz słoneczko jest ale wieje że by mnie zwiało

Do góry