reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek, moja córa mimo wszystko też ma odrapane kolana, oba zawsze:p Ona ma to do siebie, że nigdy nie patrzy pod nogi;/ Ile razy już myślałam, że zawału przez nią dostanę. Nic nie uważa:D I absolutnie nie uczy się na błędach. Jak miała 10 miesięcy uwielbiała autka, teraz to tylko lale są fajne. Misie też, ale głównie do spania. Tak to lale i rowerek. Bo lubi się wozić:) I Małej ubranka przebieram 3x dziennie, nie wiem jak ona to robi, że jak je z wielkim śliniakiem to i tak jest cała uwalona:p

reklama
jestem...
Jezu co za nocka , do 24tej krzyki . Później nie słyszałam bo zasnęłam . Jak nigdy młody obudził się o 2giej , akurat tata wrócił z pracy . Boże jakieś jęki było słychać . A co na dodatek na sam koniec wszystkich atrakcji słyszałam donośny głos sąsiada i kurde no piszczące myszy :-D ;-) czy też szczuny :no: . No osiedle cud , miód i malinki ;-) . Co za ludzie i zwierzęta. ;-):biggrin2:. Spać nie dadzą...

A teraz najgorsze: .:-(
Jak młody sobie pojadł o tej 2giej nie umiał zasnąć , pewnie z powodu tej duchoty i gorąca :biggrin2:.
Mój pies wariował. Siedział koło małego łóżeczka i piszczał i wył. Se myślę no kurka co jest grane co on wyprawia ...
A tu nagle słysze z łóżeczka takie " jękanie " patrze w stronę małego a on mi sie dusi !!!!!!!! . Kuźwa szybko go wzięłam na ręce w pionie poklepywałam po pleckach później przechyliłam go do poziomu i tez poklepywałam aż w końcu sie uspokoiło. Nie opiszę dokładnie bo dalej mi się ręce trzęsą :-:)-(...

Teraz młody leży i se rozmawia z misiem

Hej

Vegas świetne fotki:-) No mam stresa przed pójsciem Hani do zerówki.;///
Młoda :szok: kurcze dobrze ze nie spałas i ze pies ostrzegł!może małemu sie ulało mlesio jak jadł o 2? a jak spal na pleckach? Ja zawsze kładłam dzieciaki po karmieniu na boczku a za plecki wstawiałam misia by sie nie przekręcali na plecki :tak: ;-)

U nas noc oki, bylo gorąco troszke;/

hej.
Ja wczoraj nie mogłam dokończyć pisania bo S przyszedł.
dzisiaj sprzątanko mnie czeka, jutro włoski ścinam u znajomej a w poniedziałek znów jazda.
Gosdia Świetne fotki.
Mariolcia Powodzenia w nagrywaniu filmiku.:-D:tak:
Kasia Fajnie że Kacperek sobie radzi w przedszkolu i że mu się podoba. a co do egzaminu to w poniedziałek będziemy ustawiać termin ale czeka się dwa dni wiec po niedzieli już będę miała teoretyczny. a za dwa tygodnie już pewnie praktyczny będę miała jakby i nie wcześniej.
a wewnętrzny czyli ten co w Twoim OSK ci robią czy Ci chodzi o teoretyczny?
Vegas Martynka jest przesłodka.
MłodaWspółczuję nocki. Dobrego masz pieska skoro potrafił Cię obudzić, tzn wiedział ze trzeba Cię obudzić.

reklama
Młoda jakaś masakra!!! Jejku ale musiałaś się wystraszyć!!! Domka też się raz dusiła rok temu ale dlatego że wzięła nakrętkę i to tą gorszą stroną włożyła dobrze że akurat C przyjechał bo tak to moja najmłodsza siostra się nią opiekowałam bo byłam na praktykach w urzędzie i byłyśmy obie u rodziców nie wiem totalnie co by było gdyby młoda była sama. Ale masz mądrego psa:) Ale czym to było spowodowane?? Czyż by ta nagła śmierć łóżeczkowa sorry nie chce Cię straszyć ale gdyby to było w nocy i byś spała;/;/ Horror sama się zdenerwowała!!!

Vegas
ja też ją przebieram 5 razy dziennie i myje 3 razy dziennie a jak były upały w czerwcu to w samych majtach:) Domka to woli się bawić w piachu albo po obejściu z pradziadkiem chodzić do zwierząt o i książki uwielbia

Hej dziewczynki ja dalej się lenie, właśnie ganiałam Dominikę bo okupkała babci dywany... Ostatnio odkryła że robienie kupy po za pampkiem to nic złego już lata po podwórku potem wybieram się na festiwal bo jest coś dla dzieci:)

Do góry