reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry. u mnie upał dzisiaj znowu. lecę sprzątać :)

KasiaF
, dobrze że Kacperkowi tak się przedszkole spodobało
biggrin.gif

Kasiek, ja na razie wszystkie ubranka też mam używane, jedynie co nowe to chyba kombinezon na zimę kupimy i jakiś komplet o lekarza :)
w tych brzuszkach to niezłe wstydziuchy siedzą... tak to skacze, wierzga się, a jak ich nagrać to ciszaaaa
biggrin.gif

Udanego dnia i zabawy na festiwalu
laugh.gif

Vegas, to wspaniale że masz taką gadułę :)
super fotki
biggrin.gif

Młoda, dobrze że opanowałaś sytuację..... że dobrze się skończyło....
Liza, nie stresuj się :)

reklama
Młoda ja Cię broń Boże nie chce straszyć ale to groźnie wyglądało... Ale ulało mu się coś czy tak sam z siebie zaczął się dusić?

Mariolcia zobaczysz za kilka lat jak Twoja pociecha bedzie szla czy sie nie bedziesz stresowac;P:)
Ja sie nie to ze starsuje tym ze idzie bo ona do dzieci i do szkoly lgnie! ale całą sytuacją z tym związaną, bo mam jeszcze chlopaków w domu i jak bede zawozic Hanie na poczatek bedziemy jezdzic chyba same, a i sąsiadka z synkiem bedzie jezdzic (wiec jakos na zmiane trzeba bedzie) przeraża mnie fakt sam tej organizacji wszystkiego;/ potem poprostu ja bede jechac po Dawidka i jechac do szkoly lub sasiadka pod Hanie zajedzie i tyle;] pierwszy tydzien bedzie decydujący, no i bede musiala tez auto od rodziców pozyczac (jak dadzą) ;/ ehhhhhh
O tym sie stresuje:-)

Ale goraco!;////
na obiad frytki, nie mam co zrobic i nie mam weny;/ ehhhh

Witam.
Młoda najważniejsze, że wszystko dobrze sie skończyło. Mądrego psa masz.
Kasiek Udanej zabawy ;)

U nas dzisiaj też upał jak nie wiem. Lecimy zaraz nad jezioro. Zosia na obiad zupke zje, a my pewnie nic albo jakieś byle co z budki nad jeziorem.
Lecę, miłego dnia

Hejka u nas też gorąco dziadek wyciągnął Dominice ponton ja nalałam wody i kąpiel odchodzi może ostatnia już w te wakacje niestety zaraz wrzesień;/ Domiśka oczywiście ledwo wlazła to nasikała ręce mi po raz kolejny dzisiaj opadają zaraz będzie jadła zupkę pomidorową z ryżem:) O dziewczyny szczególnie tych najmłodszych dzieciaczków w poniedziałek jadę do tej siostry co urodziła tydzień temu i muszę prezent kupić i co tu kupić ja już nie pamiętam co było by fajne... Mam pomysł że na pewno kupię jej taką książkę pamiątkę urodzin żeby sobie wypełniła ja nie miałam czegoś takiego a chciałabym i żałuje że nie kupiłam bo to kasa na co innego się przydała i w ogóle:)

witam sie. jaki upal u nas ja nie moge:) ale bym sie poopalala:sorry:
dopiero z Amelka ogarnelysmy dom. MAla byla tak brudna ze od razu ja wykapalam ale byla zadowolona...
myslicie ze normalnie mozna dziecko kapac na doworku?? w sumie goraco jest..
ja dzis na obiad mam ogorkowa:) lubie ;p ale frytek bym tez zjadla takze liza mozesz przeslac troche:-p
vegas super zdjecia.
daffi jak jUlka?
lolkak a Ty babo gdzie???

kasiek niezla masez lobuzice, bedziecie miec co wspominac na stare lata ;-)
mloda cale szczescie ze wszystko ok z Malym. pewnie niezlego mialas stracha
Liza nie ma sie co wysilac. ja cale szczescie nie musze dzis robic obiadu. M. juz w pracy, a ja cos checi nie mam
Vegas fotki cudne, slodka masz coreczke
mariolcia oby nagrywanie sie powiodlo :-D

reklama
Hej. Ja rano posprzątałam dół, zrobiłam zupkę, następnie całą rodzinką opalanko, baseny na ogrodzie:D W to mi graj:D Teraz Martynka śpi, ja muszę wreszcie górę posprzątać. Na wieczór planowany grill rodzinny:)

Młoda o kurcze.. Głupia syt. Kładź lepiej Malca na boczku, tak powinno się kłaść takie małe dziecko. Mądry psiak.
Liza oj zrobiłaś mi smaka na frytki:p U nas dziś była kartoflanka:) Szybko i pysznie.
Gosia dla dzieci kąpanie na ogrodzie w taki upał to raj. Byle pod jakimś parasolem i z nakryciem głowy. No i obowiązkowo smarowanie:D
Gosdia udanego relaxu:)

Do góry