reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mloda Amelka jak byla mala to tez nie lubila na boku a teraz spi na brzuchu...
Vegas ogrod, opalanko, grill cos co lubie najbardziej;-) tylko nie mam ogrodu ani gdzie sie opalac no ale grilla mam:-D:laugh2:

ale upal a mnie głowa znów napieprza.
dzieciom bajki właczylam trochę odpoczęlam i trzeba dokończyć sprzątanie. bo jeszcze zostało mi podłogi na korytarzu i w łazience pomyć i będzie fajrant.
Gosia Jak dzieci na dworze się pluskają to tak samo z kąpielą tylko bym uważała na wiaterek jakby mała miała zamoczoną główkę czy coś takiego.

U nas było pluskanie w baseniku;-)
Potem mieso sie ugotowało na nozki to je zrobilam zalałam i stygną :-) Mąż juz do pracy na 18 pojechal
O i tyle;P
Fotki;P

Załączniki

• DSC04102m.jpg
    DSC04102m.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC04100m.jpg
    DSC04100m.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC04098m.jpg
    DSC04098m.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC04096m.jpg
    DSC04096m.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC04094m.jpg
    DSC04094m.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 39
Liza slodkie zdjecia. Hania jest przesliczna :-D
Ewi ja tez dzis sprzatam i konca nie widac... jestem padnieta po prostu, choc nie zrobilam niewiadomo ile. mala ma juz chyba dosc.

M. tez w robocie, wiec troche spokoju ;-)

Dzis to chyba każdy sprzątał;-) wkoncu sobota :-)
Herbata ja tak patrząc sie na zdjecia Hani dostrzegam juz w niej dziewczynke, a nie takiego maluszka, kurcze ale to zleciało...
Dzis wpadła mi w rece płytka z USG Mikołaja z 13 tc:-) jest co powspominac i dzieci będą miec pamiątki:-) z Hani mam jedną płytke, Daniela mam dwie i Mikusia znalazłam jedną a druga gdzies sie zapodziała;/ byla z 30tc ;] musi gdzies byc pewnie M przełożył;]

a ja mam z każdego miesiąca fotki z usg Martynki i 10 filmików jak byłam na 3D. Wtedy i masę fot Małej robiono i parę filmików, ale są króciutkie każde. Ale pamiątka fajna:)
My już po grillu, wiatr straszny wieje, grzmiało, pewnie jakaś burza będzie..
W planach z J mamy obejrzeć komedie.

Liza
słodkie masz dzieci. Hania mała Modelka:) Ma boski uśmiech:)

Ja jednak się poddałam z sprzątaniem. zmyłam tylko podłogę w łazience. na korytarzu wcale nie jest brudno i tylko odkurzyć dobrze wystarczyło.
Liza Widać ze świetnie się dzieciaki bawiły.

reklama
Herbata no ja mam filmiki z USG takie 10 minutowe :-)

No ale gorąco! kurcze okno otworzylam u nas w pokoju na ościerz bo nie daje rady!;//// ehhhhh

Do góry