reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Kobietki:) U nas dziś upał był świetny to się opalaliśmy, basen był, nasz duży i dla dzieci małe, ogólnie miło i gwarno jak to przy 4 dzieci:) Od 21 Mała śpi to mamy z J czas dla siebie - ale w dosłownym tego słowa znaczeniu - bo ja netuję a on ogląda tv.
Dziś wołamy Martynkę ''Martynka, obiad'' a ona ''już?'':D Myślałam, że skonam:D Skąd ona te słowa zna:D I ogólnie ''ja siama'' jest ciągle:) Powinna się Zosia nazywać bo jest bardzo samodzielna.

Gosia super, że kredyt macie:)
KasiaF to dobrze, że Małemu się podoba w przedszkolu. Oby mu się nie odwidziało.
Gosdia cudne fotki, Mała jest urocza. Ty też wyglądasz na ładną, ale jak dasz fotkę twarzy to bardziej ocenię:p
Mariolciaa oj tak, czkawka to miłe uczucie:) Czasem to ja tęsknię za tymi czasami brzuszkowymi.
Liza ale się dzieci wyszalały:) O raju, już w czwartek Hania pomaszeruje do zerówki:) Masz stresa?:p
Umi zdrowia dla Kacperka;*
Kasiek moja w te upały to tylko w majtusiach biega:) Nie ma co pocić pupy pampkami. No i ciągle siusia po ogrodzie, często nawet nie wiem kiedy. Kiedyś jak nasikała sobie w majtki to ryk był straszny a teraz to olewa. Na nocniku nie lubi siedzieć, czasem na 2s usiądzie i tyle. Woli zabawki sadzać.. Ona mówi na siku ''sisi'' i wie, że do nocnika trzeba robić ''sisi'' i kupkę, ale co z tego jak w praktyce jest ciężko u nas z tym. Nie wiem sama czy mam ją już regularnie próbować sadzać czy ma jeszcze czas..
Malwina oby Wam rozłąka pomogła i żeby jednak za długa nie była..

wczorajsze fotki:
DSCN1971_450x600.jpgDSCN1967_450x600.jpgDSCN1949_450x600.jpgDSCN1935_450x600.jpgDSCN1919_450x600.jpgDSCN1968_450x600.jpgDSCN1963_450x600.jpgDSCN1936_450x600.jpgDSCN1928_800x600.jpg

a tu sprzed prawie 2tyg
e393b4963e.jpeg

Ostatnia edycja:
Gosia tzeba było do mnie wpaść! Właśnie wypiłyśmy Damianowi mojemu z koleżanką Lechy hahaha. Jutro łeb mi urwie ^^ nawet mu chipsy zeżarłyśmy;P
Młoda też karmiłam trzy albo cztery tygodnie. Mój głodomor się nie najadał moim pokarmem ;)
Kasiek przyjdzie czas to zrozumie, że trzeba na nocnik.
Kasia, Fajnie, że małemu przedszkole odpowiada ;) oby tak dalej
A Mała jak zwykle nic nie wypiła mleko przed spaniem tylko 80 ml soczku. I oczywiście odstawiała swoje tańce przed spaniem. Czasem mi się wydaje, że do tego Bebiko coś dodają, ze to dziecko takie nadaktywne.
Idę wziąć prysznic bo jest tak gorąco, że się kleję normalnie... ;/

Vegas musiałabym poszukać gdzieś mojego zdjęcia bo mam na laptopie teraz same Zosi praktycznie. Martynka dorosła kobietka już :). Fajnie macie, że tak wesoło, Mała przynajmniej ma towarzystwo.

Ostatnia edycja:
Gosdia bardzo mi się podoba to, że Mała ma towarzystwo, ale w sumie na co dzień nie ma co narzekać bo często jeździmy do naszej Chtrześniaczki, która we wrześniu rok skończy, lubią się z Martynką. Martynka ma też za płotem małych sąsiadów, z którymi gadają sobie przez płot i u których też nieraz bywała:) No i bratankowie z bratanicą przyjeżdżają co jakiś czas, nawet często jak na nich, więc ma się z kim Perła bawić.

gosdia problem w tym że ona rozumie i we co do czego:)

Vegas
no woła siku a niech lata w majtach, dziś biegła i przewróciła się na chodnik oba kolana starte;/ Super że Martysia tak gada mam nadzieje że i moja na dobre się rozkęci a co do lalek chyba kupię jej na urodziny jakiegoś baby borna czy inna Agatkę bo jest zachwycona tą małą:)

Kasiek hehe, moja ma aż 11 lalek. Ale na szczęście każdą się bawi, więc nie są na marne:) Ona ma od dawna etap lalkowy. Tylko by lale woziła w wózku, karmiła je, kąpała w basenie:) I udaje, że te lalki płaczą. Wtedy nie wiadomo czy Tynka udaje czy faktycznie płacze, mała aktorka:)

Vegas, mam nadzieję, że dla mojej Zosi też ktoś się postara w końcu o towarzystwo ;P a z Martynki to mała mama w takim razie ;)
Kasiek to mała psotnica z niej w takim razie :). Będziesz miała jej co opowiadać za parę lat ;)

reklama
Vegas my to się śmiejemy że mamy synka:D Nawet jej chrzestna a moja siostra woła do niej synek hahahah I Twoja to wygląda jak dziewczyna śliczny aniołek na tych zdjęciach moja to szogun jest z brudną buzią obdrapanymi kolanami:/ Dominika to jak chce coś o dzieciach powiedzieć to taki piska i to znaczy dzieci bo zawsze dzieci płaczą heheh a ja płaczą to ona się śmieje

Gosdia
wiesz co masz chyba rację jak mała miała pół roku to też taka nad aktywna była przed snem a ja na twarz padałam;/ tak psotnic nie z tej ziemi teraz wysyłam C te lalki na allegro a on się pyta "To już nie kupujemy jej zestawu małego majstrekowicza??"" Ręce opadają...

Do góry