reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
gosia gratulacje! widzisz, jednak sie udalo ;-)
umi wiec oby szybko przeszlo
mariolcia mnie te zby przerazalo. ja sie wprowadzalam, tu gdzie mieszkam obecnie, jak bylam w 3 miesiacu, ale jakbym miala to robic teraz to wole nie myslec

Czesc dziewczyny

Podczytuje Was ale jakoś weny nie mam i czasu na pisanie

Mam dość mojego męża i chhyba rozłaka nam dobrze zrobi bo ja już k...wa nie moge słuchac jak ja nic nie robie , chociaz dzisiaj załatwiałm same sprawy jego i co dopiero na dupie siadłam.

Chyba zapakuje Zuzie i pojade do rodziców bo tak dłuzej byc nie moze....

gosia gratulacje kredytu
umi zdrówka dla młodego
vegas miłego wypoczynku
młoda spoznione gratki za zdanie:) moja siostra tez zdała

Malwinka, skoro uważasz że chwilowa rozłąka pomoże wam odpocząć...
obyście szybko się pogodzili, a raczej mąż zrozumiał ile ty się starasz :-)
Herbata, niby każdy mówi że pomogą nam, ale mi głupio tak... :)

takie regularne delikatne ruchy dziecka co 5-10 sekund to czkawka ?

Ostatnia edycja:
Mariolciaa, tak to czkawka :) Będziesz ją czuła dość często. Hehe.
Malwina18, a może wystarczy porozmawiać z mężem, wytłumaczyć co robisz. Albo któregoś dnia, nie zrobić nic, niech zobaczy co się dzieje, kiedy naprawdę nic nie robisz. Na mojego to zadziałało.

mariolcia to czkawka zdecydowanie. moja mala ma ja codziennie rano. czasem i o 6.00 :sorry:
malwina nie wkurzaj sie, bo to na niewiele sie zda. faceci juz tacy sa. ja uslyszalam ostatnio ze jestem fleja, bo dywan byl przekrzywiony... szkoda tylko ze M. oprocz odkurzania, czasem, nie robi kompletnie nic. to ja zmywam, prasuje,piore,gotuje itd... :eek:

Ostatnia edycja:
Witam ;)
Mariolcia, wiem o czym mówisz z tymi urzędami. U nas w urzędzie prayc to pracują same stare zgorzkniałe baby (kobiety to to na pewno nie są). A te ruchy to czkawka. Ja lubiłam jak Zosia miała czkawkę ;)
Malwina, czasem dobrze taka przerwa robi, przynajmniej facet sobie coś przemyśli i zrozumie wiele rzeczy a przede wszystkim zobaczy jak jest cięzko bez kobiety ;)
Gosia, gratuluję kredytu.
Umi zdrówka dla synka!
Młoda, a Ty ruszasz w czwartek do szkoły? Bniedaś Ty ;) Ja mam jeszcze miesiąc wakacji ;] ale trzeba się za tego licencjata głupiego wziąć ;/
Elwirka gratuluję kolejnego ząbka.
Vegas, ale musisz mieć wesoło w domu i udanego urlopu.
Liza, fajnie, że wszystko ok ... Przypomniałaś mi też muszę się wybrać do lekarza.. Jak ona mnie zobaczy to chyba zabije w locie ;)
Herbata, śliczny brzuszek ;)
Vikamcia, fajnie ze starsza siostra nie jest o mlodsza zazdrosna. I fajnie masz bo jak wyrosna z pieluch to z obiema od razu masz spokoj ;)
Klaudix, b. ładne zdjęcia, fajna z was rodzinka A Filipuś przesłodki.

Ufff.... Nadrobiłam 7 stron ;o. Aż jestem dumna z siebie.
Ostatnio nawet nie miałam czasu Was czytać :).
Muszę się pochwalić, że Zosia zaczęła łapać się szczebelek w łożeczku i już sie podnosi a jak nie ma sił i upada to się drze w niebo głosy. Robi się strasznie rozpieszczona, jak cos jest nie po jej myśli to płaczę... No ale i tak jest aniołem. Ostatnio mało śpi ;/
Ten tydzień miałyśmy bardzo fajny. Zaliczyłysmy wypad nad morze, Zosia miała pół roczku wpadli dziadkowie było b. sympatycznie ;). Mała dostała nocnik różowy oczywiście i przypominający toaletę ;). D. jutro ma wolne to może tez gdzieś wyskoczyymy. A w czwartek planujemy do Poznania skoczyć do zoo i do ikei :)
A tutaj moja mała Gwiazda ;)
DSC07975.jpgDSC08076.jpgDSC07967.jpgIMG_8173.jpgIMG_8169.jpg

reklama
Witam sie.
Dzis nie bylo nas w domu wiec i nic nie pisałam;P
Rano wstaliśmy i stwierdziłam ze jade z mężem na wies, on do mojego brata, ja pozałatwiam z dzieciakami szpargaly i kolo 9 poszlam do brata i siedziałam u nich do skonczenia pracy mojego M a robil u niego dzis do 16 wiec luzik. Miki pospał troszke u nich, ja pogadalam ze szwagierką a Hania z Danielem bawili sie z bliźniaczkami (8lat) i Dominiką (13l.) :-)
Dzien uwazam za udany;-)
Mikołaj już spi, Daniel tez położony spac.:tak: Hania czeka na dobranocke.
Mąż w pracy od 18 do 6 rano.... i tak do środy! ;///

Gosdia super fotki!
Nancy fajnie ze sie przypomniałas :-p
Umi zdrówka dla małego!!!:*
MAriolcia hehe jak ja uwielbialam czuc czkawke w brzuchu :-D hehehe super uczucie;-)

Do góry