reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gosia91, to jeszcze raz, proszę: Karolina, pod koniec lipca pękło mi 26 lat, a za 2 miesiące mój Skarb skończy roczek, Agateczka, Elwirka, ja to dzisiaj się wyspałam, Malutka z dwoma przerwami przespała 11h :szok:, ale zważywszy, iż wczoraj ani razu nie drzemała.

Hej dziewczynki ja nie wiem co jest z tą moją małą znowu przyjechałyśmy do rodziców i pięknie śpi całe noce i nie pije hektolitrami!!! Eh... Sorry że nie odpisuje teraz Wam ale jakoś tak nie wyraźnie się czuje:)

Nancy witaj jeśli Cię nie witałam jak ma na imię Twoja malutka bo mi umknęło:)

Witajcie, jestem panieta wiec nie nadrobie... Mały ma katar i cała noc mi wył bo go "katar bolał"- tak mówił, a raczej darł sie. No masakra jakaś, dzis kompletnie bez sił bo nie wyspany, może z 2 h sobie pospał i niosłam go do teściowej taki biedak padniety. Do tego gorący jak nie wiem mierze mu temperature i cały czas poniżej 36, a skóra parzy

Moja córcia to Malwinka :) umi2, zaaplikuj mu soli morskiej i może zrób inhalacje. Nie wiem czy jakieś leki się podaje przy takim przeziębieniu, ale może jakieś naturalne metody: sok z cebuli (choć to na kaszel), mleko z miodem, albo sok malinowy.

Ostatnia edycja:
umi oj biedna. oby szybko przeszlo Synkowi.
elwirka, agateczka wspolczuje nocki... ja bym juz padla jakbym miala wstac o 4.00
kasiek a czemu niewyraznie? co sie stalo?

umi współczuje życzę żeby małemu szybko przeszło

Herbata a to dlatego że wyszłam i ze znajomymi się spotkałam :) Już mi lepiej teblete wzięłam dochodzę:D

Moja córcia to Malwinka :) umi2, zaaplikuj mu soli morskiej i może zrób inhalacje. Nie wiem czy jakieś leki się podaje przy takim przeziębieniu, ale może jakieś naturalne metody: sok z cebuli (choć to na kaszel), mleko z miodem, albo sok malinowy.
Dziekuje za radę ale wiesz to juz nie jest dziecko małe, które nie bedzie protestować, jak jestem sama nie mam szans mu cokolwiek psiknąć do nosa:-D. Zachowuje sie taak jakby go ze skóry obdzierali, nawet wytarcie nosa to dla niego proble. Mam całą szafke maści, aerozoli od nasivinu po sól morską i nic z tego:confused2:. Jedynie jak przysypia to mu maścią majerankową smaruję. Sok z cebuli jest mi znany ale on akurat własnie na kaszel na katar nie poaga przynajmniej nam. A co do reszty tym go własnie ratuje ale to kiepskie efekty daje

reklama
umi to niezle musisz sie namordowac widze... moze sama masc pomoze...mi pomaga wdychanie amolu, ale to raczej nie metoda dla dziecka
kasiek to pobalowalas mowisz :-D

Do góry