reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi szkoda że nie da sobie nic zrobić;/ Dominika tam lekomanka jest i ona wszytko chętnie robi chyba że ma dużą gorączkę

herbatko a tak troszkę:)

reklama
kasia mój to sie zachowuje gorzej niz podczas gorączki, bo wtedy tak nie marudzi, ale katar to dla niego koniec świata:sorry:. Jeszcze mnie pocieszają, że to może ospa bo teraz panuje:/
herbatka ja sie namordowałam w nocy teraz morduje sie tesciowa, bo mały jak ma katar to nie słucha nikogo, wiec juz czuje jak daje jej popalić. Ale jak przed chwilą dzwoniłam to mówiła ze chciła mu psiknąc ale gdzie tam tak zaczął sie wyrywać, ze zrezygnowała:wściekła/y:. Szkoda, że nie rozumie, że to dla jego dobra

dzień dobry :)
dzisiaj już jestem, wczoraj załatwiania się udały, aby jeszcze parę formalności w poniedziałek.
Baba w urzędzie miasta mnie wkurzyła, bo robi łaskę że w ogóle kogoś przyjmuje... ehh, urzędasy...

kasiek,
dobrze że z chłopem już lepiej. A Domka super zadowolona z zabawek:)
Vegas, korzystajcie razem z wolnego :-)
klaudix, zdjęcia są prześliczne !!!!!!
laugh.gif
laugh.gif

ViKamcia, jakie słodkie zdania Wiktorii :)
Herbatka, super brzucholek :-)
Liza, ojej... obyś szybko się wyleczyła
wink2.gif

Umi, zdróweczka dla Kacperka!:-)

umi to przy ospie jest katar?? Ze gorączka to wiem ale katar?? Może nie będzie tak źle a nawet jeśli będziesz to miała za sobą

Mariolcia
niestety takie są urzędy też ich nie lubię ale nie długo czeka mnie wypad do opieki społecznej bo trzeba papiery zanieść na nowo na wychowawczy;/ A zabawkami zachwycona całe pudło ma po za tym torbę z butami na zimę i ciapów przez długi czas mogę nie kupować i dwie torby ubrań:)

Ostatnia edycja:
kasiek pojecia nie mam nigdy nie miałam ospy:-p ale znajoma wczoraj była u lekarza z przeziębieniem, z nosa i z oczu jej sie lało a dziś ja wysypało:-D
Mariolcia powinnaś sie cieszyć, ze dostąpiłaś takiego zaszczytu, jakim jest przyjecie interesanta w godzinach pracy w urzędzie:-D. A ty sie jeszcze irytujesz, no jak tak można?:-D

kasiek, to super że jesteś już wolna od zakupów :)
Herbata, też się cieszę... ale perspektywa remontu teraz mnie przeraża.

umi, gdyby sprawa nie była aż tak poważna i nie dotyczyła tego mieszkania to bym się odezwała
i jej pocisnęła... ale że fikać za bardzo nie mogę to dałam spokój. i tak mi dała wykład w sprawie meldunków do mieszkań...

witajcie ja tylko wpadlam oznajmic ze przyznali nam kredyt:-Dale sie ciesze:)
umi zdrowcia dla Kacperka:*
mariolcia ciesz sie ja zazdroszcze ze juz niedlugo bedziecie na swoim:) moje marzenie

reklama
Do góry