reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elwirka, ale Ci Mała startnęła z ząbkami:) gratulacje:)
Gosia najlepszego dla Małej, mnóstwo buziaków od e-ciotki i Martynki:D
Liza ja w ciąży miałam często infekcje, nic przyjemnego;/ Ale raz dwa wyleczysz. Ja stosuję tabletki Cilest, są tanie i fajne wg mnie. Coś 13zł opakowanie.

reklama
Nancy czemu odpisujesz wybranym osobom i pojawiasz sie z nikąd? :-D
Elwirka gratki ząbka!:)
Herbata jak sie czujesz w ten upalny dzionek ?;)
Vegas no ja słyszałam ze Cilest nie jest za dobry a są to tabletki wlasciwie dla kazdego, bez dostosowania do indywidualnych potrzeb kazdego pacjenta ;] No ale wiem ze jak działają oki to dobrze! :-)
Infekcji nie mialam nigdy jako tako, ciągle od ponad roku walczę z tą nadzerką.... ;/

Dzieciaki jedzą kolacje :)
i czekamy na dobranocke:)

Liza tu nie jest upalnie. moze 18 stopni bylo dzis w porywach. a co do infekcji to u mnie cos nie halo przez cala ciaze. zalamka

Liza a czemu Cilest nie jest za dobry? Ja wcześniej stosowałam plastry i Cilest mam dlatego, że ponoć składem niewiele się różni/jest najbardziej zbliżony do składu z plastrów.

Ja to mam duchotę na poddaszu, mamy tu sypialnię i pokój Małej. Siedzi się a się człowiek poci jak mops. Malutka śpi, J gra, więc czas dla siebie mam:) Ale dobrzeee:)

reklama
he zakupiłam dzisiaj przybory do szkoły
laugh.gif
więcej mam zakreślaczy niż długopisów
laugh.gif

uciekam spać
wink2.gif
biggrin.gif
;***
dobranoc;*
i do jutra !.
wink2.gif