reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hejka:) ale sie wyspalysmy dzis z mala do 10.10:) mmm...:)
vegas a to gdzie pracujesz???
klaudix jakie fajne zdjęcia :) az milo popatrzec:)
herbata ooo...jaki brzusio duuuzy:)
bylyscie moze ekspertkami w streetcom??? jak wysylaja paczke to bede placila cos za to?

Ostatnia edycja:
Chciałam się tylko przywitać :(.
Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj albo jutro was nadrobić. Wczoraj udało nam się wyrwać nad morze, D. miał wolne ;) Pogoda jak dla Zosi była idealna. A dzisiaj moja Mała dziewczynka ma już pół roczku i przychodzą do niej jedne i drugie dziadki wiec mam pełno sprzątania i muszę coś przygotowac.
Miłego dnia i oby dzieciaczki były grzeczne! ;)

Hej:) U nas też upał, ale raczej nie do opalania. Mała pospała, przed chwilą wstała, więc pójdzie na ogród poszaleć z kuzynostwem bo od wczoraj do niedzieli jest u nas brat z rodzinką /3ka dzieci/:) J na zakupach.

Gosia jestem nianią dla 13 miesięcznej Nikoli.
Herbata fajny brzuszek:)
Klaudix łoł świetne fotki, sesja super. A Ty mi czasem przypominasz Hilarry Duff hehe.
Młoda i co, Malec lubi zakupy? Bo moja to by ze sklepu nie wychodziła:D
Elwirka to widzę Mała Ci się naprawiła hehe, super:)
Gosdia udanej imprezki i moc buziaków dla córci:)
ViKamcia a to sporo potrafi mówić Vi. Będzie z niej Gaduła:D I co, z doświadczenia uważasz, że taka mała różnica między dziećmi fajna? Pytam bo wiadomo, inaczej ocenia się na sucho a inaczej z dośw.

Witam popołudniowo
Klaudix bosskie fotki!!!:-)
Herbata ale sliczny brzuś.... ;-)
Młoda u mnie teraz w sumie jest 26 stopni, ale wilgotność powietrza 70% wiec wyobraź sobie jak u nas jest parno!! ;///

Ja jestem po wizycie u gina, czeka mnie kuracja "dowcipna" 12-dniowa potem znow przegląd, i po okresie wypalanie nadżerki ;/ Wrrrrr...... Miałam badane tez piersi i wsio oki, gin sie zdziwił ze tak ładnie mi pokarm zanikł po karmieniu, bez pomocy farmakologicznej ;-)
No i od września bede brac tabsy, z tych tańszych, zobaczymy jak zadziałają u mnie i jak sie bede czuc po nich ;]

elwirka to ile Oliwka ma zębolów???
u nas leje,leje,leje byla burza 2 razy zagrzmialo i "poszla" uffff....
dowiadywalismy sie o kredyt jutro maja dac odpowiedz bo pozno bylismy,mam nadzieje ze dadza nam,jestem dobrej mysli.
nie chce u siebie w banku bo juz jeden wzielam i jestem niezadowolona jest takie zajebiaszcze oprocentowanie ze szok.
Nasze dziecko ma dzis 10 miesiecy i z tej okazji jest taka niegrzeczna ze...wrrr.....

reklama
Do góry