reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka dzisiaj:)

Klaudix
super zdjęcia i jaka figurka 3 miesiące po porodzie:) Super a mały kawaler:) I jak tam z mężem po wyjeździe widzę że chyba lepiej:) Tak swoją drogą to przystojnego tego męża masz:p Na pewno niedługo Ci się unormuje:)

Liza witam się i ja odezwij się bo nie mam numeru;/

Elwirka
no widzisz a ja dalej się męczę gratki z okazji chyba kolejnej nocki przespanej:)

Vegas
fajnie że mała się rozkręca moja też coś po swojemu ale coraz więcej ostanio chodzi i śpiewa sto lat bo ciocia miała urodziny i był tort i wychodzi jej mniej więcej "jolat jaolat"

Młoda
ale biegasz:) u nas też się dzisiaj popsuło ale ciepło jest:)

No dziewczynki jestem u rodziców C właśnie wyjechał w drogę powrotna do domu, Domiśka bawi się od rana z moją siostrą nawet z nią śniadanie zjadła bo ze mną nie chciała jest prze szczęśliwa biega po podwórku krzyczy już obejście zrobiła po zwierzętach gospodarski jest fajnie teraz wymyślam co mogę mojemu C na prezent zrobić bo ma 3 września a ja długo myślę:)

herbatka ja sobie radzę bardzo dobrze :-)
dziękuję że pytasz
dziewczynki się zaczynaja razem bawić :-)
Viki czyta (po swojemu) Emci książeczki .. razem bawią się na macie..:-p
jeszcze ich musze pilnować bo Vi ciągle mocno tuli Emmę albo ściska zeby wycałować , czasem sikę na nią chce rzucić i nie rozumie że musi powoli :-p więc nie spuszczam ich z oczu :-) ale już jest lepiej.. im Emma starsza tym jakoś bardziej wiem ze Vi nie zrobi jej krzywdy swoją miłością :-p
Vegas właśńie się zastanawiąłam czy Ty zniknęłaś czy ja tak słabo doczytuję :-)
no to brawa dlka Martysi :*
moja najdłuższe słowo powiedziała ... hmmm
"mamo tata je (jest) w pjaci (pracy) " albo np "mama Emma
tam guji(u góry) śpi" itp
a jajbardziej chce mi się śmiać jak mówi "mama chono" (chodź no) albo tak słodko "ooooo nie"
klaudix super fotki :-)

Kamcia to super ze Viki chetnie zajmuje sie Malutka. taka mala roznica wieku to chyba dobra sprawa. widze ze gadulka rosnie :-D
kasiek to mysl, mysl... ja tez dlugo mysle na ogol. na urodziny mojego m. planuje urodzic, wiec prezent z glowy :-)
mloda a co? az taka brudna bylas? ;-)

:happy:

reklama
Herbata ale bębenek masz przesłodki i taki duży:) No właśnie nie wiem co nie jestem dobra w robieniu prezentów chyba że Dominice:)

Kamcia
fajnie że dziewczynki się dogadują jeszcze trochę i będziesz miała je z głowy ja pamiętam cały czas siedziałam z siostrą w kąciuku i się bawiłyśmy zawsze we dwie a jest różnica 2 lat między nami:)

młoda i wyszorowałaś się??

Do góry