reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak co u was? jak Maja???
Herbata nie no Twoje sny wymiatają :-D
Klaudix suprer ze juz wróciliscie i ze wypad sie w miare udał:-)
Ewi to ja mam za sobą takie zdarzenie ze jechalam do szkoly samochodem sama, zatrzymałam sie przed wjazdem na trase i zobazylam ze leci dym spod maski! Zanim mąz zajechal i straż samohód nadawał sie na szrot, spalil sie caly przód:( przez pół roku od tego nie wsiadałam za kierownice, jezdzilam jako pasażer ale panikowalam jak poczułam dym...;/

U mnie Miki już spi od 30min był padnięty! oczy czerwone nie mialam serca go trzymac do 19:30 ;/
Hania z Danielem tez pewnie niedlugo padną:-)

edit. Daniel tez juz poszedl spac:D

reklama
Hejka

Klaudix
witaj opowiadaj jak na wakacjach czekamy na zdjęcia również z sesji:)

Liza
u Ciebie dzieci jak w zegarku chodzą :) Żebym ja miała takie grzeczne;:) moja przed chwilą usnęła i obudzi się z 4 razy bo pić jej się chce;/ Co do jazdy samochodem kiedyś na czołówkę bym wyjechała bo na wakacje jechaliśmy kolega jechał przede mną i przejechał ja nie zauważyłam STOP i wymusiłam pierwszeństwo;/ ale miałam wtedy pół roku prawo jazdy

Elwirka
to fajny prezent mała dostała :)

Herbata
ja też buchnęłam śmiechem, hehehe słoniątko:D:D:D

umi jak się mogę zapytać ile Ty masz lat bo jak rodziłaś między maturami to powinnaś mieć 21 ewentualnie 22 lata, a jak czytam Twoje posty to wydajesz się starsza:) To znaczy tak sobie wyobrażam:) Młody świetne minki robi:) A Ty nie rozbijaj się tak w nocy:p

Ewi to dzisiaj miałaś dzień pełen wrażeń, ja też nie lubię jeździć za, przed i wyprzedzać tiry;/ ja też się zaniedbałam albo małżeństwo mi służy bo 7 kg na plusie a wcześniej z 6 lat ważyłam 55kg;/eh gdzie te czasy

Mariolcia mi to Domka nóżki w żebra wkładała, i jakoś tak na środku na wysokości mostka tzn, troszkę niżej mnie bolało albo szczypało:/

Daffi ale masz małą sprzątaczkę w domu, śliczne zdjęcia:)

Mazia super że z dzidzą wszystko ok następnym razem na pewno się dowiesz ja jak byłam w 21 tygodniu na USG to się patrzę i patrzę w ten monitor i mówię panie doktorze dziewczynka będzie a on że według niego też ale potem jeszcze 2 razy sprawdzałam:D

Witajcie kochane z chłopem już dobrze dziś chodził jak zbity pies:) Jestem już u rodziców rano C wraca do domu i dwa i pół tygodnia wolności:D:D Ale będę się byczyła:) Domka od razu wybiegła z samochodu nawet przywitała i ucałowała z prababcia a wcześniej się jej troszkę bała bo za bardzo chciała ją przytulać, odpakowała pudełko z zabawkami które dostała od mojego wujka ze śląska i dopiero odciągnęłam ją od zabawy strasznie się cieszy że tu przyjechała...

Hej Dziołeczki:) Rety jak dawno mnie tu nie było. Ale mąż zakupił mi laptopa to będę na bieżąco, bo nie nadrabiałam Was.
Martynka chłonie nowe słówka jak gąbka. ''Muszę'', co czasem słychać jak ''musię'', nawołuje nas ''Mamo Tato'', naszego psa Bisia uwielbia nade wszystko, od ranka do wieczora słychać słodkie ''Bisiu Bisiu'':) Jak coś wybierze mówi ''ten'', lub ''to''. Jak na razie jej najdłuższe zdanie to ''nie ma tu''.
Od wczoraj mam urlop do pon., akurat J ma teraz drugi tydz swojego, więc korzystamy:) Opalanko, baseny:)

Udanej nocki życzę:)

Dzien dobry :-D

wczoraj dzien bardzo gorący :-D massakra.
Do połudinia spacery a później wycieczka do ciocii zawiesc siostre ;-)))) później wycieczki do OBI CASTORAMY :-D i wczoraj jak wróciłam mały zasną ł to nie miałam siły na odpalenie kompa:-):-));-));-):-))

A dzisiaj pogoda sie coś psuje juz :-(

Kurcze młody tak sie ślini ze massakra:-)))))

Daffi śłiczna JUleczka;**
Umi przystojniacha z Kacpra;-)))
Herbatka tez miałam dziwne sny w ciąży. ;-) a najczęściej kooledzy :-D hee. ŚŁonik do zoo . hehe

Hej Kochane!

Kasiek
Na wakacjach nie najgorzej:-) Moze pogody nie mieliśmy wymarzonej, ale nad morzem dwa razy byliśmy. Nawet muszę się pochwalic, bo z mężem jako jedyni kąpaliśmy się w tej lodowatej wodzie:D Jedyne co zmartwienia mi przyniosło to te karmienie... :-( Nie wiedziałam co robic... ale już jestem raczej na prostej... Teraz mam aczej problem z zakończeniem laktacji:-/

Tyle radości z powodu wyjazdu, aż miło na serduszku:-)

Elwirka Bardzo udany prezent, bo wszyscy zadowoleni:-)

Młoda
Mój mały też sie strasznie ślini, ale już chyba z 1,5 miesiąca... Jak robię mu samolocik to na podłodze kałuża śliny:p

Liza smacznego:-)

A tutaj kilka fotek z sesji i wakacji:-)

Załączniki

• DSC_7741.jpg
    DSC_7741.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_7752.jpg
    DSC_7752.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_7756.jpg
    DSC_7756.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_7772.jpg
    DSC_7772.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_7776.jpg
    DSC_7776.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_7814.jpg
    DSC_7814.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_7816.jpg
    DSC_7816.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_7824.jpg
    DSC_7824.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_7825.jpg
    DSC_7825.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_7835.jpg
    DSC_7835.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
i ja sie witam :-)
Klaudix najwazniejsze ze bylo milo. pogoda to rzadko kiedy sie udaje. sliczne zdjecia. super pomysl z taka sesja!
Mloda nie dziwie sie ze po takim maratonie nie mialas na nic sil
Elwirka gratki kolejnej przespanej nocy!
Liza z herbatka mowisz :-p ja mleko wlasnie pije.
Vegas udanego urlopu
dzis nic mi sie nie snilo. uffffff....

c.d.

Załączniki

• DSC_7850.jpg
    DSC_7850.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_7856.jpg
    DSC_7856.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_7857.jpg
    DSC_7857.jpg