reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
U nas niedziela zleciała fajnie ale też szybko niestety.Bylismy z Z i małym na zakupach i Z zafundował mi na urodziny tusz i błyszczyk no i wpadła moja mama z prezencikiem na szampana i ciasto,a że 17 były też ur. mojego Z to ja i On dostaliśmy od niej perfumy,tzn.każdy swoje hihi a no i oczywiście Antosiowi przybyło o jedno autko więcej.A moja kochana teściowa nawet zyczeń mi nie złożyła zresztą mojemu Z 17 też nie bo jak to ona twierdzi nie uznaję urodzin tylko imieniny a szyszka jej w d..ę!
Coś czuję że w przyszłym roku w maju ja przestanę uznawać urodziny jak i imieniny jej oczywiście.

Wybaczcie ale dziś nie dam rady po odpisywać bo już ta godz. a rano z małym do żłobka śmigamy,ciekawa jestem czy jak zostanie sam na sali to też będzie taki dzielny jak na podwórku.

Mam tylko pytanko,a raczej proszę o opinię
Mianowicie jak Antoś był malutki wyczułam u niego małe dwa guzki z tyłu główki na dole i wtedy jak spytałam pediatry powiedziała że to węzły chłonne.
Ale właściwie on ma je ciągle takie wyczuwalne i nie wiem czy one powinny takie być bo wtedy to mały nam często chorował a teraz nic mu nie jest a one cały czas są wielkości ja wiem? 1cm na 1cm chyba.I nie wiem czy iść z tym do pediatry jakoś o nich zapomniałam a dziś znów się na nie ''natknęłam'' jak myślicie?Wasze dzieci też mają coś takiego?

reklama
Hej

Justynka wszystkiego wiec najlepszego! sorry ze spóźnioe;)
O tych wezłach chłonnych niewiem :no: nie pomoge....
Elwirka widze ze nocki juz super;)

U nas noc tez taka jak zawsze bez budzenia 19:45-6:45.:)
Szykuje sie upalny dzien a potem burze..;/ juz sie boje.......:|

Liza wow :-D widze ze m. sie postaral. i dobrze !
Elwirka super ze nocki coraz lepsze
kasiek gratulacje! :-D
justys ja i moja siostra mialysmy notorycznie powiekszone wezly w dziecinstwie, jej zniknely same, a ja mam do dzis, ale nic mi nie jest z tego tytulu. powiekszaja sie tylko podczas choroby, nic poza tym.

jak poranek laski? mnie mala obudzila czkawka :-p zaraz ide cos wszamac

Witam :)
Justyś mojej siostry syn ma tak samo tylko, ze on ma węzły wielkości śliwki. Lekarz jej powiedział, że taka jego uroda... No i powiedział również ze jak chce to może iść to sprawdzić do onkologa bodajże, ale okazało się, że wszystko jest ok;)

U nas noce też spokojne;) Zosia śpi od 21 do 7.30 mniej wiięcej. Nauczyła się kaszleć i teraz ciągle pokasłuje i się śmieje ;). Na początku myślałam ze to gardełko no ale okazało się dziki Bogu, że udaję.
Miłego wszystkim :)

kaisek bo mój Kacper wazy 16:-p 17 wazy Kacper Kasi:-) na jedno jak widać wychodzi ten kg w tą czy tamtą:-p. Gartulacje dla łodej mamy i dla młodej cioci:-) Kurcze 18 lat kiedy to było... ale sie staro czuje:-p
justys powodzenia w żłobku, koniecznie napisz jak było:-) I wszystkiego najlepszego:-) szczerze mówiać wyobrażałam sobie ze masz gdzieś 20:-p lat
Liza a ty masz urodziny czy co? ze taki gest:p? bo na suwaczkach nie widze żebyście dzis cos świetowali:-)

Witam
Ja tylko na chwilę wpadłam żeby sie przywitać,mały w żłobku od 9 a ja w do domku wpadłam żeby zupkę ugotować i odbieram go około 11.
Dziś też dzieciaki są na dworze więc mam nadzieję że Antoś nie płakał,nie podglądałam bo jakbym go zobaczyła to byłoby mi jeszcze ciężej.
Zaraz po niego jadę ,zje zupkę a potem idę na 13 na badania okresowe ech...praca coraz bliżej,szczerze to sobie jeszcze nie mogę wyobrazić mojego powrotu do niej.
Dziękuję Wam dziewczyny za podpowiedzi,na razie więc nigdzie nie idę,jak będziemy u lekarza to po prostu spytam a kończy mi się mleko dla małego to się i tak muszę wybrać po receptę.

umi dziekuję ale nie chciałabym mieć te 20 lat znów a tu nici stara d... juz ze mnie hihi
kasiek gratki z okazji zostania ciocią
elwirka fajnie że Oli coraz lepiej lula

Hej;) Ja mam jutro wizytę i żyję w strachu czy wszystko ok. z moim bąblem... jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę że macie swoje okruszki już przy sobie... ja nie mogę się doczekać stycznia i kiedy wezmę w objęcia moje słoneczko...:) Miłego dnia wszystkim życzę:-)

umi to bylo wczoraj ;P :D ale czy musi byc jakies swieto? :tak: miał mąż gest;P ierwszy raz od slubu tak zrobil wiec wiesz;P:)
Co do wagi to u mnie Daniel ma 4 lata prawie i wazy troche ponad 17kg:D a Hania 19 chyba nie pamietam;P.:)
Justys napewno mlody w zlobku sie nauczy przebywac:)
Mazia trzymam kciuki by bylo wsio oki i rowniez zycze milego dnia!;)

Mikolaja polozylam, i rosołek grzeje juz, bo trzeba zagotowac:p kluski ugotowac;P
Na dworze fajnie w sumie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Liza:-p nie popatrzyłam na datę wybacz myslałam, że to dziś było:-D. Mój młody jest nabity, no ale on moze mieć tendencje do tycia po mnie i po Tomku. Ja do teraz zmagam sie z wagą, a Tomek w sumie balansuje sobie ale ma jak by nie patrzec nadwage tylko po nim nie widać bo wzrost robi swoje. Eh niewielka róznica miedzy naszymi dziecmi jest a ile Daniel ma wzrostu.
Mazia wszystko bedzie ok trzymam kciuki:-)
justyś ja to bym chciała mieć 16-18 lat teraz sie czuje jak stara matrona:-D

Do góry