reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witamy sie popoludniowo:)
bylismy wczoraj na poprawinkach ale juz z Mala. Wybawilismy sie jak szaleni:) nigdy tak sie nie wybawilam na weselu jak u nich :)
mala mi spala do 10.30 od 23 z pobudka na papusia. a teraz siedzi w chodziku i chrupki wcina :)
Liza zazdroszczę, tez bym tak chciala,ale ogrodka nie mamy:-Dale moj maz nie wpadlby na pomysl zeby kupic. nie, no raz na przeprosiny mi przyniosl urwal u sasiadow w ogrodku i go psy pogonily :D uraz chyba ma :-D

Umi no zobacz miedzy nimi 2 nie cale lata a róznicy wzrostowej tylko 3cm;] jest maly, do rodziny tesciow poszedl ze wzrostem;]
gosia hehe nie no moj ma przebłyski i czasem cos daje, ostatnio 2l temu dal mi kolo 15 róz na przeprosiny i na zgode ;-) bo bylismy pokłuceni... ale róze nie byly wtedy dla mnie wazne;) tylko to ze bedzie z nami juz oki, i tak jest :tak: :-)
rybka u mnie kupa ciuchów do skladania i nie mam kiedy sie wziac za to! Nie chce mi sie totalnie!:no: kopa potrzebuje na rozped;P
Z pogoda u nas jeszcze oki, goraco, sloneczko;-)

Bosze poszlam po miesko dla dzieci, wracam a mikolaj na stole!:szok: kutwa no brak slow.... musze naprawic ten fotelik bym mogla go przypinac bo nigdzie nie moge wyjsc bez niego;/ bo wkoncu cos se zrobi...;/

Liza a no zapomniałam, że też wiek sie liczy:-D, a może być tak, że po prostu teraz rośnie wolniej, a potem nabierze rozpedu. Ja tak kiedyś wyszłam do kuchni zrobic sobie picie, nie było mnie może 2 min, a Kacper juz sobie prawie klęczał na parapecie, metr dalej okno otwarte było:szok:, w sumie tylko uchylone na górę bo cos mnie tchnęło przed wyjściem, ale jak bym tak zostawiła otworzoną całość i przyszłabym z minute póxniej to ja nawet nie chce mysleć co by było:/
rybkabial a u nas piekne słoneczko świeci:-)
gosia91:-) my mamy wesele we wrześniu i zabieram małego na 2 dni:-) z tym ze pierwszego dnia odtransportuje go wieczorkiem do tesciowej bo blisko mamy:-)

U mnie własnie zaczeła się burza :-(
Liza co do fotelika to u mnie był motyw taki ze dziecko dołem wyleciała dolem i nie to że bylo co zle zapieta czy cos bylo zepsute FOTELIK BYŁ CAŁKOWICIE SPRAWY TYDZIEN PO KUPIENIU i nie wiem jak to mozna atest na takie coś wydać co samo się rozwala. małej na szczęscie nic sie nie stało ale najedliśmy się stracha z moim facetem no niestety :wściekła/y:

Witam

U nas rano sie wypadało a teraz ciepło i słoneczko swieci

Wczoraj byłysmy na westynie i kupiłysmy baloniki, własnie Zuzia zassypia z jednym:-)

A i musię się pochwalić , ze Zuzia sama zrobiła dzisiaj siusi na nocnik , taka jestem dumna:-D;-)

gosia to super ze się wybawiłaś, my tez we wrzesniu idziemy na wesele

liza fajnie ,ze twój mąż pomyslał i Ci kwiatki przynióś bez przyczyny

No to pięknie, tylko pogratulować :) Zazdroszczę wypadu na weselicho. Sama chętnie bym na jakies poszła. Ostatnie dwa wesela przerabiałam jak byłam w ciąży, więc nie wybawiłam się tak jak chciałam :p

reklama
No ja w tym roku odpoczywam na przyszły rok mam ,, rok imprez" chrzciny, 3 komunie nasz Kościelny i 2 wesela hi hi muszę chyba jakiegoś sponsora he he znaleść

Do góry