reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pierwsza? nie możliwe! ja od paru dni tez jestem ruda....:) a wcale nie mialo tak byc,ale nie jest zle.

dzis mam wesele takze ide sie ogarniac powoli. Dziewczyny śliczne macie dzieci!
umi fajna fotka Kacperka:)
milego weekendu!

reklama
Hej

Agateczka pisz z nami:) witamy ponownie;-)
jak sobie dajesz rade?

Elwirka no to oby to nie azs.... dostała mała leki jakies na to?

Ja rano zaglądałam tu ale jakos nie mam weny pisac, zreszta i tak tu cisza;P
Miki już spi.;P
Milego weekendu!

Agateczka hej :-D:-D

Hej ;*
wpadłam na chwilke bo aktualnie jestem na 18stce przyjaciółki a wpadłam do domciu wykapać Rafała i zaraz ide znowu ;-):-)

Miłej soboty zycze;*
Cmokam !!;***

Kasia sliczny synek ;-)

Kamcia wspolczuje z tym ogrzewaniem

umi Kacperek jest przeuroczy :-D

Dafii w kazdym kolorze Ci ladnie, ale w blondzie chyba najlepiej ;-)

Mloda milej zabawy :tak:

Elwirka cale szczescie to nie AZS. oby masc pomogla!

co moglam to nadrobilam. zaraz padne, caly dzien latam i ledwo zyje. koncowka jest naprawde przytlaczajaca... milego wieczoru laski.

reklama
Hej
Nie odzywałam sie bo cały tydzień zalatany miałam,i net mi trochę szwankował.
Mały w żłobku jak na razie ok 2 dni byłam z nim i 2 zostawiałam go na 2 godz samego i nawet nie płakał ale byli na dworku to pewnie dlatego bo jak u teściowej z chłopakami biega po podwórku to nawet mnie nie zauważa.Pierwszy raz jak go zostawiłam samego w żłobku to poszłam za krzaczki zobaczyć jego reakcję i jak zobaczyłam jak się rozgląda i mnie szuka i woła mama to się poryczałam i miałam ochotę wrócić ale jakos dałam radę..Zobaczymy jak będzie w poniedziałek na sali.
A mnie dziś 21 26 wiosen stuknęło,matko jaka ja stara juz jestem hihi.

Elwirka oby małej szybko przeszło.
Agateczka witaj ponownie
ViKamcia ostrożnie z tymi ''filmikami'' bo będzie trzecia dziewuszka hihi.
kasia,umi slicznych macie synków
młoda miłej zabawy

Do góry