reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Justys wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, szczescia i pieniedzy :tak:
Mloda jak bylo na imprezce?
Elwirka dobrze ze nocka udana. moze bedzie juz lepiej
Agateczka witaj ;-)

ja nawet wyspana, m. wrocil o 5.00 i do 7.00 gadalismy, ale cale szczescie udalo mi sie zasnac.
milej niedzieli dziolchy

Ostatnia edycja:
Witam ;)
Młoda mam nadzieje, że impreza udana ;)
Justys sto lat ;)
Agateczka ja dawałam od połówy trzeciego miesiąca soczek z marchewki. A od czwartego to Zośka jadła: marchew z jabkiem, brzoskwinie, banana, jagody z jabłuszkiem i bodajże śliwki są od czwartego. Je najpóźńiej wprowadziłam. Spróbuj może sama utrzeć marchewkę i trochę wycisnąc soczku na łyżeczce. Moja Zosia np. nie toleruje banana ze słoiczka a takiego zwykłego jak jej skrobie to wcina jak mała małpka.. A z tymi wodami to Ci nie pomogę. Moja też sę dusiła, ale odessali mi ją jakoś w szpitalu i było ok już na 3 dobę...

Więcej nie dam rady przeczytać... Jakoś ten weekend przebiega w kiepskim nastroju, no ale to n ie ważne. Jest piękna pogoda więc uciekamy z Zosia na spacer.
Miłego dnia ;)

Ojejku 2 dni mnie nie było... Dobrze że chociaż wczoraj się opanowałyście:p

justyś 100 lat i wszystkiego najlepszego!! Też chyba bym się popłakała. Siły!

gosiada oby humor się poprawił:)

agateczko
witaj, nie bardzo Ci pomogę ale staraj się bo ja się nie starałam i do tej pory z małą śpię;/

rybkabial oby szybko wyskoczyły dwójeczki u nas tylko już piąteczki:) to fajnie że @ się zjawił i już bez nerwów:)

młoda jak tam po imprezie?? Świetnie zdjęcia malutkiego:)

herbata
trzymaj się już nie długo i będziesz miała malutką ze sobą:)

Elwirka
zdrówka dla małej!

gosia
prosimy zdjęcia z wesela:) jak się udało??

Kamcia oby poszukiwania odniosły skutek zamierzony:) Ja też nie lubię zimna, też chciała bym z włosami poeksperymentować ale nie jestem taka odważna;/

Liza jak chcesz to się odezwij:) Oby wszystko się ułożyło:) Ja lubię burze i wichury ale tylko jak jestem w domu i nie stoję przy oknie a tak to masakra!! Dobre chociaż parę groszy na naukę Hani teraz wszystko takie drogie!!

Daffi masz rację w blondzie najładniej wyglądasz:)

KasiaF
no to masz świetnych sąsiadów po prostu... Mojak koleżanka też miała taką sąsiadkę to dzwoniła na nią i na jej św. pamięci męża że dziecko płacze o 2 w nocy przyjechała policja i dopiero zaczęło dziecko płakać bo walili do drzwi a taka udana że ma troje dzieci i każde z innym i uprzykrza życie w całym bloku. A mały rozkoszny:)

umi Twój też fajniusi ale nie wygląda na 17,5kg:)

mazia witaj i pisz jak najczęściej:)

Sorry którym nie odpisałam;/ Ale tyle piszecie szok:) Na początku to się pochwalę że zostałam ciocią:) małego Czarusia (heheh tak jak mój mąż) moja siostra cioteczna w piątek urodziła synka:) bardzo mi jej szkoda bo ją trzymali nie wiem po co od wtorku w szpitalu i nic nie robili;/ ma dziewczyna 18 lat dopiero i w piątak rano zaczeli wywoływać okazał się bardzo duży rozwarcia nie było o ją pokroili;/ ale już ok bardzo zadowolona:)

Po za tym weekend pełen roboty w czwartek przyjechał brat C z żoną, w piątek wysprzątałam całą kuchnię teściowej powywalałam mnóstwo pierdułek co znosiła na półki i muszę uciekać bo nawet szafkę z lekami wysprzątałam, jak tylko wrócą uciekam do rodziców:) Ale i tak pewnie tego nie zauważy bo brat C z żoną uporządkowali skalniak przed domem i oni będą na piedestale:/ chociaż ja ogarnęłam podwórko dom a C zajmował się firmą i w ogóle nerwów się najadł bo karty zblokowali i jeździł 2 godziny między bankiem a skarbówą;/ Domka ok dziś ledwo wstała i cmoka co znaczy że chce to bozi iść ja nie wiem skąd ona wie że niedziela to niedziela i chce do kościoła iść. Zaczyna się z gadką rozkręcać... Miłej niedzieli:)

Ostatnia edycja:
Gratulacje z powodu zostania cioteczką :D

Wygląda na to że weekend byl bardzo pracowity :D. U mnie weekend tak bardziej leniwie pogoda ni to ciepło ni to zimno :confused:. najgorzej że jak ide z małą to ona od razu do wody lezie czy to kałuże czy to w jakiejś misce i od razu jest mokra i trzeba przebierać bo jeszcze nie daj boże się przeziębi. Chodź i tak muszę chyba przejść się jutro do lekarza coś marudna jest i ma bardzo dziwne kupki pod wieczór zmierze jej temperaturkę i zobaczę jak to tam wygląda.

Achh chciałabym pojechać do norwegii do mojego misiaka z małą ale pewnie rodzice bedą zaraz mnarudzić że to długi lot i w ogóle :sad:

Hej niedzielnie.
Kasiek dzieki :*

U nas dzien szybko zlecial....
Rano M mnie zszokował bo budze sie on do mnie dolatuje daje buzi, odwracam sie a tu obok mnie 3 róże! (z naszego ogródka;)) niewierzylam własnym oczom, strasznie mnie zaskoczyl - pozytywnie:)
A potem bylismy u tesciów bo mielismy sprawe.... :( ale juz bedzie oki, na szczescie! dzieki za kciuki!

reklama
Do góry