reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak z 3 lata z przewą na ciążę:)
Najpierw jezdzilismy zubaru, pozniej 206 a teraz tico, no ale moze za rok znów bedziemy mogli sobie pozwolic na szybsze auto

A ja widziałam ze z Mezem na moto jezdzisz??? my jez jezdzilismy , ale w zeszły tydzien motor został sprzedany na inwestycje w firmie, z czego mój M ubolewa i aż miał łzy w oczach:-(

reklama
Mariolcia dokładnie;)
lolkak no wiesz szczerze to Dawidek za wiele nie mówi(choc 6mies starszy od Hani) więc z tym dogadywaniem to srednio;P ale fakt ze sie znają i widują praktycznie kilka razy w miesiacu :tak:

Lolkak ładnie obkupiłaś Majeczke ;) Ja Zosi też większość rzeczy kupuje w lumpeksie... Już dawno nie byłam....
Liza, fajnie że tak się wam udało no i Hania będzie już kogoś znała
Mariolcia, nie przejmuj się teściową.... Podejrzewam, że 90% z nas przerrabia to samo.

Ja dzisiaj posprzątałam całą chate i schody przed wejściem... D. musiał mi zabić dwa wielkie ogrodowe pająki.. te takie czarne bo siedziały w kącie za doniczką;/ Nienawidzę takich wynalazków... Obleśne są, a czasem włażą do domu!
Wieczorem zrobię kokosanki bo znalazłam fajny, prosty przepis.

U nas pogoda przepiękna, dlatego jak D. pójdzie do pracy ruszamy z Małą na spacer i do moich rodziców poopalać się może trochę ;).
Miłego dnia dla wszystkich ;)

lolkak, pewna nie jestem, troszkę zalało...
gosdia, wiem, wiem...zawsze zepsuje plany :)

miłego spacerku :)

a ja się pająków boje... a nie wiem czy a nie jestem chora gdy je widzę...
ostatnio korzystałam z łazienki na wsi (taki podwórkowy wychodek) i siedział tam pająk, chyba z parę minut się na niego gapiłam... zupełnie sparaliżowana.

Mariolcia ja z tesciową nie mam problemów, ale juz zapomnialam jak to bylo jak odcinalam pepowine M od niej :tak: a zajeo mi to rok po slubie;-) ale sie udalo:-)

Gosdia udanego odpoczynku i spacerku:-)

Miki spi juz ponad 2h, wiec licze ze za 15min wstanie:-)

mala zaczela mi chodzic na czworaka. Dziewczyny jest to pierwszy dzien a ja mam dosyc!!! wlasnie poszorowalam podlogi , normalnie nie mam sily.
dowiadywalam sie i ta dotacje i musze byc bezrobotna zarejstrowana.
kurd, ja juz vos wymysle zeby dostac ta kaske :D
Malwina skads to znam oczywiscie nie ma kto tylko moj maz. bo on nie odmowi mamusi. chlopow ma 2-och w domu i nie ma jej kto kur siatka odgrodzic bo nie ma kto po drzewo jechac wrrr....uwielbiam to:wściekła/y:a najlepsze jest jak pootwierane listy do niego przywozi nam!!! szlak mnie trafia

Hejka

Troche się nie odzywałam, troche nadrabiałam ale ostatnio wogóle nie podczytywałam was :( wchodziłam na jeden wątek a na następne już mi Kacper nie pozwalał... U mnie w pracy urlopy były więc albo pracowałam codzień albo korzystałam z urlopu, jeszcze prawko zaczęłam i jak mam dzień pracujący to wychodze z domu przed 7 a wracam po 21... więc czasu na wszystko brak, bo jeszcze siedze i teesty robie po powrocie, dzisiaj wolne od pracy, młodego moi rodzice zabrali, z nim zresztą też mieliśmy przeboje w niedziele ale już wszystko chyba dobrze... postaram się byc teraz na bierząco i wtedy poodpisuje bo teraz zwyczajnie nie wiem o czym której pisac :(

reklama
Do góry