reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mazia witamy!:) Napisz nam cos o sobie, brzuszku , partnerze by was poznac lepiej;-)

U mnie dzieciaki wykompane, jedzą kolacje:-)
Ja sama wpadłam pod szybko prysznic jest tak gorąco ze ehhhhhhhh.....:p

reklama
vegas bo tak samo normalne jest w ciąży chęć do seksu jak całkowity jego brak :-p
wiesz co patrzę tak na ciebie.. i wogóle na nk też.. i mi przypominasz moją nauczycielkę mamy i jej córkę również:tak: jesteś podobna na maxa :-)
a zdjęcia super :-) zazdroszczę pogody
oliwka, rybka.. witam nowe mamy :-)
młodammusia nie martw się o wodę w uszku.. moja vi w wieku 3-4 miesięcy kąpała się w wannie i zamacząłam jej uszka codziennie (tu chodzi o przewianie) po kąpieli czysciłam jej uszka pałeczkami i nie robiłam przeciągów tylko szła już spać.. więc się nie bałam i jeszcze nigdy nie miała zapalenia..
Emci też moczę uszka jak ją kąpię:tak:
anetka ślicznie córeczka się prezentuje..:-) jak modeleczka
hehe umi to syn tatusia wydał :-p
mazia witaj
liza widze że już masz wolny wieczór :)
anetka widze że też się farbnęłaś na czerwono jak ja :-D hehe
tylko mój jakiś ciemniejszy a Twój to bardziej miedziany
ale ładniej Ci w tym kolorze:-)
u nas pogoda się poprawia:-)

Ostatnia edycja:
Witam :)

mazia witaj.
Liza u nas dzisiaj też był taki upał, że pot po plecach spływał ;)
gosia wiesz co mi ostatnio moja siostra powiedziała ;P " Każda Teściowa jest odlotowa i powinna spier***** na księżyc". Oczywiście nikogo nie urażając bo niektórzy naprawdę mogą mieć cud miód i malina.

U nas dzisiaj gooooorąco. Zaliczyłyśmy spacerek do mamy mojej, posiedziałyśmy chwile, wypiłyśmy herbatę i ruszyłyśmy po moją koleżankę. I razem miałyśmy taki maraton. Najpierw odwiedziłyśmy D. w pracy, później poszłyśmy na taką sztuczną plażę czy coś takiego. Zosia sobie nogami machała w piaseczku. Podobało jej się ;) Później obeszłysmy pół miasta. W koleżankę wjechał rowerzysta ;) Na szczęście nic się nikomu nie stało. Mi pasek od japonek obdarł trochę stopę, ale było bardzo sympatycznie. Wróciłysmy sobie koło 20 i sobie padnięta poszła spać ;)
A to Moja cudowna akrobatka ;)
IMG_8108.jpgIMG_8118.jpgIMG_8133.jpgIMG_8132.jpgIMG_8130 modified.jpg

Tak jakoś dziś zajrzałam na ten wątek, bo mimo zmęczenia coś mi się nie chce jeszcze spać.
Umi Kacperek ma coraz lepsze teksty :-D:-D
gosia :szok: Emilka ze zrozumieniem mówi papa i dziadzia. Jestem w szoku, jaką ty masz już gadułę :tak:

Dobry wieczór ;-)

dzisiaj przeszłam tyle kilometrow ze hohoh :-D ale zakupiłam sobie tak :
lakier z UV , odzywke wygladzającą , i lakier pękajacy zielony :-D aaa i bluzke w DIVERSIE :-D ;-)

Massakra palec w lewej nodze mnie boli oko spuchnięte i co na dodatek ząb mi rośnie !!:-D
aa i dostałam @ :-D

Mazia witaj ;-)

co tak ciotki ?;*

Zobacz załącznik 382866Zobacz załącznik 382867Zobacz załącznik 382868Rafalek 15.08.2011.jpgZobacz załącznik 382870Rafcio 18.08.2011.jpgZobacz załącznik 382872

uciekam spać;*
jutro tez bede jakoś wieczorek bo rano ide do fryzjera z psem a później spacery i leniuchowanie na powietrzu ;-) ;*
dobranoc;**

Ostatnia edycja:
dzien dobry :-D:-D:-D

Młody wstał przed 6 po cołonocnym spaniu ;-) pojadł sobie i teraz lezy i "mówi" po swojemu :D he;-):-);-)

A ze mnie leci jak z Wisły.. :-D ;-)

MELDOWAC SIĘ !!!
KOLEJNO ODLICZ !!
JEDEN ;-):-)

Hej kochane z rana:) Mam 20 lat na imię Marzena termin mam na styczeń:) (Już chcę żeby był:) :-);-):happy:) mężatką na cywilnym jestem od roku w czerwcu bierzemy Kościelny...

Hej Wam.
Sory ze nie piszę ale mam znów zajęte dni.
wczoraj się upotniałam trochę i dzisiaj mnie coś zaczyna rozkładać i mama nadzieję tylko ze do wtorku nie rozwinie się za bardzo bo mam jazdę trzy dni pod rząd. którą i tak musiałam wystarać. więc szkoda by było gdybym musiała przekładać.
musze się jakoś podkurować, tylko nie wiem jak.
Daffi no Julka teraz to wygląda na starszą dziewczynkę.
umi Kacperek jest świetny. naprawdę skąd on bierze takie teksty?
Kasiek Gratuluje mężowi zdanego prawka.
Młoda Dobrze ze z uszkiem wsio ok.
Gosdia u dzieci wszystko jest możliwe. malutka jest słodziutka.
Gosia Znam ten ból, ja też czasami mam niezapowiedzianych gości, z którymś razem poprostu staram się żeby nie było bałaganu, co u nas z rana jest normalką.
MAriolcia to teście na wsi mieszkają?
Mazia Witaj. Do nas w każdej chwili można się dołączyć. a skąd może jesteś? może któraś z nas mieszka blisko.

Hej,

Witam nową mamusię :-)

Młoda,gosdia fajne fotki :-)

Gosia91 to Ty chciałaś dotacje z UP ?? Myślałam,że po prostu z PO KL. U mnie jest tak,że trzeba być przynajmniej pół roku zarejestrowanym w urzędzie żeby z tego skorzystać. I jeszcze w urzędzie nie może być pracy dla Ciebie:tak:

Liza a Ty masz jakies dofinansowanie do podręczników? Czy to dopiero od 1 klasy?

Maja nie dość,że ma zły humor w związku z zębami to mi ją jeszcze M obudził :dry: Dziś mam zamiar zrobić jej zupę i pulpety,bo wczoraj wybrałyśmy się prawie na 2 koniec miasta po mięso a w domu jak sie okazało nie było ani jednego warzywa :-D Więc z obiadu nici :-D

reklama
Bry dzien
gosdia super zdjecia:-) mała jest bosska i wyglada jakby miala te 7mies a nie 5~! :-D
konniczynka co u was? u nas Miki mówi mama, tata, niania(Hania), papa, papu, dada(dziadzia) i wie kto to i co co chodzi;-) do tego ładnie juz pokazuje paluszkiem:-)
Młoda wasze fotki też super;-)
EWI oj żeby sie nic nie przyplątało;/
Lolkak tak, przysługuje nam tak zwana "wyprawka" (100zl- gdzie np. wyprawka do 1klasy wynosi z podrecznikami cos kolo 300zl:no:) ale kiedy ją dostane? niewiem;]

Nocka super. Cała spedzona w łóżku, nie podnosilam sie do Mikołaja, tylko 2 razy do Daniela bo mu sie przysnilo ze muchy lataja :-D:rofl2::laugh2:
Dzieciaki juz po sniadaniu, M odsypia....

Ostatnia edycja:
Do góry