reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Gosdia moj najkrócej spi kolo1h, a najdluzej zdaza mu sie 3h:-) w wieku twojej cory moj spal w dzien 2-3 razy po 2h w dzien :-D no i malasporo wazy:) Moj ma teraz kolo 11,5kg:tak:
i wspołczuje cichyc dni ;/
młoda odbrze ze z uszkiem oki:-)
mecze ogladasz?:-)

U nas nocka oki, przespana w calosci;-) wtalismy po 6. Miki cos marudzi dzis;/ ehhhh
M wrócil z pracy przespi sie do 9:30 i jedzie do drugiej roboty:(
A ja do sąsiadki moze pojde kolo tej godziny;] zobaczymy,
pogoda popsula sie niby ale nie jest tak zle;-) wazne ze nie pada.

reklama
Liza weź się ze mną zamień i weź Majkę na noc:-D Kurczę nie napisałaś,że chcesz te Dady a promo się już skończyła:-(

Gosia91 ale masz córę:szok: Moja to tylko ba bA ba , da da da , ta ta ta, pa pa pa. Zero ma ma a;-) Wstawać to chciała jak tylko nauczyła się siadać a teraz to nic. Jak się ją bierze to rozkracza się jak do szpagatu :-D Tez bym chciała otwotzyć coś własnego, ale teraz pod koniec roku to raczej marne szanse na dotacje. No i pomysł trzeba mieć dobry. Z resztą nie wiem gdzie. czy w Wawie czy Ty? Najchętniej otworzyłabym coś w Ożarowie bo m=bym nie musiała się daleko z Majką ciągnąć,ale pewnie zaraz bym splajtowała:-D

Umi ja mam pół etatu od 13-17 lub 14-18;-)

Kasia gratulacje dla męża :-)

Gosdia oby ciche dni szybko przeszły ;-) Nie mówcie nic o pogryzieniach bo Majka cała w krostach :no:

Wczoraj w lumpie obkupiłAm Majkę w zabawki:-D Z ubranek to tylko jedna bluzka :-D Dostałą książeczkę z ViTech'u, klapsydrę, takie lustro i "skaczące kulki" z playskool;a :-) teraz mi uszy puchna jak wszystko na raz włączy :-D

Witam

Sorki ze mnie nie ma , ale przy takiej pogodzie całymi dniami jestesmy z Zuzią na dworze, badz na rowerach.

Weekedn upłynął miło, urodziny M również sympatycznie.

kasia gratki dla męza

lolkak ale opkupiłaś małą w zabawki :)

dafii anetka śliczne macie córeczki

umi teksty Kacpra BEZCENNE:)

A tu link o naszym rajdowaniu:
http://www.tcz.pl/index.php?p=1,1,0...le=Zaloga-z-Tczewa-mistrzami-K1-WRC-Rallyland

Ostatnia edycja:
hejka mialam skrobnac wiecej ale goscie mi sie zwalili z samego rana:crazy: moze by tak zapowiadac wizyty?;p
lolkak no ja dzis jade sie dowiedziec cos wiecej na ten temat mam nadzieje ze sie uda:) mysle pozytywnie:) chcialabym... cos z dzieciecymi gratami,zobaczymy :)
ja to jak pojde gdzies do lumpka to nigdy na nic nie moge trafic;/

ee... slonca nie ma znowu:(

Gosia oj czasami niezapowiedziane wizyty są ;) ja tez ich nie nawidze;P
Malwina to fajnie ze weekend sie udal i urodzinki tez:tak:

Mikołaja polozylam wlasnie, wrócilam od sąsiadki, po plotkach;)
Obiad jest, dom mam ogarniety wiec nie mam za duzo roboty jedynie wlosy umyc;)
Jejku hania za 9dni juz bedzie miala 4l i 10mies, ale ten czas leci...;/
Daniel dzis ma 3l i 9mies kurcze....:-)

Gosia91 ja też myślałam nad ciuszkami,zabawkami i art.dziecięcymi,ale używane już są,nowe też a Ożarów to mala mieścina,więc rynrk jest już nasycony;-)takżer muszę ogarnąć coś innego. No i przerażA mnie ZUS czy zarabiasz czy nie płacić musisz:no:

Malwina długo już startujecie w Rajdach?

Liza a Hania do szkoły będzie jeździć autobusem szkolnym czy będziesz ją wozić samochodem?

młoda mamusia, korzystaj ze słoneczka
biggrin.gif

gosdia, dobrze że spotkanie z koleżanką ulżyło :)
lolkak, fajnie że zakupki udane
biggrin.gif

Liza, lecą latka jak szalone :)

a u nas znowu jakiś zgrzyt się szykuje...
mieliśmy zaplanowany dzień dzisiaj... dopóki teściowa nie wymyśliła zajęcia dla męża.
jak zwykle jak są żniwa, to nie ma rąk do roboty "bo każdy pracuje".

ehh...
a ja zamiast korzystać z ładnej pogody to siedzę w domu :)

reklama
Do góry