reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie:-)
Liza no ta wyprawka jest rozbrajająca, w suie dobre i 100 zł ale nie oszukujmy sie to kropla w orzu potrzeb:confused2:
lolkak:-D ja tak kiedys chciałam rosół robic mieso kupiła ale juz warzyw nie:-D
mazia91 Witaj:-)
Ewi moze cię zawiało?
konniczynka dawno cie nie było:-)
młoda świetnie sie prezentujez jako mamausia:-)
Kamcia co tam u was, pisz kobieto jak tam dziewczynki?

reklama
umi dokładnie nie marudze lepsze te 100zl niz nic ;]
Własnie mazia witaj :-)

Miki spi od 10:40, A ja siedze z Danielem, Hania pojechala znów do babci na rynek ;]
Na obiad potrawka z królika, ziemniaki i surówka z kapusty, jalbka i marchewki :)
Na dworze jest strasznie gorąco:/ odechciewa mi sie siedziec i wole w domu:tak:

Ale tu dzis ruch no nie mogę Was nadrobić:szok:

Liza ja liczę na dopłatę do przedszkola w przyszłym roku podobno jak sie ma rodzinne to połowe opłaty stałej pokrywa MOPS i tak licze ze 50 zł by mi zostawało w kieszeni+ rodzinne to akurat cała opłata stała by była opłacona no i mnie by zostało wyzywienie do opłaty, niby mała kasa ale jak czasem pomaga

umi to fajnie:-) u mnie Hania bedzie miala obiady z GOPSu, bo jesli sie rodzinne nalezy to i obiady:tak:

No ruch dzis tutaj jak na Marszałkowskiej ;P jak to mówią warszawiacy ;P
Gorąco dziewczyny sie opalają chyba;]

Liza to chyba w szkole tak albo tez w zerówce bo nie wiem czy w przedszkolu tak jest? A składałaś jakies podania na to czy coś?

Umi to sie załatwia wsio w GOPSie/MOPSie. Wypełniałam u nich papier o tym, byla wizyta ich w domu i tona papierów i "wywiad".
Tak to obowiązuje tylko w zerówce i szkole podstawowej i gimnazjum. dalej niewiem;] :tak:

liza to ja bym nie dostała jak by mi do chaty przyszli...:-D mieszkam w mieszkaniu mojej mamy a ona jak kupowała mieszkanie to remont zrobiła i za dobre warunki mamy:wściekła/y::-p... coz meble jak by zobaczyli to też pewnie by sie czepili bo mimo iz zapłaciliśmy za nie mniej niz w sklepie za takie kiepskiej kaości bo T. sam robił to ich wartośc zapewne by wyliczyli na wiecej:confused2:. Bez sensu takie wizyty są

ja wypiłam sobie theraflu, nasmarowalam się Wickiem vaporub, łyknęłam rutinoscorbin i psiknęlam Tantum verde i lepiej. tylko ze jestem strasznie zmęczona i dużo bym dała za drzemkę.
na dworz ebyliśmy ale juz prawie zasnelam (duszno jest) i wziełam dzieci do domu, właczyłam im bajkę z Myszką Miki "Książę i Żebrak" i odpoczywam. Nawet nie mam siły obiadu zrobić. dzisiaj poprostu będą jajka sadzone.
Umi no zawiało wieczorem. Spociłam się i zgrzałam troszkę przy robocie, i potem wiatr zawiał kilka razy a wieczorem już chłodno jest, jeszcze na noc nie zamknęłam okna i spałam bez niczego:-p

nie wiem za bardzo co mam pisać...

gosdia , młoda śliczne dzieciaczki :-)
umi u nas ok..
widzisz zawsze jak mam do nadrobienia to później już nie chce mi się dpoisywać co u nas :-p
pogoda do bani...
czekam aż przyjdzie mi dostawka do wózka :-) żeby Vi nie biegała ciagle tylko sobie będzie jechała :-)
Emma już wyrosła.. gada jak najęta , śmieje się ciągle..
mąż pracuje a ja w taką pogodę nie mam chęci wychodzić na spacery , ale za to mam czas dla znajomych choć ostatnio popsuł mi się samochód :sorry: ale już naprawiony
chciałam w lidlu zakupić body które były w promocji bo raz już kupiłam i byłam zadowolona ale wszytsko mi wykupili i nic nie kupiłam :sorry: za to zamówiłam na allegro z disneya :-)
co jeszcze
cały czas próbuję znaleźć inne mieszkanie.. już nam 2 z przed nosa sprzątnęli a jutro oglądamy trzecie..
mam nadzieję że tym razem nam się uda i je weźmiemy bo naprawde fajne.. ogród jest , pokoiki ładne.. jacuzzi :-)
trzymajcie kciuki :-p

reklama
umi no ale oni nie patrza co masz w domu, sie o wsio pytają czy jest dom na siebie, ziemia, samochód, wartosciowe rzeczy;] mnie dobiło jedno pytanie... Mianowicie: Ile jest łóżek w domu...:confused2::eek: Po co im to?:no: debilizm...
EWI oby pomogło!:*

Miki ogląda Lulusia a starszaki poszly do babci, jest tak goraco ze nic mi sie nie chce:(
A tak ogólnie dobiłam sie tym co nas czeka badz moze czekac.... wogóle brak słow...:-( jestem załamana, ale to nie temat na ogólny;] a wiec zatrzymam dla siebie ;] ehhhh jeb**e życie;(

Do góry