reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie test an pewno jest wykonany za wcześnie :p ale dla pewności raz na jakiś czas i tak robie :-D umi :-D

a u nas jakby słońce zaczelo sie przebijać zza chumrek to moze uda sie na jkis spacer wyjsc bo jak na razie to mżawka szaro i buro bylo :-(

reklama
Hej dziewczyny na razie tyle tylko napiszę że mężulek zdał to prawo jazdy :D:D:D:D:D:D Hura święto w domu potem Was nadrobię i poodpisuję:D:D: Ale się cieszę:D:D:D jak zadzwonił to myślałam że nie zdał bo tak mówił:) Ale chyba sam nie wierzy:D

No to odkurzyłam nadrabiam Was:D

Daffi
śliczna mała i rzeczywiście troszkę zadziora:D A co do ch*j to ja już wole du* pa mojej dzieci to potrafią siary narobić:)

Anetka Twoja też śliczna panna i też ładne rzeczy wymyśla jak ktoś z boku posłucha to może sobie ładne rzeczy dopowiedzieć;/

gisida u mnie też dzisiaj ładnie i też w koszu dokopuje się dna:)

Vegas Dominika też by siedziała na dworze a te komary jakieś utrapienie nie wiem którędy włażą do domu wczoraj poleciałąm po Radida do kontaktu bo ma tak zgryzioną buzię że masakra w nocy ją tak tną;/

lolkak to udanych łowów ciuszkowych ja też się wybieram ale na razie nie mam z kim Domki zostawić ewentualnie żeby ktoś poszedł ze mną bo trzeba mieć jedną parę oczu więcej przy niej:)

umi współczuję Ci bycia świadkiem;/ musiało to strasznie wyglądać:szok: A Twój mały jak fajnie gada nie mogę się doczekać tych mądrych rozmów z Dominiką, jej też zdarza się że kogoś uderzy ale zazwyczaj jak jest rozdrażniona i chce jej się spać też jej tłumacze i karze rękę na zgodę dawać najczęściej ofiarą pada siostrzeniec męża ale on jest duży i rozumie i zawyczja mi kabluje jak ona coś złego robi

rybkabial na pewno jest za wcześnie na robienie testu, zresztą tak pogoda to nawet @ może się rozregulować:)

Lizka u nas też cieplutko Domke siostra C zabrała to mam czas dla siebie i na sprzątanie:) Danielek jest już duży więc się sam zabawi gorzej z takimi maluchami szczególnie jak nie mają rodzeństwa, ja jak nie ma siostrzeńca C to też cały czas się bawię z nią wczoraj się dwójką zajmowałam to jakby ich nie było a jest między nimi 6 lat różnicy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiek88 Serdeczne gratulacje dla Męża:-) ja tez niedawno swietowałam zdane prawko mojego T. A teraz sie wożę:-p w koncu jak gdzies jade to sie moge napić, teraz mój T. odpracowuje te 2 lata mojej udreki:-D. spokojnie już nie długo twoja Dominika zacznie prawić takie mądrości, że bedziesz sie zastanawiać jak ona na to wpadła:-p. Heh bezgraniczna szczerość i prostolinijność dzieci jest najsłodsza... PS. prosba mała jesli od twojego wcześniejszego posta nie minie godzina to edytuj posty:-). Połacze ci je i nie pisze tego złosliwie bo widze, że to ci sie zdarza chyba pierwszy raz a już chwile z nami piszesz;-).
Liza mój Kacper nie ma takich obiekcji:-p on własnie najchetniej cały czas bawiłby sie z kimś, ale bawic sam tez sie potrafi i najczesciej jest zdany na siebie bo ja po pracy chce cos ugotować zrobić, wiec nie bardzo mam jak, ale ma taką swoja 1 godzine przed spaniem, gdzie siadam z nim chwile sie bawimy, tańczymy na koniec czytamy ksiazeczke i nyny idzie i pilnuje tej godziny jak nie wiem co:-p
rybkabial hm ja tez miałam negatywny test a teraz mam kacperka:-p

umi wiem właśnie że powinnam edytować ale najpierw napisałam tamtego a potem chciałam każdej coś odpisać i musiałam się stronę cofnąć;/ i tak wyszło sorry;/ A mężulek zdał na C a to dopiero kropla w morzu co musi zdać:/ bo teraz rozpocznie nowy kurs od początku C+E i znowu ponad tysiąc potem znowu egzaminy:/ a w zimę kurs na przewóz towarów a to też liczy się w tysiącach eh ale tak chce sorry jeszcze raz ale na prawdę nie wiedziałam jak to ogranąć;/

kasiek spokojnie ja to tak zapobiegawczo, zeby w przyszłości mi nikt nie zarzucił, że jestem stronnicza:-D. a nie mozna zrobic od razu łacznie C+E bez tego samego C? Masakra ta kasa, a wy macie zamiar własnego Tira kupić? Cos jak na własna działanosc i będziecie sobie sami ładunków szukac, czy macie zamiar podpiąć sie pod jakąś spedycje?
rybkabial:-D nie straszę:-p ja tylko pisze jak u mnie było:-p

Umi właśnie o to chodzi że nie można;/ teraz musi rozpocząć nowy kurs tak jak na B czy C i znowu teoria potem jazdy tylko już na koniec bez egzaminu teoretycznego. My już kupiliśmy własnego tira rok temu po weselu i jeździ bo ojciec C ma firmę i on ma dwa my jednego i tak jeżdżą sobie ale C sam chce jeździć co jest normalne bo kierowca za jeden kurs dostaje tysiaka a jak doby kierowca to do 4 kursów w miesiącu zrobi:) A korzystamy ze spedycji w Mielcu bo towar stamtąd wożony jest:) C był i już wypadł... Pojechał do samochodów eh...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry