reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam. ostatnio mam jakies koszmarne dni. w Szczecinie maly dal popalic. cale noce i dnie plakal. nie wiem co mu sie stalo, jak kupa szla to spinal posladki i nie chcial jej wypuscic i na dodatek tak okropnie plakal. po lekarzach tam jezdzilismy. dostal nawet skierowanie do szpitala ale nie wzielam go tam. a jak do domu wrocilismy to jak reka odjal. kupe sam zrobil i bez placzu. u mnie jaka stara bieda. dzis nie mialam sily was nadrobic, ale zrobie to jutro. a dzis tylko z 2 stron

malwina ja znam przepisy na fajne salatki: gyros albo z zupka chinska a jak lubisz tunczyka to i z tunczykiem. jak chcesz jakis przepis to pisz.
lenka gratuluje zabalka :)
daffi jak dziecko choruje to masakra. moj Kacper czesto choruje jakos i kupa kasy idzie na leki. dobrze ze wyjasnilo sie co Julci jest, kruszynka biedna ;*
klaudix glodomorek ten twoj synus tak jak moj. ciesze sie ze tak wsuwa i wole go takiego niz jakby mial byc niejadek.

reklama
Dobry wieczor :-D

cały dzien na dworze ;-) :-) ;-).
POzałatwiałam urzedowe sprawy i narazie spokoj ;-):-)
młody śi od 21szej :-)

lenka gratuluje ząbka;*
kasiek no trzeba troszke poszaleć ;-)
Daffi zdrowka dla JUlki ;*

a tymczasem uciekam spać;*
całuje wszystkich w czółko;**
Dobranoc
wink2.gif

Malwina jedna to jeden woreczek ryzu
1-2 puszki kukurydzy

puszka ananasa

15 dag szynki

zabek czosnku

2 luzeczki curry

i majonez to co masz pokroic pokrój i wymieszja ze wszystkim sól i pieprz

tej z kalafiorem to nie pamiętam bo to siostra C robiła ale znam jeszcze jedną nieziemska

ser żóły w kostke paryke konserwowa w kostke, sloik selera takiego w paseczki i najwazniejsze pieprz marynowany kupuje sie taki malenki sloiczek chyba nawet w tesco i wrzyca kilkanascie ziaren do tego majonez

Hej Wam:)
U mnie w pracy super, dziś godzinę dłużej byłam to i za godzinę więcej kaska wpadnie:) Poza tym Nikola chyba bardzo mnie lubi bo nigdy nie chce bym jechała do domciu od nich:p I zaczęła mnie cmokać:D Miłe, nie powiem:) Po pracy czas w 3kę w expresowym tempie bo J na 18 do pracy jechał no a potem poszłam z Małą na spacer wózkiem. Byłyśmy na placu zabaw, w sklepie, ogólnie na spacerku długim. Po powrocie Mała zjadła kolację, poszalała z dziadkiem i usnęła ok 21.30. Ciężko jej dziś było usnąć. I chyba jednak muszę z rana ''cichaczem'' wyjeżdżać do pracy bo jak daję Małej buzi na do widzenia to płacze i nie chce mnie puścić.. serce się kraje:((( Eh.. Ale za to jak wracam to tuli się do mnie ciągle, mała Przylepka:)

Martynka zna nowe słówko ''nos'', pokazuje na nos i mówi to słowo. Podobno już to dawniej mówiła.. Tak mówi mama i J. Przegapiłam:(((

Anetka oo z Eveline to ja lubię lakiery, muszę się wybrać do Biedronki. Mam po drodze z pracy. I cena ładna:)

Daffi biedna Julcia:( Oby jej szybko minęło;*
Hehe to 2 Julcie będziesz miała:D Ale fajnie, że będziesz pracowała:)

Beacia Kacperek wyszedł z założenia, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej:p

Lenka fajnie, że bezobjawowo ząbkowanie u Was przebiega. Martynce idą 4 kły na raz, ale jak J ma nocki to Perła śpi ze mną i ani jednej pobudki.. A jak śpi u siebie to trochę się do niej nalatam.. Ciekawe od czego to zależy..

Ewi fajnie, że dzieci miały towarzystwo:) I być może zarobisz sobie coś:)

Malwina udanej imprezy już życzę i udanego sobotniego rajdu:)

Daffi oby przeszło... nie ma nic gorszego jak chore dziecko:/
vegas świetnie, że sie tak dogadujesz, z dzieciakami:-) nie wiem jak ty dajesz rade cały dzien zajmować sie jednym dzieckiem i wracać do drugiego i znowu od poczatku, zwariować mozna:-D
lenka gartuluje piąteczek:-)
anetka płomienna iskra:-D wow:-) jak to brzmi:-)
klaudix wiesz twój pokarm jest inny niz mieszanki do kupienia wiec sie nie sugeruj tą ilością
yes2.gif

Malwina jedyna opcja to wszystko pokroic w piatek a dawać majoznez czy cośw niedziele, a z plackiem to jak zrobisz w piatek to w lodówce wytrzyma do niedzieli. No chyba ze zjecie:-D
młoda porody na wesoło? toż to trzeba było poczekac z porodem, miałabys atrakcje:-D

Ja mam urlop i nadrabiam pobieznie bo non stop cos robie:-), z małym w ciagu dnia nie posiedze poza tym T. tez ma urlop wiec laptopa okupuje:-D

Hej Wam.
Ja dopiero wstałam. S pojechał do Ełku z koleżanką.:-D
Daffi Ech jednak co prywatna wizyta to prywatna. Oby teraz leki Julce pomogły jak najszybciej. noi dobrz eże dzisiaj już lepiej jest.
Malwina Dobrze ze prezent się podobał.
Klaudix Ja bym chciała ale chwilowo nie dziękuje rozum tym razem ma górę. Najpierw trzeba u[porządkować życie i zdrowie a potem decydować się na kolejne dziecko.
Anetka Tak, na to się zapowiada.:tak: Postaci z bajek. Tam jest czwórka dzieci więc będzie co robić.:-D a ty z tym farbowaniem to szalejesz :-D oby tylko tym razem kolor wyszedł po Twojej myśli.:tak:
Lenka Dobrze że choć raz te zęby nie dają znać ze wychodzą.

witam podczytuje was troche ale niemam zbytnio ostatnio casu moje dziecko daje popalic okronie wie pewnie znowu bedzie miec pretensje ze nuie odp
EWI ty to masz dovbre chcialbym tak pospac
DAFF zdrowka dla malej
VEGAS to dobrze ze praca ci sie podoba i gratki nowego slowa

Elwirka Wystarczy jak od czasu do czasu będziesz starała się odpisywać. i będzie ok.
Ja przecież rozumiem że z dzieckiem to łatwo nie jest pisać. a o ktorej ci mała chodzi spać? i ile ma drzemek w ciągu dnia?

reklama
Elwirka pretensje bedziemy mieć wtedy, kiedy ewidentnie da sie zaobserwować, że odpisujesz tylko poszczególnym osobom:-) A każdy ma prawo nie mieć czasu:-)
Kamcia bo tak nadrabiam i doszłam do ciebie, jaki ma rozmiar stopy Twoja Vi?
Ewi ja wczoraj miałam promocje senną do 7:30! ale dziś juz normalnie 6:30 mój panicz wstał:-)

Do góry