reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nadrobiłam wszystko
ale jakoś nie miałam humoru do pisania.. pogoda mnie dobija.. yhhhh

vegas nie masz się czego bac :-)
klaudix śliczny maluszek
herbata nie masz się co przejmować niedługo będziesz miała maluszka przy sobie :-)
młodamamusia a ty karmisz??
czy karmiądca matka moze chodzić na solarium?? to nie wpływa źle na mleko??
elwira nie przejmuj się zawsze ktoś się uczepi jak nie wie co z sobą zrobić....:sorry:

no to by było na tyle więcej nie pamiętam..
a u mnie pogoda do bani... dobrze że Viki nie marudzi na dwóz bo jeźżę z nią po znajomych żeby się nie nudziła w domu... Emma spokojna jak zawsze :-) więc przynajmniej tu mam dobrze..
wogóle Emcia podbija serca Viki kolegów :-p hehe bo o nią pytaja :-) chyba wolą młodsze niż swoją rówieśniczkę:-D
aha miałam jeszcze napisać
kasiek , liza , i Ewi fajne foteczki :-)

Umi co do wzrostu jak w suwaczku moja waży 14 kg i ma 98 cm... a jeszcze nie ma 2 latek.. mój mały wielkoludek hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Justynka z s pojechała.
Mareczek jeszcze śpi.
wczoraj byliśmy wieczorem jeszcze w gościach i już mam zarobek na oku :tak::-D
ui dzieci mialy kollegów i koleżanki tam sdo zabawyy. dawno tak grzecznie się nie bawiły. A Justynka to już w ogóle nie ma tutaj koleżanki w pobliżu to tam w sam raz koleżanka z którą w księżniczkę się bawiła.
Elwirka Chyba nie wystraszyłaś się nas co? Naprawdę nie miałyśmy takiego zamiaru żeby wypłoszyć kogokolwiek,
Kamcia Nikt się nie uczepiał jej tylko zwróciłam uwagę, czy to takie trudne zeby trochę się postarać?
Klaudix Z tym kanalikiem to z Mareczkiem miałam ten sam problem. tylko mi kazali ten kanalik masować a do tego przemywać kącik oka rumiankiem. Potem dostałam kropelki i dopiero jak one nie działały to był zabieg, ale zabieg sam w sobie zły nie jest, dziecko tylko trochę popłacze, głównie z przerażenia i będzie po wszystkim. jakieś znieczulenie miejscowe w postaci wkropienia jakich kropelek tez będzie więc nie ma co się obawiać.
a Filipek przesłodki i ten jego uśmiech, taki radosny. Fajnie się patrzy na takiego maluszka, aż samemu się chce mieć takiego w domku.
Daffi A to pewnie przez tę pogodę. Mnie tez ostatnio zaczyna boleć te gardło. no ale ja już dzieckiem nie jestem. mam nadzieję ze Julce szybko przejdzie.
a co do lezenia to tylko Justynka potrafi leżeć bo taka temperatura to dla niej juz męczoąca jest ale Mareczek to już w miejscu nie usiedzi.
Mariolciaw Dlatego my nigdy nikomu nie pożyczamy aparatu.
Młoda Ja kupowałam te boki razem z kołderką. i to wyniosło ok 50-70 zł. na allegro sobie popatrz może.

Ostatnia edycja:
Witam młode mamy te przyszłe jak i obecne. :) mam do was pytanie.

Jestem w trakcie starania sie o dzidzie .

Moje pytanie jest takie. Jaką miałyście temperaturę w pierwszych tyg ciąży?. Czy ona cały czas była taka sama czy może skakała.?

Moja temperatura jest dziwna(moja normalna temperatura to 36,6) teraz mam 36,8 skacze na 36,9 37,2 Czy to moze byc normalne w ciazy?

Dobry dzień :-D :-D he własnie mowia w tv ze nie daleko mnie 20km odemnie w szpitalu bedą porody na wesoło. Tlen rozwesalający. BEdziemy odczuwać ulge
laugh.gif
laugh.gif

Daffi
gratuluje siuskow złapanych :-D
ViKamcia nie młody jest karmiony MM .

Krucha tak temperatura jest podwyzszona w czasie ciąży.

Ostatnia edycja:
Dziękuje za odpowiedzi .:)

Od jakiegoś czasu zaczęłam mierzyć ale nigdy tak nie skakała.. I nie wiem właśnie czy to może być ciąża.. @ powinnam dostać za tydzień .. a temperatura zaczęła skakać od nie dawna ..

reklama
Do góry