reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Klaudix oby przeszlo Filipkowi... zdrowka ! widze ze malego glodomorka masz...;-)
Daffi oby to nie bylo jednak zapalenie... moze samo przejdzie. dobrze ze poszlas
Kasiek gad wymiata :-D zdjecia super

ja znow mam problemy ze snem... porazka po prostu. najgorsze ze nic oprocz melisy zazyc nie moge. a tak chcialabym sie jeszcze wyspac przed porodem :-(

reklama
Daffi jeszcze raz zdróweczka!!!

Kasiek
foteczki świetne:-)

Herbata ojj chyba tak:-) Wiem o czym piszesz bo ja pod koniec ciąży też nie mogłam spac w nocy, zasypiałam o 1 lub drugiej, kilkadziesiąt razy potem wstawałam... jedyne co to w dzień sobie lekko podsypiałam ale to też nie zawsze...:-/

A oto kilka foteczek mojego niuniasa:-*

Załączniki

• DSCN0110.jpg
    DSCN0110.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN0113.jpg
    DSCN0113.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN0115.jpg
    DSCN0115.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN0122.jpg
    DSCN0122.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN0123.jpg
    DSCN0123.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
młoda mamusia, to już lepiej zaczekać :)
Malwina, hehe jaki prezent... skąd ty taki kufel wytrzysnełaś ?
kurczę fajny, i ja takie coś kupie mężowi kiedyś.. bo on lubi takie duperelki.
klaudix, zdróweczka dla synka.:-)
super zdjęcia !!:-D
Kasiek, fajne ujęcie z krokodylkiem:-)

a ja aparatu nie mam, bo non stop ktoś od nas pożycza.... ehh...
w ogóle mamy plany kupić nowy aparat, taki lepszy a ten komuś oddamy... bo przez te pożyczanie to się tragiczny już zrobił.

Ja spałam całe popołudnie, niedawno wstałam aby coś zjeść...

Klaudix masuj ten kanalik, nie doczytałam ale pewnie chodzi o łzowy? Mójego brata syn też miał zapchany i Ewelina masowała i pomogło a też miał mieć zabieg. Przepisywali mu jakieś kropelki a tutaj taka rzecz pomogła ;) A synuś prześliczny ;)

Dafii to dobrze, że to żadna choroba gorsza się nie przyczepiła. Będziemy z Zosią trzymać kciuki żeby było wszystko ok ;).

My z Zosią byłyśmy dzisiaj w tesco... Zapomniałam, że dzisiaj 10 był taki ogrom ludzi, że nie było gdzie palca włożyć..
Teraz jest u mnie koleżanka wypijemy po redsie i będę czekać na D.
Miłego wieczoru Mamy i spokojnej nocki przede wszystkim.

Hej Wam
Ja już padnięta jestem strasznie, fizycznie, pewnie ten brak czasu dla siebie tak robi bo mam go dopiero grubo po 21, no i rowerem zasuwam do pracy i z pracy dziennie, czyli po 6km, dla mnie to dużo jak na ogół mało się ruszam:p A ostatnio na rowerze jeździłam w lato 3 lata temu:p Pogoda powoduje senność, raz deszcz, raz słonko i tak cały dzień w kratę.

Kasiek
super fotki, ale masz fajną figurę:) Gadzina też fajna:D
Herbata ja nie umiałam spać w nocy pod koniec ciąży z przejęcia, ciągle czekałam na TEN dzień:)
Daffi oby Julci szybko przeszła okropna dolegliwość;*
Nikola jest fajna, czego nie mogłam powiedzieć o niej jak zaczynałam w lipcu pracę. Wtedy jedyne co umiała to płakać o byle co a tego osobiście bardzo nie lubię. Ale teraz tak jesteśmy zżyte z sobą, że Nikusia cieszy się na mój widok jak przychodzę a po 15 nie chce mnie puszczać do domu:D No i wie dobrze, że mną rządzić to ona nie będzie jak swoimi rodzicami:p Bo ja mam inny charakter od nich. I widać stosuje się do mnie:D Hyhy.
Anetka oo lakiery fajne w Biedronce? A nie wiesz w jakiej cenie? Mi się wszystkie wykończyły, muszę uzbierać kolekcję.
Pewnie w końcu zafarbuję włoski, ale kiedy hmm nie wiem;) Przez pracę za szybko mi te dni lecą.
Liza skoro ''nie zrobiona'' jesteś ładna to znaczy, że jesteś naturalnie ładna:) To chyba dobrze, co?:) Gorzej jakbyś się stroiła przed lustrem a ktoś by powiedział, że jesteś brzydka:p Noo czyli Hania do zerówki a nie 1 klasy. Źle wczoraj zrozumiałam.
Klaudix śliczny Malec:)
Młoda hehe moja córa też uwielbiała karuzelkę. Od 2 miesiąca życia do pół roczku:)
tadam:D tu miała 2 miesiące:D:D
k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5242.jpgk,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5243.jpgk,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5246.jpg
Ewi bo jak jazdy są o poranku to ciężko o koncentrację. Człowiek nie wyspany. Ale za to ruch mniejszy na drogach. Ja tam lubiłam jazdy od ranka. Chyba w sobotę jadę się zapisać na prawko. Aż mi słabo na samą myśl:eek::eek:

A gdzie Rox? Gdzie Beacia? Wróciła już?

reklama
kurka siwa nie umiałam sie zalogowac .. Bo zamiast wpisac hasło normalnie to ja se właczyłam CAPS LOCKA he ale gapa ze mnie
laugh.gif

Byłam na solarium wygrzałam pupe
laugh.gif
bo u nas strasznie zimno ...
A teraz uciakam :**

Vegas
śliczna Martynka ;**
No własnie tez dzisiaj myslałam o Rox . ;-)

dziewczyny ile moga kosztować te boki do łozeczka . Bo młody tak szaleje ze normalnie "łazi" po całym łozeczku :-)

Lece ;* dobranoc;**:-)))))))))

Do góry