reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

teraz kończę nadrabianie
u mnie pogoda też brzydka więc łączę się z wami w bólu.
:laugh2:
Umi OOOO:szok: rzeczywiście spora waga jak na takie dziecko.
Daffi No ciekawe skąd ta temperatura u Julki?
Anetka Nie no pod pewnymi względami biedronka jest super, teraz miał być ten make up ale nie mogłam go znaleźć, a szkoda za taką samą kasę mogę kupić jakiś normalny to lepszy byłby ten co w biedronce. ja właśnie się dziwie z ostatnio takie dobre rzeczy mają, widziałam dzisiaj gdy edukacyjne i się zastanawiałam czy nie wziąć ale za mało kasy niestety miałam przy sobie. a teraz to nei wiem kiedy by mi się udało zajść.
a te pędzelki to ja mam, większy zestaw myślałam ze one bardziej profesjonalne będą bo czasem mają takie rzeczy do malunku i rysunku, ale teraz to bardziej pod szkołę poszli.
w lidlu widziałam w gazetce miały być ale czy są to nie wiem.

reklama
EWI no pewnie właśnie bardziej do szkoły takie pędzelki, ja to ich nawet nie widziałam :-p ale za to ten podkład to u nas był i ładne lakiery do paznokci :tak:
gry też widziałam, ale nie kupiłam, bo to jeszcze nie dla Zuzi. W Biedronce taka gra 25 zł a w Tesco widziałam takie za ponad 30 :sorry:

ech moja mama po powrocie z Niemiec dała dla dzieci 50 euro i mogłabym im kupić taka grę ale pieniądze wymieniłam po wizycie w biedronce. może jak następnym razem się będzie to jeszcze będą.
w lidlu też są pędzelki ale nie mam jak pójść bo daleko to, pewnie w następnym tygodniu już za późno będzie
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20591.htm

w ogóle w lidlu mają być fajne rzeczy dla dzieci małych takich
http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=XStxW5

ja tam paznokci nie maluję, nie lubię.

Ostatnia edycja:
Mloda super karuzelka. a Mlody jaki rozwalony lezy :-D
Dafii i jak u lekarza bylas? zdrowka dla Juleczki!
Liza ladne fotki, Daniel juz jaki duzy. dalej kusisz kapusta :-p
Malwina fajny prezent, ja to nigdy nie wiem co kupic...
Kasiek to fajnie, malutka bedzie miala sie czym bawic.
Umi ale masz duzego Chlopa w domu :-D a jaki wygadany

ja wlasnie zjadlam obiad, porcja jak dla slonia, ale blogo mi z tym... ide sie polozyc :laugh2:

Hej dziewczynki!

Umi zarąbiaste teksty malucha, uśmiałam się:-D

Herbata
no właśnie wiem, że przy naturalnym karmieniu tak niestety jest, ale wiesz zastanawiam się czy mały mi się najada, bo daje mu jednego cycka jest po opróżnieniu ryk, daje drugiego wypije i ryk. Musze mu spróbowac dac trochę modyfikowanego, ale czekam na laktator żeby do butli go przyzwyczaic…

Brzusio śliczny!!! Zazdroszczę:-)

Kasiek i co potem minęło?te nocne pobudki?
A foteczki super

Daffi ohh jak ja Ci zazdroszczę długich włosów!! Kidyś miałam dłuże niż do pasa, ale zaczęłam ścinac a teraz nie chcą mi rosnąc coś:-( niby po odroście widzę różnicę ale w długości żadnej:-(

Zdrówka dla Małej i napisz co tam jak tam…

Gosia skąd ja to znam, jak K gotuje to identycznie:-) w rezultacie zawsze woła mnie żebym dokończyła:-D

Konik śliczny:-)

Anetka
ja też torturuje swoje co miesiąc… Kiedyś robiłam pasemka ale tak strasznie miałam zniszczone, że przeszłam na farbę…
Zazdroszczę że nic nie musisz robic przy swoich włosach, ja też zostawiam żeby same schły ale bez prostownicy się nie ruszam:-/ nawet jak zwiążę w kuca to chociaż przód muszę wyprostowac, bo są ni to kręcone ni to proste. Są beznadziejne!:-/

Ewi ślicznie wyglądasz, a zdjęcia dzieciaczków cudne:-)

Lenka ale z niego przystojniak! Oj będzie wyrywał dziewuchy!

Byłam z małym u okulisty. Ma zapchany ten kanalik. Mam mu masowc, a jak po dwóch miesiącach nie przejdzie czeka go zabieg:-:)-(

a.jpga2.jpgZobacz załącznik 380337Zobacz załącznik 380338

Sorry ale znalazłam kabel od aparatu i musiałam wstawić jak całuje gada:)

reklama
Do góry