reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Co do lekarzy to ja bardzo często chodze z małym, ale to inna historia. Mój młody tez kiedys dostał niepotrzebnie antybiotyk, a tak to ide jak juz nie moge sobie poradzić z biegunką. W sumie odpukać Kacper goraczke miał ostatnio chyba w lutym? nie pamietam jakos tak chyba bo miał wtedy infekcje gardła.

gosdia oj jak tak pisałas o tej skarpetce to mi sie przypomniał mój mały jak był w wieku Zosi, heh słodkie wspomnienia:-) kreć filmiki jesli masz czym ja dzis jak pokazuje Kacprowi to co wyczyniał mając zaledwie kilka miesiecy to skacze z radości:-)
Mariolciaa ugotuj jakas szybką zupkę:) ja sie wycwaniła i gotuje duzy garnek zupy,żeby był na kilka dni
anetka ja mam podobnie jeśli chodzi o lekarzy:-) ale w stosunku do ojej osoby, bo z Kacpre jak juz widze, że jest na prawde kiepsko to ide

edit Młoda bardzo fajna karuzelka:-)

ale sie wkurzyłam .
W połowie lipca jak mineło 6tyg po porodzie dzwoniłam do gin . A piguła mi mowi ze moja gin jest na urlopie i ze mam dzwonic w sierpniu to dzwonie dzisiaj a ona do mnie ze dopiero we wrzesniu bedzie .. I znowu mam dzwonic i sie ugadać.. ahhh

hejka

ja juz po zakupach

kupiłam Zuzi wózeczek dla lalek i się cieszyła bardzo
a M kupiłam na miescie kufel do piwa z babką, co jak wleje do niego piwo to bedzie na go:) a na allegro zakupiłam helikopter zdaknie sterowany

daffi oby to nic powaznego, fajnie Julcia wygląda na nocniczku:)

ja tez do lekarzy chodze jak widze ze coś niepokojącego się dzieje

umi ciągle kręce jej filmiki i robię zdjęcia, fakt czasem można z nich boki zrywać.
Młoda moja ginekolog też poszła sobie na urlop tylko, że ja nie wiem nawet kiedy wróci :-D Ma prywatny gabinet bez pielęgnary ;/ A ja powinnam mieć cytologię i tabletki mi się kończą. Szkoda gadać :p

Macie może przepis na jakieś szybkie ciasto?

Hej.
Dzieki dziewczyny za komplementy dla dzieciaczków.:-D:tak:
któraś się pytała czy scinam Justynce włosy a więc nie, tylko lekko końcówki i czuprynę. jej tak powoli rosną niestety. jak była mała szybko rosły ale po jkilku pobytach w szpitalu przestały jej rosnąć, miała tez place gdize włosów nie było wcale lub było ich kilka, był też moment ze sama je sobie wyrywała. teraz jej odrastają. ale jaj je włosów chodowac nie będę., no chyba ze będzie chciała mieć długie, ona podrośnie sama będzie decydować jakie chce mieć włosy czy krótkie czy długie.
ja dizsiaj na 7 rano miałam jazde do Łomży i wócilam to było coś ok 13.
Niw było źle ale dobrze tez nie było. jechałam do Łomży to przekonałam się jaką złą mam koncentrację i jaka niewyspana jestem, do tego ciągle wiejący z boku wiatr zdmuchiwał mnie z drogi. potem jak już po mieście jeździłam to było ok. Zaszłam jeszcze do biedrobki i niestety pędzelki mijały się z moimi oczekiwaniami, czego ja mogłam oczekiwac to w końcu tylko biedronka.:sorry::cool2:

co do włosów to mi tez strasznie się przetłuszczają ostatnio. i tak jak Liza gdybym mieszkała w mieście to bym musiała myć je codziennie a tak to robię to co trzy dni, no chyba ze mam jazdy lub coś innego to wtedy częściej.
herbata Śliczny brzuszek masz.
KKasiek Super fotki. Śliczna dziewczynka z Dominiki.

reklama
EWI szkoda, że pędzelki Ci nie odpowiadały, ale co Ty mówisz "przecież to tylko biedronka". Przecież Biedronka jest teraz świetna :-p kiedyś taka nie była, ale teraz mają naprawdę niezly asortyment. Ile razy są zabawki Fisher Price czy maskotki disneya, kosmetyki firmowe, fajne buty, czy koszulki, body itd :-p Ja tam Biedronkę lubię, nie dość, że wszystko dobre jakościowo, to jeszcze niedrogie :tak:

Farbowania włosów jednak dzisiaj nie będzie, ale może jutro :tak:
Jutro moja niuńka ma imieniny, prezent już dostała, więc jutro już tylko życzenia ;-)

Do góry