reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi ale Jula duża rzeczywiście wygląda na 3 latka a jest od mojej 2 miesiące młodsza i siada na nocnik i gada. Tak Dominika od urodzenia ma takiego pieprzyka narazie nic z nim nie robię bo nie mogę przy porodzie powiedzieli mi że dermatolodzy mają na to sposoby... Ale jak będzie starsza i będzie jej przeszkadzać to coś zrobimy. Jak na razie wszyscy się nim zachwycają:)

Vegas to widzę że mała ma dni pełne wrażeń które rekompensują jej brak mamy super:)

Herbatka
cudowny brzuszek eh i kolejna październikowa mama się szykuje:)

Liza
fajne fotki tylko dlaczego Hani brakuje... Wiesze ja to bym jej obcieła chociaż z tyłu trochę bo zapuszczam jej ale już nie wyglądają atrakcyjnie więc chyba zacznę jej powoli równać:)

Malwina
powiedz później co kupiłaś bo i ja muszę niedługo. Nie martw się jak Dominika miała półtorej roku to też nie chciała słyszeć o nocniku:)
sprzątanka:)

umi
a właśnie wszyscy mówią że tylko i wyłącznie podobna do C. Rzeczywiście Kacper duży moja ma 12 kg male 5 miesiący młodsza i do tego dziewczynka i ma 88cm moja koleżanka ma córkę rok starszą i ma 98 więc pewnie Wy jesteście wysocy:)

Domka jakaś marudna nie wiem czy to nie trójka już się przebija bo jest prawie na wierzchu w nocy jęczała teraz też eh... Teście się pakują:D:D Mama dzwoniła że wujek ze śląska przyjechał zajmuje się fotografia i przywiózł 40 ladnych zdjęc jak od profesjonalisty i to z oczepiny, po za tym, pudlo ubran i butów oraz pudło zabawek:D

Daffi może zjadła coś nie takiego, że miała takie pierdy i organizm tak zaeragował. Lepiej dmuchać na zimnne i isć do lekarza. Zdrówka dla Malutkiej.

Umi co do pogody to się zgadzam.. Jest jakby był późny wrzesień, wiatr i zimno choć jest słońce, przynajmniej u nas tak jest ;).
Dobrze ze nam się udało chociaż jeden dzień być nad morzem...

My już po obiedzie :) Dzisiaj byłam leniwa i pierogi z truskawkami z paczki :p Zaraz mimo tej pogody ruszę spacerkiem z Zosią do mojej mamy ;)
Zosia akrobatka próbuje skarpetkę ściągać i włożyć ją do buzi.

Miłego dnia:) My odezwiemy się jeszcze wieczorem ;)

kasiek fajne fotki :tak: Dominisia jaka ładna jest :tak:

Daffi Współczuję tak wczesnej pobudki, chociaż my tez dzisiaj przed 7 pobudke mieliśmy :sorry:
To Julce i tak nieźle idzie z nocnikowaniem :tak: jeszcze troszkę i wołać zacznie.

Vegas Ty nigdy włosów nie farbowałam to u Ciebie żadnego problemu nie będzie, żeby pofarbować na jasny blond :tak: spróbuj, najwyżej pofarbujesz na ciemniejszy, jak Ci się nie spodoba.

Liza nie obcinaj Hani włosów :-p ładnie wygląda w takich dłuższych.

umi ale Kacperek jest wysoki! I myślę, że do swojego wzrostu wcale za dużo nie waży :no: moja waży 14,5kg ale ma tylko 92 cm.
Też chciałam sobie zrobić lekką trwałą, pytałam fryzjerki, ale miałam wrażenie, że sama nie rozumie o czym mówi i chyba nie wiedziała jak to zrobić, więc zrezygnowałam :-p

Daffi tak od razu do lekarza? Przecież to nie jest jakaś wielka gorączka.
Postaraj się znaleźć jakieś zdjęcie w ciemnych włosach :-)

Nie zdziwcie się jak dzisiaj zostanę łysa! Po południu rozjaśniam włosy i na to nakładam inną farbę :-p

Kasiek, jakieś znajome to jeziorko
biggrin.gif
może się mylę... białka ?
fajne zdjęcia :)
Daffi, super gwiazda na nocniku :)
oby żadne choróbsko się do was nie przypałętało...
Malwina, udanych zakupów
wink2.gif

a mi się dziś nic nie chce... pogoda taka piękna, że tylko w domu siedzieć:-(
ehh obiad to jakiś trzeba wykombinować, bo jakoś na gotowanie dzisiaj minie idzie...

Umi, no proszę jak Kacper urósł :)

Daffi no to trzymam kciuki, żeby żadne choróbsko się do Julki nie przypałętało.
Ja to ogólnie do lekarza idę w ostateczności :-p Zuza była 2 razy i za każdym razem dostała antybiotyk.. mimo, że jak pierwszy raz była to 2 miesiące miała :sorry: teraz nie chodzę, bo wiem, że znowu dostanie antybiotyk! :eek: jak kaszle czy ma katar to sama coś kombinuję, tak jak piszę, w ostateczności wybieram lekarza :-p

Marolcia niestety nie ale blisko j. Białe w Okunince:D

Daffi
oby małej szybko się polepszyło, może jakiegoś wirusa złapała lepiej to sprawdzić

anetka może dzisiaj będzie lepiej z tym farbowaniem:p i nie trzeba będzie trzeci raz bo naprawdę wyłysiejesz:p

gosida
rozkoszne są takie maluchy jak wkładają sobie do buzi np. skrpetki i je wszystko interesuje:D

reklama
Do góry