reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

1.JPG2.JPGZobacz załącznik 379926Zobacz załącznik 3799275.JPG6.JPG7.JPG8.JPG
A to zdjęcia z Naszych wakacji:D

reklama
hej:) u nas standard bo do 15 praca, po pracy zakupy bo musiałam Małej parę rzeczy kupić, sobie butów nie kupiłam, ale byłam wściekła. Nic na tej Pszczynie nie ma! Jak były jedne co się w nich zakochałam to najmniejszy rozmiar z nich to 39 a ja mam 36;/ W sobotę do Tychów pojedziemy z J. Tam jest większy wybór. Jak J na 18 pojechał do pracy to byłam z Małą na rowerku, potem na weterynarii zwierzaki pooglądać, następnie kumpelę z córcią spotkałyśmy a wieczorem szybko bo kąpiel, kolacja i Mała o 21 już spała.
Mama dziś była z Perłą w zagrodzie żubrów u nas w parku, więc miała dzień atrakcji, ale z moją mamą to tak mają dziennie coś, fajnie im:p

Herbata o raju, czemu ja myślałam, że w maju rodziłaś!? Fajnie, że wróciłaś:)
Daffi śliczna jest Julcia, wygląda na 3 latka:p Jak wygląda z jej nocnikowaniem? Ja jak J ma na 18-6 to też w nocy z Martynką śpię, olaboga, ona woli na szerokość spać aniżeli na długość i mam często brzuch i twarz okopane;>
Anetka marzy mi się takie auto kupić Małej na urodziny, ale jak będzie wyjdzie w praniu;)
Gosdia jednorożec super!
Elwirka podziwiam, ja od 7.15 mam biedę funkcjonować a co dopiero od 5. A odbijasz sobie popołudniu jak Mała śpi?
Liza Anetka a ja myję włosy na ogół co 2 dni. W tygodniu lubię je spinać klamrą, więc nie prostuję włosów, ale w weekend lubię wyprostowane bądź moje naturalne.
Ewi fajne dzieciaki. Cała mama. A mi bardziej podobałaś się w długich i jasnych. Do tego okularki, super!
Umi co do Jehowych mam koleżankę, ale ona na wszelkich zabawach zawsze się bawiła, czy to komers, czy to studniówka czy inne takie.. Jej mama wtedy na takich zabawach kanapki robiła hehe, pamiętam, pyszne były, że hej!
Kasiek cudne fotki! Mała jest urocza a Ty jak ładnie opalona:) Cieszę się, że wypad się udał:)
Malwina ładne fotki:) Laseczki;* Zuzka coraz piękniejsza:)
Młoda widzę, że masz manię fot jak ja na pkt Martynki:D Ja mam same foldery uporządkowane miesiącami i w każdym jest masę fot.
Lolkak to Twój M. taki zazdrosny?
Liza Hania ma niecałe 5 lat i już szkoła?

Co do włosów ja nigdy nie farbowałam. Marzy mi się jasny blond, ale już tyle mi tu napisałyście o spaleniu włosów/wypaleniu, że mnie to po prostu przeraża bo musiałabym zejść z ciemnego blondu do jasnego.. Kusi, nie powiem, kiedy mam kombinować z włosami jak nie teraz, J mówi, że jak chcę to nic tylko farbować.. Ale opory są. Lęk.

Padnięta dziś jestem.
Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Liza Hania ma niecałe 5 lat i już szkoła?
Kochana, Hania od września idzie już do zerówki. Jako pięciolatka.
Rocznik 2006 idzie jako pierwszy w wieku 5 lat do zerówki a jako 6 latki do pierwszej klasy :tak:
Taka ustawa weszla i nic do gadania nie ma ;]
Daffi Julka słodka jak zawsze;)

Witam sie.
Dzieciaki wstaly normalnie o 7, my tez.
Juz po sniadanku, M pojechal do pracy,
na dworku chlodno, zimny wiaterek jest i sie chmurzy;///

kasiek super fotki!!!:-) Pieknie wygladacie z mężem :-)
Ja musze Hanie wzia do fryzjerki i też jej włoski tak obiąc jak ma Twoja (zwłaszcza chodzi mi o taką grzywke ;-))
A to fotki dwie z wczoraj ;P

Ostatnia edycja:
Witam

Ale chłodno u nas dzisiaj

A ja na chwilę bo spadam prezentu dla M szukać, jutro ma urodziny

daffi fajnie ze idzie wam z odpieluszkowaniem, u nas Zuzia kategorycznie nie chce siedziec na nocniku, nawet na nakładce do sedesu.

kasiek śliczną jesteście rodzinką:)

Dziękuje w imieniu Zuzy za komentarze. Rosnie mi gwiazda hehe:)

Spada się ogarnąć i na Tczew ruszam

Ja dziś przeżyłam szok, Kacper stanął na wadze a tam 16 kg
shocked.gif
, dziwi mnie to bo on ostatnio nie je jakoś duzo, chudzina z niego nie jest ale kurcze 16 kg. I to bez niczego stał z samego rana bez śniadania... Potem poszedł sie zmierzyć i stwierdził : Mama jestem duzy na pięć osiem (58). Nie wiem jak on to dedukuje nie wiem... A jaki cwany jest chce, żeby mu ktoś powiedział, że urósł, to stawał na palcach:-D. No ale znowu urósł
sorry2.gif
ma teraz 98 cm i mam nadzieje, że chwile stanie bo mnie to już wnerwiać zaczyna jak wychodzimy gdzieś i 2 latki są o głowę niższe od niego
no.gif
. Ostatnio Kacper bawił sie z chłopcem który miał 4 lata a był z 5-6 cm wyższy od niego, jak zaczęłam rozmawiać z jego mamą to wydaje mi sie, że mi nie uwierzyła, że Kacper ma 27 miesięcy
confused8gj.gif

anetka też mi ie marzyły loki nawet chce zapuścic i zrobic sobie lekką trwała, nie jakiegos barana, ale takie własnie
gallery-78816879-500x500.jpg
Takie coś mi sie marzy tylko te włosy za długie na mnie no i grzyka na skos, ale musiałabym miec delikatna trwałą, żeby mi sie włosy tak trzymały bo przy dłuzszych szybko mi sie prostują

daffi Ty miałaś ciemne włosy
shocked.gif
? Czemu ty foty nie zrobiłaś? A Julka na nocniku super wyglada, mielismy podobny, ale Kacper sie na nim tak bujał, że sie wywalił i juz nie chciał na ni siadać:-D
Elizka ja przez 2 lata gimnazjum, straszne to było:-( Rano je myłam a wieczorem wygladały jak 4 dniowe kluchy. Ale teraz to myje raz na 3 dni ( magia lakieru do włosów:-D). Kurcze Ale z ciebie laska, nie oge uwieżyc że ty 3 dzieci urodziłaś!
Herbatka sliczny brzuszek:-)
kasiek świetne zdjecia, super pogode widze mieliście:-) no i córa jaka duża! Tak patrze i mi sie wydaje, że do Ciebie bardziej podobna, ale z tatusia tez ma troche

No to posta walnęłam jak nie wiem:-D

Ostatnia edycja:
Daffi głupiutka? co ty gadasz... weź poprawkę na to, że Julka jest z grudnia a Kacper z maja to jednak 7 miesięcy różnicy i nie ma co porównywać dzieciaczków. A co do trwałej to ja słyszałam własnie o jakieś trwałej ziołowej która daje delikatny efekt i nie jest tak szkodliwa jak ta zwykła

Umi bosska fryzura!!! :-) ja bym chciala miec takie równe pofalowane włosy jak na tej focie;-) marzenia:-D
I nie pisz ze ja laska, na tym zdjeciu, wlosy spięte i wogole widac ze raczej nie ogarniałam sie za bardzo ;P:) hehe oczywiście zdjęcie w wykonaniu Hani :-D
gosdia, miłego dnia:) u mnie tez sie zjepała pogoda;/

Bylismy na dworzu 30min, i tyle, zimnoooo, teraz miki polozony spac a ja dzis obiadu nie robie bo mam;P zimniaki mi sie znudzily wiec zjemy kaspustke z chlebem ;P

reklama
Daffi, kurcze moze przez ta pogode, bo strasznie zmienna jest, a katarek ma?

Liza u nas tez zimno:/ piekne lato mamy tego roku nie ma co.

Kurcze a ja sie dodzwonic do dentystki nie moge. Myslałam, że w tamtym tygodniu mi plomba wypadła bo wyczułam taka dziure dziwna jezykiem, a tu sie okazało, że plomba siedzi jak ta lala ale mnie ie 1/4 zęba złamała:szok:, musze sie do niej zapisac bo sie boje ze mi sie jakis stan zapalny zrobi bo całe dziasło widze no masakra dosłownie jak nie urok to sraczka.

Do góry