reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi tam miało być że ja nie wiedziałam:-p " m" mi uciekło jak zawsze... Pierwszy raz sie z tym spotkałam ze świadkom nie wolno... chyba ze to w jakiś konkrtny dzień tak jak u nas katolików w piątek sie nie powinno

reklama
Daffi:-D ja nie wiem jak ta moja koleżanka z ruskiego... jakos bardziej sie kolegowałam z jej koleżanką z innej szkoły, ale wydaje mi sie, że ta z mojej na studniówce np była... No nie wiem jak to jest:-D, może faktycznie im nie wolno bo maja postepować tak aby nie szkodzić sobie i innym, a na dyskotece wiadomo wali jak nie wiem.

Daffi Świadkowie Jehowi nie mają swojego Boga. Nasz Bóg jest ten sam co ich tylko oni używają prawdziwego jego imienia Jehowa(Jahwe).
Ogólnie to kto poczyta sobie trochę o nich i z nimi porozmawia o ich wierze to już się orientuje o co w tym wszystkim chodzi. Ja byłam ciekawa ich wiary, nie wiedziałam do wczoraj jakie są różnice między katolicyzmem a ich wiarą. Dlatego z chęcią rozmawiałam z nimi ale jeśłi ktoś nie próbował a chce spróbować to ostrzegam, nie debatujcie nad tym co pisze w Piśmie Świętym. Oni używają pojedynczych fragmentów tak żeby poprzeć swoją wiarę.
To fakt Świadkowie Jehowi to jedni z nielicznych ludzi z których można by było brać przykład w pewnych sprawach.

Edit aha a co do picia i muzyki. To im wolno tak wczoraj mówiły babki tylko pić tak żeby nie upić się, a muzyka nie może zawracać im w głowach (czyli bycie czyimś fanem jest niedopuszczalne)
Umi Ja na te moje włosy zużywałam pół saszetki tylko i kolor zawsze dobry wychodził.. więc masz porównanie.
fryzura1.jpg

nie wiem jaką długość i gęstość masz ty a ja nie mam za gęstych włosów.
ech mi tez przyda się znów fryzjer.
herbata Witaj ponownie.

Ostatnia edycja:
Ewi co za kolor to jest, nazwe firmy szamponetki mi podaj bo chce cos w ten deseń jak ty tylko że ciemniejsze, żeby mi sie bardzo nie kłóciły odrosty z resztą:-D. No ja bede musiała chyba całą wziać mam, mocniej pocieniowane niż ty ale tył mam dłuższy i piszesz ze nie masz gestych i pół to ja mam właśnie strasznie geste. A farbowałaś kiedyś farbą? Bo ja musiałam 2 farby kupowac na swoje kudły:-p i tak sie zastanawia czy szamponetki jest wiecej czy tak samo
daffi jak sie ścięłaś?

Daffi A ktoś znajomy ci włosy ścinał?
te zdjęcie to ja kiedyś wstawiałam. teraz póki się nie zetnę to nie pokażę się. :)
na szczęście żona brata ciotecznego S jest z zawodu fryzjerką to moze ją poprosze zeby mnie ścięła, nie chce mi się iść i czekać dwie godziny u fryzjera.
umi TO jest kawowy brąz, szamponetka firmy Marion
o taka http://img4.burak.pl/img/6/6/b/7/marion-szampon-koloryzujacy-53-kawowy-braz-saszetka-40-ml.jpg
http://img4.burak.pl/img/6/6/b/7/marion-szampon-koloryzujacy-53-kawowy-braz-saszetka-40-ml.jpg
ale sa tez i ciemniejsze kolory
przed świętami np s kupił mi krem koloryzujący niby naturalny brąz o ten
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31548
i też był dobry choć na moje włosy to wyszedł czarnu niemalże z połyskiem brązu
zuzywłam cąły i moze dlatego tak ciemno mi wyszło.

Ostatnia edycja:
Od razu przepraszam bo nadrabiam teraz 2 ostatnie strony bo zginę:)

Ewi ja to się boje takich ludzi jak mieszkałam w Lublinie to nie wiem skąd ale przychodzili co tydzień i wiedzieli jak mam na imię że mam malutkie dziecko które ma na imię Dominika i w ogóle masakra:?

młoda fajne fotki mały robi się już taki "dorosły" już nie wygląda na takiego nieporadnego bobasa:)

herbata witaj to w którym już miesiącu jesteś mi kiedyś siostra C powiedziała że jak siusiak odstaje to siusiak zostanie a jak nie odstaje to zawsze może byś niespodzianka bo mógł się schować:)

gosida u nas też czasami jest nagły alarm z mega kupaaaaa:)

klaudix no niestety moja też pięknie do 3 miesiąca spała nawet bez jedzenia w nocy a potem jak ręką odjął i co godzine:/

kinga wszystkiego najlepszego sorry że spóźnione ale mnie nie było:)

umi nie wiem jakie masz włosy jak długie to na pewno 2 bo ja mam takie do w pół szyji to jedną brałam, Dominika też uwielbia się czesać babcia fryzjerka to wiadomo, sama też praowadza mnie na fotel tam gdzie się myje włosy i karze siadać i w ogóle wkłada mi szczotki grzebienie heheh

Eh dziewuszki szalejecie z postami:D przepraszam poodpisywałam ale w rozmowę o Jehowych wkleić się nie mogę:) A więc tak dziewczynki zdjęcia będą tylko jeszcze walizki nie rozpakowałam musiałam ogarnąć w domu:) Wyjazd super pogoda cudowana popsuła sie wczoraj o 5 nad ranem bo siedzieliśmy jeszcze nad jeziorem a tak to piątak sobota niedziela na plaży:) Dominika rodzeństawa po rocznicy nie będzie miałą ale dziękuje za życzenia spędziliśmy ją w sumie w gronie znajomych bardzo fajnie było potem na noc jeszcze wyszłam z koleżanką i kolegą na piwo nad jezioro, przygody z Angelika która okazała się Basią policją i pogotowiem ale to opowiem później:) Dominika zachwycona całowała krokodyla i w ogóle odpoczęłam bo mam powera:D

Umi ja mam krotkie,gęste i żeby jakoś wyglądać potrzebuję 2 szamponetek ;-)

Daff mi też by się wizyta u fryzjera przydała,ale chyba najpierw muszę sobie znaleźć sponsora :-D

ewi jak tam kurs prawka?

Majce chyba kolejny ząb wychodzi,bo strasznie jęczy. Teraz na szczęście padła;-) Jeszcze przed snem zdążyła zaliczyć spektakularnego zwrota,który na mnie wylądował ;-)

lolkak chyba właśnie kupie 2:-D najwyżej mi zostanie jedna to sobie ją kiedyś wykorzystam. Jak to nie masz sponsora, powiedz temu Twojemu, że chcesz dla niego byc seksi to od razu ci wyłozy forse:-D
Ewi oo taka jak ta druga tylko bardziej w taki rudawy brąz żeby wpadała, poszukam sobie z tej firmy, dzieki:tak:
kasiek ja jak miałam takie ddo pół szyi to brałam 2 farby jak farbowałam bo ja mam gęste ale mmocno pocieniowane, wtedy mi zostawało troche tej farby wiec szamponetka to pewnie 2 całe mi pójdą, no ale własnie nie wiedziałam czy szamponetki nie są większe od farb. Super że rocznica sie tak udała, koniecznie opisz ta historie z policją i pogotowiem bo nie zapowiada sie to zbyt optymistycznie nietety:(

edit

daffi aaa wybacz dla mnie wizyta u fryzjera jakakolwiek kończy sie ścinaniem:-D dla tego myslałam że u każdego tak:-p. A jakie długie masz włosy teraz?

Daffi ja końcówki zawsze podcinam, nawet jak zapuszczam teraz, im częściej podcinam tym szybciej rosną w sumie w styczniu tył miałam ścięty na króciutko a teraz nawet po wczorajszym podcinaniu mam do ramion, bo mi wczoraj ze 3 cm. Zazdroszczę Ci, że mozesz mieć takie długie, ja mam ładne włosy jak są takie do łopatek a potem strasznie mi sie ich kondycja osłabia i wypadają.

reklama
Witam sie.
Ale piszecie ;P
Ja juz pisałam ostatnio ze Jehowi u nas byli.
kasiek super ze wyjazd sie udał.
Herbata fajnie ze wkoncu sie odezwałas;-) Jak sie czujesz?:)
Kinga sto lat.!

Ja własnie od sąsiadki wróciłam Mikołaja położyłam o 11:20 i padł jak muha.
Nocka super, 0 pobudek;)
a wstalismy o 7:tak:
Obiad naszykowany, w domu sprzątnelam juz rano:) Pogoda średnia:)

Do góry