reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi on mi powie,że to pewnie nie dla niego tylko dla jakiegoś typka z pracy,bo przecież czasem muszę dłużej zostać;-):-D

Daff ja to Ci zazdroszczę takich długich włosów,ale ja zawsze mam problem z ich myciem:-D

Liza a jak tam Twoje przetwory? Robisz coś jeszcze? A jak tam Hania? Szykuje się do szkoły?;-)

reklama
Ja włosy mam do polowy pleców, ale moje nie są proste to tak tego nie widac;P zapuszczam rok.

Lolkak no ja juz na ten rok zrobilam wsio z ogórków, fasolki, kompoty, dzemy... zostalo tylko zrobic papryke ale to we wrzesniu.
Hania w tym tyg. bedzie miala nakupywane wsio do szkoly także powolutku sie szykujemy... ona sama nie czuje jeszze tego ze do szkoly idzie juz niedlugo..;P

Vegas na urodziny Martynce takie autko kupujecie? ;-) fajny prezent, na pewno będzie zadowolona :tak:

Elwirka to jak Ty funkcjonujesz, skoro od 5 nie śpisz? :szok: ja bym tak nie dała rady :-p

mlodamamusia no co Ty, już Ci Rafałek całe noce przesypia?? Zazdroszczę i to jak! Mój łobuz dalej się budzi :sorry:
Słodkie maleństwo :tak:

EWI u nas dawno nie było, ale zazwyczaj nie otwieram. Najlepsza była akcja, jak sobie leżałam w łóżku, patrzę a ktoś mi po mieszkaniu chodzi! Gdzie wiedziałam, że wszyscy w pracy byli. Wychodzę z pokoju a tu taki starszy pan, właśnie świadek jehowy :sorry: Myślałam, że go przez okno wyrzucę jak go tam zobaczyłam! Co jak co, ale żeby bez pukania sam sobie do mieszkania wchodził..? :baffled:

gosdia ta pogoda to dobijająca jest, ale jeszcze bardziej dobijają mnie osoby, które zaraz opatulają dzieci bóg wie jak, jak tylko słońce zajdzie :sorry: np dzisiaj, słońca nie ma, ale duszno i ciepło, ok 23 stopnie, patrzę a idzie facet z dzieckiem, dosyć dużym- ze 2 latka, dziecko w czapce jesiennej i kurtce :sorry: podczas gdy moja Zuzia miała na sobie rybaczki i bluzkę z krótkim rękawem :baffled:

umi na jaki kolor będziesz włosy farbować? I w ogóle co jaki czas je farbujesz?
Super, że Kacperek taki grzeczny u fryzjera :tak: Zuzia też lubi mieć obcinane włoski, tzn ja jej co jakiś czas tylko końcówki podcinam, ale wtedy cieszy się jak głupia :-p:-D

herbata tak myślałam, że to Ty :-p

EWI ale ładnie Ci w takim kolorku :tak: no co Ty, tylko pół saszetki :-p

lolkak to mojej chyba ciągle zęby wychodzą, bo ona ciągle mi jęczy :-p chociaż w sumie może.. już czas na piątki.

Daffi zazdroszczę takich długich włosów! Też bym chciała, a ciągle obcinam :sorry: musisz mieć zdrowe włosy.. ja teraz miałam dłuższe to już się wkurzałam, bo jak rozczesywałam to połowę wyszarpywałam :sorry: i obcięłam kilka cm.

Liza co tam dzisiaj na obiad uszykowałaś? :-p:-p

My rano już byliśmy na zakupach- w Biedronce :-p dlaczego ja w tym sklepie zawsze muszę tyle kasy wydać :sorry: Fajny żel pod prysznic teraz tam jest - johnson 1L za 10 zł :tak: bardzo ładnie pachnie, poza tym kupiłam tam też dwupak farby Garniera- kolor Czerwień Miedziana i dzisiaj będę farbować włosy :tak:

umi historia przedstawia się tak że siedzieliśmy w nocy na plaży najpierw dwóch chłopaków się przysiadło potem chłopak z dziewczyną znali się 15 minut ona była już pijana słuchajcie zaczęł zasypiać na moim koledze to ściemnił że idzie się załatwić to usnęła na kolanach tego co z nim przyszła.... Miło było na powiem gadaliśmy śmialiśmy się zaczyna świtać trzeba iść do domu a jej nie da się dobudzić a co gorsza dowiedzieć się skąd jest i gdzie ją odprowadzić!! To podniosłam ją z moją koleżanką która była moją druhną i próbujemy coś wyciągnąć ale nic za nic... To stwierdziłam że trzeba po policję zadzwonić bo nie zostawimy jej dobrze że policja cały czas tam jeździ to zatrzymaliśmy radiowóz ale oni też się nie mogą z nią dogadać... Ja ją trzymam i próbuje się dowiedzieć ale biedna wzbrania się że mnie nie zna to zaczęłam jej o sobie opowiadać no to ona to samo bełkocząc że jest jednak Basia nie Angelika że urodziła się w tedy i wtedy że mama tak się nazywa taka tak i wszystko powtarzam tym policjanta to się okazało że dziewczyna jest z Lublina rzeczywiście się tak nazywa ma nie spełna 20 lat... No to policja zadzwoniła po pogotowie bo dostała jakiegoś ataku histerii zaczęła się trząść i w ogóle. Przyjechało pogotowie ale jakiś stary facet nie miły odepchnął mnie od niej nawet nie pozwolił ją odprowadzić do tej karetki a ona się panicznie bała... I tak się skończyła historia policja nam podziękowała i nawet darowała mandaty bo by się uzbierało choćby za picie pod chmurką i pisanie na kurzu na radiowozie bo moi znajomi byli w szampańskim nastroju:D Ale nie mogłam jej zostawić bo albo wturlała by się do jeziora i utopiła albo zachłysnęła a co gorsza może i ktoś by ją zgwałcił!! Ale co się z nią dalej działo nie wiem na pewno dostało dożylnie śniadanie z glukozy:D A chłopak który ją przyprowadził oczywiście uciekł jak wezwaliśmy policję...

Ostatnia edycja:
anetka nic specjalnego, kapusta z mlodymi ziemniakami i kotletem z kurczaka ;P
My tez wasnie do biedrony sie wybieramy na koniec tyg. bo fajne promocje są na rzeczy szkolne :tak:

Przez @ chodzę ciągle glodna... ide obiad wstawic i chyba se kanapke zrobie (z pasztetem<mniam>) :no: dobrze ze jutro juz 3 dzien ;P

Liza mi się na szczęście @ już skończył :-p w piątek się zaczął, a wczoraj już nie było :-)
No właśnie widziałam, że dużo tego wszystkiego do szkoły w Biedronce jest :tak: i pewnie niedrogo. Na buciki były jakieś promocje, tenisówki dziecięce jedne za 8 zł drugie za 14 chyba, ja ostatnio Zuzi kupiłam buciki jesienne za 10 zł, też promocja :tak:

anetka ja mam obecnie ciemny brąz i taka szamponetkę mniej wiecej chce znaleźć, a za miesiąc to też cieny brąz i do tego kilka jakichs tam pasemek. Na zielone mnie nachodzi, ale własnie babka ze sklepu pod biurem moim ma zielone pasemka to nie bede odgapiać. Ja farbowałam co 4 miesiace, bo jak nastroszyłam to odrostów nie było widać, teraz też tak mam ze odrostów nie widać ale jak mi czasem włosy klapną to bedzie strasznie je widać dla tego chce szamponetką pociągnąc. Ja tez wczoraj w biedronce byłam w sumie na nic posszło 50 zł
liza a ty masz bardzo krecone czy pofalowane lekko?
lolkak powiedz wtedy ze tam same geje;-)
Daffi no po cześci rozumie bo tez tak miałam, teraz wychodze z założenia, ze i tak mi odrosną:-D

Witam i ja

Ale piszecie ,nie daje rady Was nadrobic

A tu fotki z urlopu:

Załączniki

• DSC07167.jpg
    DSC07167.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC00496.jpg
    DSC00496.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00504.jpg
    DSC00504.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC07004.jpg
    DSC07004.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC07057.jpg
    DSC07057.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC07097.jpg
    DSC07097.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC07134.jpg
    DSC07134.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 51
Chchciałam odpisac coś kazdemu ale nie dam rady bo D. robi obiad i co chwile. Gosia a wode posolic, a czemu makaron twardy a gdzie sol itp itd :p Sierota.

Umi jak masz gęste włosy to lepiej kup dwie.. Bo moga byc takie prześwity.
Anetka ja staram się Zośki nie przegrzewać choć jeszcze mała to w taką pogodę jak dzisiaj chodzi w takiej kamizelce lekko ocieplanej i długi rekawek no i czapeczka na uszka ;)

A Malwince kupilismy różowego konia na biegunach na roczek ;d później zrobie mu zdj. i wstawie bo mi sie bardzo podoba. :)

reklama
Daffi fajnie Ci z włosami ja to długich nie mogę mieć bo jak nie wiadomo co wyglądam:/

Ewi
fajne masz włoski i kolorek taki właśnie lubię chociaż blond też miałam:)

anetka mnie też przeraża jak ludzie dzieci opatulają mojej tam zawsze ciepło... Też chodzę do biedronki często coś fajnego można znaleźć oststnio Domi kupiłam stempelki:D Zabawa przednia:)

Liza
a Ciebie nie stresuje pójście Hani do szkoły??

Ostatnia edycja:
Do góry