reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja po dluzszej nieobecnosci. pisalam tu kiedys pod innym nickiem...
raczej was nie nadrobie, ale postaram sie byc na bierzaco.
Mloda Rafik jest przeslodki :tak: nic tylko chrupac!

milego ranka dziolchy

reklama
oj tam, oj tam ;-) skojarza :-)
a co u Agusi? ona tez juz przy koncowce bardziej...
mi lekarz nie potwierdzil podczas drugiego badania coreczki, wiec moge miec niespodzianke... :szok:

WItam ;)
U nas jak zwykle noc spokojna :) z rana tradycyjnie wieeeeeeelka kuuuuupa :p
Pogoda do kitu ;) Mama przywiozła bułki na śniadanie :p

vegas ja widziałam taki eksytra samochodzik, też na akumulator, różowy bez dachu z bialą kierownicą. Bajer... Za 540 zł, ale też juz postanowiliśmy, że jak Zośka będzie duża to kupujemy.
Akuchenki, domki dla lalek itp. itd. to ma po mnie jeszcze moja kuzynka... Uwielbiałam to :) Tylko zawsze buty dla barbie gubiłam ^^

Młoda Rafcio śliczniutki, jak zawsze ;) A karuzela dla malucha fajna sprawa :). Dzieci je lubią,... Przynajmniej moje dziecko.

Hej dziewczynki!

Kinga wszystkiego najcudowniejszego! spóźnione ale szczere:-)

Młoda mały śliczny, masz szczęście, że Ci tak ładnie przesypia, mojemu małemu coś się stało i od dwóch dni budzi mi się co godzinę:-( nie wiem czemu.. Pierwszy sen ładnie przesypia (po kąpieli) a potem katastrofa:-(

Witajcie
Byliśmy wczoraj u fryzjera, muszę włosy pofarbować we wrześniu
confused8gj.gif
teraz nie chciałam bo na wesele chce miec ładny kolor. Od czerwca mi urosły prawie 3 cm i mam paskudne odrosty, ale teraz pociągnę je szamopnetką, tylko nie wiem ile mam ich kupić na moje włosy. Wie ktoś ile?
p.gif
Mały był wczoraj super grzeczny, sam siedział na fotelu, nie kręcił się, ani nic. Cały czas z przejęciem mówił ze mu pani robi fyfure ( fryzure)
laugh.gif
. Zaczał sie tylko wiercić jak mu maszynka na szyi robiła bo go łaskotało
laugh2.gif
. Babka skończyła, Kacper jej ładnie podziękował i do niej z tekstem
" siadaj tejaz ja ciebie ciesie " a na polski tłumacząc to miało chyba być cos w stylu " teraz ty siadaj, a ja cie uczesze"

Co do Elwirki to sporo racji jest w tym co Ci dziewczyny piszą. To że ktoś do Ciebie nie pisze to nie znaczy, ze masz omijać jego posty. Staraj się odpisywać wszystkim, a nikt nie poczuje sie zignorowany. Popatrz dziewczyny staraja sie odpisać wszystkim, nie zawsze to wychodzi bo wiadomo, są posty na które nie da sie nic odpowiedzieć, bo pisanie np " aha" jest bez sensu, ale warto sie postarać, jak nie dla nas to dla samej siebie:-)

Daffi ja dziś spałam na podłodze
laugh.gif
, bo o 3 mały stwierdził, że on juz nie chce spać... dałam go do nas ale też sie trasznie wiercił i miałam go dosć, a potem po 4 zawału o mało nie dostała bo i misiek Kacpra na twarz zleciał
laugh.gif

Ewi ja lubie Świadków
yes2.gif
. Fajne dziewczyny do nas chodziły jedna zdawała mature wtedy co ja i one mi cos tam po swojemu tłumaczyły, ale z mojego pisma, a potem na luzie o szkole rozmawiałyśmy, fajne dziewczyny, a raz przyszły do mnie z koleżanką z która chodziłam na ruski. Nawet nie wiedziałam że ona jest świadkiem
yes2.gif

młoda sliczne masz fotki z synkiem, ach świetnie razem sie prezentujecie
yes2.gif

(Odpisała na razie na dzisiejsze posty bo z wczoraj jeszcze nic nie nadrobiłam)
Herbata całkowicie nie kojarzę, jakas podpowiedź, imie dziecka, albo ciaza albo cos innego?
gosdia to pewnie nasza pogoda z wczoraj przeszła do was, wpółczuje, u nas dziś slonko

w zasadzie nic i cos, ale na forum pisac nie bede ;-) a co u Ciebie? jak Kacperek?

tez mialam jedna znajoma ze swiadkow i bardzo mile ja wspominam. w zasadzie byla chyba najbardziej lubiana przeze mnie osoba w klasie. zawsze szczera i pomocna. nie kazdy chyba dobrze podchodzi to tego wyznania, bo wiem ze ona nigdy o tym nie mowila, wrecz nie chciala sie przyznac... w zasadzie to sie nie dziwie.

Dziewczynki wróciłam:D
Mam do nadrobienia 10 stron, więc na razie się przywitam i powiem że wyjazd się udał muszę się w drożyć to poodpisuje:D

reklama
Daffi a to nie wiedziała ze świadkom nie wolno chodzić na dyskoteki:szok:
kasiek88 zdjęcia poproszę:-)
herbatka rozumiem:tak:. U nas wszystko ok, Kacper broi jak opętany, ale tak czasem sobie myślę, ze nie zamieniłabym go na grzeczne dziecko, a zaraz na drugi dzień, mam ochote ucieć na księżyc:-D. A jak Ty sie czujesz?

Kurcze usiłuje nadrobic posty z wczoraj a tu co rusz nowe i z ciekawości zamiat czytać tam to czytam to co piszecie:-D

Do góry