reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Ja dziś jakaś wyczerpana jestem po tym dniu. Niby wsjo jak prawie co dzień, ale.. I jeszcze ciągle ktoś coś ode mnie chciał. Padam na ryjos.

Martynka tydzień bez bicia jest, tzn ona nie bije nikogo, może ten rodzaj buntu za nami, ale zaś wyje jak kojot gdy ze spaceru wracamy do domu czy auta. Ona nie chce i koniec. Płacz jak sto pieronów i całe osiedle ją słyszy. Ja tylko czuję po sobie te ich spojrzenia jakbym dziecku krzywdę jakąś robiła.. Yhhhh!!!! Ah te bunty.

Elwirka
oo już 3 ząbki. Gratki i życzę wytrwałości.
Kinga sto lat:) zdrówka, radości i spełnienia marzeń /z Fasolinką na czele/:)
Anetka to już 2 letnie dziecko bawi się w domek?:p Ciekawe czy moją by to interesowało.. Bo niebawem 2 latka i sporo osób się głowi co jej kupić bo ma prawie wszystko..
Liza wyślij mi pocztą parę słoików:D
Gosdia hmm moja Chrześniaczka ma 10 września roczek, ale już wiemy co jej kupić bo jej mamusia doradziła - wózek dla lal. Ale może huśtawka być, może być rowerek, basenik na przyszłe lato, piaskownica...
Malwina oj to widzę atrakcji od groma:) super! Mój małż od pon ma urlop, ja mogę sobie pomarzyć;/ No ale coś za coś.
Mariolcia super, że wesele udane:) My to ostatnio na swoim byliśmy 15 miesięcy temu a tak to nikt nie planuje się hajtać. Chyba wiedzą co robią haha:D

reklama
Malwina pokaż jakieś zdjęcia :-)

Vegas dobrze, że Martynka już nie bije :tak:
Tak, Zuzia się bawi. Bierze figurki, kładzie je do łóżka, sadza na kanapy, że niby tv oglądają i jak się bawi to tam różne dialogi prowadzi między tymi lalkami :-D:-p

Anetka moja lubi się bawić tymi dużymi lalkami, wtedy je karmi butelką dla lalek, daje lalkowego smoczka, daje je do nosidełka dla lalek, ma trochę tych akcesorii dla lal. Podpowiem może komuś z gości, że może jakąś kołyskę dla lal by kupili Martynce? Albo kuchenkę? Oo kuchenka to fajna sprawa. Martynka lubi mi pomagać jak obiad gotuję:)

Vegas Zuzia też lubi lalki, wszystkie :-) a kołyska to fajny pomysł, albo może huśtawka dla lalek :-p
O kuchence sama myślałam, żeby Zuzi kupić, ale niestety nie mielibyśmy gdzie tego postawić i na razie nie kupimy :dry:

Daffi boję się pomyśleć co Julka robiła z tą kuchenką :-p:-D

Mężuś wrócił, więc lecę do łóżeczka.
Dobranoc ;*;*

Daffi Anetka no po tym moim poście zaczęłam poważnie myśleć o kuchence, zwłaszcza, że Martynka bardzo dba o swoje zabawki. Przynajmniej na razie. Jak niańkowałam u siebie pewną Julkę i Zosię, to moja mama im kupiła garnki i sztućce, talerze, kubki, dla lalek, do dziś zostały, Martynka się nimi bawi w piaskownicy. Przydałaby się taka pełna kuchenka:)
A ktoś inny mógłby kupić kołyskę dla lalek czy coś innego i już Mała byłaby zadowolona:D
My Małej kupujemy auto na akumulator, drogi prezent, więc gościom nie proponujemy:D

Witam ;-)
zero pobudek w nocy ;-) młody teraz pojedzony i leży;-)

przepraszam ze się nie udizelałam , ale ostatnie dni były ciepłe to spacerowałam cały dzien po dworze;-) byłam tez na wsi u babci:-):-) ;-)
dzisiaj tez ładna pogoda , wiec potem idziemy połazić :-)

A co tam u was ?!:-):-D

Vegas śliczne Adisaski . Śliczni jesteście;* NIe ma to jak swój ogródek i basen;-)
Elwirka gratuluje ząbka;-)
Kludix fajna ta karuzela;-) ja właśnie dzisiaj ide kupić:-)
Kinga wszystkiego najlepszego !;*
Malwina super ze urlop udany;-)

oto kilka fotek ;-)))))

P060811_15.24_[01].jpgP070811_10.03.jpgP070811_11.45.jpgP070811_11.58.jpgP070811_23.23.jpg tak sobie śpie w nocy :-D
P080811_15.24_[01].jpgP060811_11.06.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
Mariolcia Ech jak ja bym się pobawiła teraz na weselu.
KingA Sto latek z okazji wczorajszych urodzin.
na ząbkowanie to dobrze mieć gryzaki pod ręką. zawsze skuteczne, choćby chwilowo.
Malwina A jazdy dobrze, tak mi się wydaje. czwartek miałam plac i dobrze mi szlo. jutro na 7 rano mam jazdę do Łomży więc znów pół dnia mnie nie będzie. ech zazdroszczę wyjazdu. Na pewno fajnie się bawiliście.
Daffi Zwykle jak jakaś zabawka pochodzi zza granicy to będzie lepsza od naszego polskiego szajsu. tutaj to tylko oryginalne zabawki są trwałe.
Elwirka Ty tak cały czas nie masz weny an pisanie. Z tego co zauważyłam odpisujesz tylko wybranym osobom. i to strasznie zdawkowo. albo głównie piszesz tylko o sobie. każdy jest u nas ważny i nie zabraniam ci pisania o sobie ale trochę się postaraj może co?
Młoda HE he słodko spicie a Rafałek ma śliczne oczka.

Ja wczoraj miałam wizytę Świadków Jehowych.
Miłe kobiety, do pogadania nie tylko o wierze. ale różnic to sporo. zaproponowały żeby ktoś do nas przychodził zgłębiać z nami Pismo Święte ale stanowcze nie. nikt nie będzie mi narzucał swojego zdania i sposobu rozumienia. Mam nadzieje ze przekaz zrozumiały.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry