reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka dokladnie, sasiadka juz kupila wyprawke (bez placaka) tm i wydała kolo 70zl, widziałam te rzeczy i to nie badziewie wiec tez tam sie wybieramy;-)
Umi ja mam lekko falowane, zależy czy ukladam czy nie, zazwyczaj na szczotce susze to tak falują sie lekko...;]
kasiek hymm.... niewiem czy sie stresuje, moze troche? ale ja wiem ze ona bedzie chciala codzien tam chodzic i jest bardzo za dziecmi wiec sie nie martwię o nią:-) predzej sie martwie jak podołamy finansowo z tym rozpoczeciem bo szkola to wkoncu wydatki tez;P
Niewiem czy M nie wyjedzie za granice zarobiać....

reklama
DAFFI I EWI nie zgodze sie moze nie wylapuje i nie wszystkim ale to nie prawda ze tylko odp MLODEJ
MALWINA I MLODAMAMUSIA fotki super
ANETKA wiesz chyba sie juz przyzwyczailam
GOSDIA to super ze udalo sie znalezc prezent

a co swiadow jechowy to mam w rodzinie.....

Ostatnia edycja:
umi ale fajnie, że co 4 miesiące. Ja moje włosy torturuję farbą co miesiąc :sorry:
Wow, zielone. Oryginalnie to musi wyglądać :-)
Ja dzisiaj wydałam ponad 100 zł i też w sumie dużo nie kupiłam.. tyle, że właśnie te farby, żel... a reszta to nawet nie wiem na co poszła.

Malwina fajnie zdjęcia. Ale z Twojej Zuzi duża, śliczna dziewczynka się zrobiła, no i jakie cudne włoski ma :tak:

gosdia no wiadomo, że Zosi nie ubierzesz tak jak dziecka dwuletniego, które samo idzie, czyli odczuwa wszystko tak jak my, a mała dzidzia w wózeczku tylko leży to ma prawo być jej zimniej. Zuzia też w tym wieku czape nosiła jak wiaterek wiał :tak:
To Malwinka na pewno będzie zadowolona, a na zdjęcie czekam :-)

kasiek w sumie nie moja sprawa jak swoje dzieci ubierają, ale tak sobie myślę, żeby sobie na głowę czapke założyli i zaczeli biegać, jak to dzieci zwykle, ciekawe czy by się nie zgrzali :-p
Też myslałam o tym stempelkach, ale moja to by zaraz wszystko dookoła wybrudziła, łącznie z sobą :-p

Daffi grrr mi też tak te włosy wypadają jak czeszę, szału idzie dostać :sorry: nie dość, że ile włosów mniej, to jeszcze jak to boli :baffled:

Liza o, to niedużo :tak: a plecaczek taki mały to na pewno nie będzie drogi.

i juz zapomnialam co komu odpisac :-D

Liza czuje sie nawet dobrze, troche ostatnio odsypiam. na obiad sie do Ciebie wbije, bo nie mam dzis weny na gotowanie
Daffi ja tez mam prawie do pasa i tez nie pozwalam sobie koncowek scianac, bo raz pozwolilam i babka mi dobre 10 cm zabrala... tylko ze teraz przez ciaze tez mam cala szczote kudlow co czesanie, wiec obawiam sie ze bede musiala przyciac zeby nie wygladac jak lysy kon po porodzie.
Malwina ale juz masz duza pannice. sliczna jest :tak:
lolkak Ty to chyba sie nigdy nie wyspisz przy swojej Niespiacej...
Ewi ladny kolorek, mialam kiedys troche jasniejszy
kasiek 8miesiac zaczelam, mialam usg tylko 2 razy. na polowkowym powiedzieli ze to dziewczynka, a miesiac pozniej ze nie widac... ja sie nastawilam na dziewczynke, wiec najwyzej Maly bedzie w rozowych ciuszkach paradowal :-D
anetka witaj... ja juz zapomnialam co znaczy okres, ale jakos nie brak mi tego :-p

wlasnie z miasta wrocilam i ledwo zyje... juz sie nie nadaje nawet do tego. porazka

anetka nikt nam nie chce uwiezyc ze ona ma dopiero rok i 7 miesiecy, wszyscy daja jej więcej.

daffi Zuzia lubi z nami podrózowac i jezdzic samochodem, nie mamy z nią problemu

co do wlosów ja tez zapuszcam ale zastanawiam się czy grzywki znowu nie zrobić

anetka Widzisz pocieniuj sobie mocno włosy, układaj tak jak ja i będziesz miała problem z głowy:-D. Ale wszystko zalezy tez jakiej farby używasz, bo jak takiej fryzjerskiej to w sumie problem z odrostami tylko. Z tym, ze ty masz chyba długie i proste włosy to po iesiącu już ci widać odrosty. Mnie też widac jak czesze po umyciu:-D
Elwirka ooo w rodzinie, to moze wiesz cos na temat dyskotek bo nie daffi zszokowała i mi to przejść nie może:-D
Liza wow ja zaponiałam, że do szkoły to trzeba rzeczy kupować:-D tak chciałam, żeby mały posszedł, ale na samą myśl o ksiazkach i tych innych prepitetach robi mi sie słabo
Daffi jak nie prostujesz to powinnaś mieć dość zdrowe, no i podcinac co jakis czas powinnaś żeby poprawić ich kondycje. Tez masek uzywam bo by chyba tydzień czesała moje polakierowane włosy:-D
gosdia ooo tak własnie mój T. sprząta. Anka! gdzie to dać? Anka a gdzie jest pronto? Anka a gdzie jest szmatka do kurzy ( to nic ze jest zawsze obok pronta:-D) i cały czas... A co zrobic z tym, a co z tamtym. A potem sie szczyci. Posprzątałem powinnas byc ze mnie dumna:eek::-D

edit
Liza
skleroze mam:-p a ma cos twój M już na oku za granicą?

moja znajoma swiadkowa pila sporadycznie piwo, mysle ze chodzi o to ze uwalic sie nie mozna, ale lampka wina przeciez nie jest zabroniona. wiem tez ze nie moga pracowac w sklepach gdzie sprzedawane sa uzywki lub promowany jest hazard, np lotto :-D

IMG_8041.jpg
To jest nasza dzisiejsza zdobycz :) Mam nadzieję, że będzie jej się podobał taki rumak ;) i nie będzie się go bała.
D. obiad zrobił i poleciał do pracy a mi zmywanie zostało:p

Malwinka super zdj. Jaw tym roku o jakims wyjezdzie to pomarzyć mogę.

Zosia sobie śpi a chciałam jej pokoik posprzątać bo bałagan tam nieziemski ;/

Załączniki

• IMG_8041.jpg
    IMG_8041.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Herbata mi też zazwyczaj u fryzjera tak włosy podcinają :baffled: chcę tylko podciąć końcówki, a 10 cm mi obetną :confused2:
To trzymam kciuki, żeby dziewczynka była ;-) no i zazdroszczę tego braku okresu :-p chociaż w ciąży bym nie chciała być ;-)

Malwina ja też dałabym jej więcej :tak: wygląda jak moja Zuzia, w sensie, że nie widać, że moja jest starsza. Twoja Zuzia ma już dłuższe włoski od mojej :-p

umi pocieniowane mam, ale to chyba bym musiała mieć krótkie, żeby tak sobie modelować :-p a ja sobie nie wyobrażam siebie w krótkich włosach, zawsze miałam w miarę długie :tak: no i mam właśnie proste, a chciałabym ładne loki :-)
A farbuję farbą Garnier, nie żadną fryzjerską :-p

gosdia bardzo fajny ten konik :tak: na pewno się spodoba :tak:

Do góry