reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziekuje wam

ale mam nerwa wiecie... jestem taka sfrustrowana jak rzadko kiedy :realmad:
kupiłam dziecku płytę z bajkami a tam zupełnie inne bajki nagrane są!!!! no co za shit! jutro ide oddać albo wymienić!

reklama
Oby szybko ząbkowanie przeszło, albo przynajmniej Oliwcia łagodniej przechodziła.:-)

ja już lecę, bo mam ochotę jeszcze dziś coś poczytać, tak mnie ostatnio na czytanie zbiera...
czyżby mi jakiś humanista rósł ?:-)

dobrej nocki:tak:

Kiinga wszystkiego naj,naj ;-)

mariolcia żebym wiedziała wcześniej,że Ty z Lublina to bysmy się spotkały ;-)

Daff,anetka ja ostatnio szukałam trampoliny ale takiej dla starszaków dla siostrzenic M. Zakup się nie udał,bo był za drogi dla wiadomo kogo ;-):-D

Anetka musisz wziąć nawigacje, albo dasz znać to Cię zaprowadzimy ;P
Elwirka współczuje z tym ząbkowaniem... To wszystko dopiero przede mną ;)

Lecę kąpać Zosie w jej nowej wanience bo kupiłam jej dzisiaj taką większą. ;)

reklama
witam

w koncu mam chwile czasu zeby napisac

urlop się udał, bylismy w tropicalnej wyspie, w Świerkocinie w zoo safari, w malborku w parku dinozaurów, jezdzilismy po okolicach zwiedzac stare koleje i wiele innych tzrczy...

Muszę pochwalić Zuzię bo jest mega grzecznym dzieckiem . Jest bardzo zywa i kochana. Potrafi coraz wiecej mówic ale z nocnikiem jest na bakier i narazie daje spokój,

Z M czasem lepiej czasem gorzej ale co zrobic... w czwartek ma urodziny.

kinga wszystkiego najlepszego

anetka fajnie ze do nas wróciłas:-D trampolina świtna

liza jestes poprostu super kobietką , jak czytam twoje posty to normalnie dech zapiera ze radzisz sobie tak swietnie ze wszystkim

ewi jak jazdy???

Wszystkie zdjęciia które wstawiacie są boskie!!!:tak:

dobrej nocki:)

Do góry