reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka wiesz gdzie jest ul. Styki ? Tam jest taka hala. Byl tam kiedys domator i to jest dokladnbie ne przeciwko domatora. Wjezdza sie w takia droge bez asfaltu i za 20 m jest galeria. jest nawet taki drgowskaz. Jest napisane na nim galeria dzieciecia sun baby bodajze. czesto sa fajne promocje :)

reklama
Daffi aaa to jeszcze lepiej :-) jeszcze nigdy nie próbowałam.
Jak ja licytowałam, to akurat też 2 osoby licytowały, wpisałam chyba do 40 zł :tak: a na szczęście udało się taniej.
Trzeba było uzupełnić zapasy zabawek, bo ostatnio sprzedałam sporo- krzesełko uczydełko, zebrę skoczka, żyrafę fp, bębenek :tak: A kupiłam teraz tą trampolinę i taki domek dla lalek:
Zobacz załącznik 379395
i Zuzia jest nim zachwycona :-)

edit:
gosdia kurcze, nie wiem za bardzo.. a ta Galeria może jest blisko jakiegoś punktu który mogłabym znać? :p koło jakiegoś większego sklepu może?

anetka a wiesz gdzie jest urząd Skarbowy??
Jeśli jedziesz tak, że masz Urząd z lewej strony to zaraz za nim skręcasz w lewo jedziesz kawałek prosto i są takie duże magazyny philipsa po prawej stronie i przed tymi magazynami jest taka jakby "dróżka" tam w prawo i jesteś przy galerii.
No nie wiem jak Ci to bardziej wytłumaczyć bo ja to mam orientację w terenie zerową :p

witam. jestem padnięta po weselu, już drugi dzień tak odpoczywam :-)
wytańczyłam się, najadłam się ciasta...:-)
dzisiaj pogoda jakaś dziwna, niby ciepło, ale się zanosi na deszcz ciągle.

Elwirka,
oj oby z ząbkami u was łagodniej się obyło.
wink2.gif

a co do teściów to masakra... najlepiej to nie wiadomo jakie zaproszenia wysłać.
Vegas, no gratuluję 15 miesięcy, 20 też :-)
fajnie że niedziela udana :) super fotki :) :)
klaudix, super że chrzciny udane, karuzela fajna i jak się patrzy na nią:-)
anetka, super trampolina.

Mariolcia jedz, jedz, póki możesz :-p:-p

Kinga Wszystkiego najlepszego :tak:

Ja teraz mam chwilkę dla siebie, bo Zuzia ogląda bajki :tak: już zajęła miejsce przed telewizorem, bo za 30 minut Literkowe Chochliki :-p

reklama
Elwirka, życzę cierpliwości z ząbkami.

a smarujesz czymś dziąsełka ?
ja za bardzo nie wiem, bo to dopiero przede mną...
ale się naczytałam w gazetach metod radzenia sobie z ząbkowaniem więc trochę kojarzę :)

Do góry