reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale tu pustki, jak nigdy :-p
Jak mnie nie ma to piszecie jak szalone, jak się w koncu pojawiłam, to prawie nikogo nie ma :-p

Daffi pytałaś? Kurcze chyba przeoczyłam, bo nawet nie wiedziałam.
Wiesz.. Zuzia czasami przechodzi samą siebie! Teraz kupiłam jej na imieniny trampolinę :-po taką: Zobacz załącznik 379350więc mam nadzieję, że na niej się wyżyje i już nie będzie miała siły, żeby marudzić ;-)

Daffi udało mi się wygrać licytacje za 26 zł + 16 zł przesyłka :tak: także taniocha :tak: u tego samego sprzedawcy można taką kupić na kup teraz za 69 zł + 16 przesyłka.
Mi się opłaciło licytować, bo trampolina jest nowa :tak: teraz akurat też jest licytacja i z tego co widziałam na razie idzie za 21 zł;-)

Anetka jak nikogo nie ma:)
Ja od rana zapracowana, ale juz skonczylam, wlasnie obiad zjedzony i odpoczywam, bo brzuch troszke pobolewa;]
@ sie pojawila dzis w 28 dniu jak nigdy:) po porodach z hania i danielem mialam po 30-34 dniach :tak:
Fajna trampolina;-)

Ja juz skonczylam na ten rok ogorki na zime:-) jeszcze zrobie z 20 złoików papryki we wrzesniu i koniec, wszystkie słoiki swoje wyrobie:-D

Dziewczyny, a ja mam takie jedno pytanie, bo wy macie starsze dzieciaczki już. CO można by kupić na roczek? Chodziki i takie rzeczy odpadają bo Malwinka już chodzi. A to jest Damiana chrześniaczka więc fajnie by było coś fajnego.. A ja nie mam za bardzo pomysłu....

Liza no teraz to się rozkręca i coraz więcej Was pisze :-p a ja korzystam, bo mam chwilę- Zuzia zasnęła :tak:

gosdia może coś w stylu Szczeniaczka Uczniaczka, Misia Edusia... Zależy ile chcecie pieniędzy przeznaczyć. Może być też Krzesełko-Uczydełko, Zebra-skoczek.

Daffi jak się nie da opisać, to pokaż :p

A jakbyś chciała licytować trampolinę, to masz link ;) http://allegro.pl/kolorowa-trampolina-z-raczka-dla-najmlodszych-nowa-i1741574286.html

gosdia hym to zależy tez co to dziecko juz ma w domku?:-)
Można kupic konika na biegunach, wózeczek z laleczką (moja Hania dostała i uwielbiała go do 3-4 lat! aż sie popsuł!!!:-D)

liza WÓZEK juz ma i jest w nim ciezko zakochana ;P.
Musze się wybrać dzisiaj do galerii dzięciecej i zobaczyć takie rózne zabawki edukacyjne o których piszę anetka bo ona próbuje juz mówić tylko ze wychodzi jej "nie" i "dej"

My idziemy z Zosią na dwór póki słońce, bo siedzi mi na kolanach i przeszkadza. W ogołe to ona ostatnio coś mało je ... Mleka to maks. 80 ml. nawet zupki nie chciała... Może to przez pogodę.

Anetka a trampolina ekstra ;) szkoda, że Malwiśka taka mała to byśmy jej takie coś kupili na pewno by się ucieszyła.

gosdia no chyba jednak za mała na trampolinę, skoro roczek ma.
A powiedz mi, gdzie jest ta Galeria Dziecięca? Bo ja jej znaleźć w Pile nie mogę :-D:-D:-p

Daffi aaa, myślałam, że na jakiejś licytacji polujesz na te ciuszki :-p bo napisałaś, że ciekawe czy uda Ci się kupić :-p
Jak będziesz licytować jak będzie "poniżej minuty" to pewnie nikt Cię nie przebije :-p ja nigdy wcześniej nie wpisuję ceny, bo to bez sensu, wtedy właśnie co chwilę cena jest podbijana i na końcu kosmiczna jakaś wychodzi ;-)

reklama
gosdia no racja nalepiej to i sprzedawca ci doradzi w takiej galeri ;-) sporo jest takich zabawek dla roczniaków chyba w sklepach :-) Ale ja dla dziewczynki to niewiem, predzej dla chłopaka cos bym doradzila:-D Hania juz ma 5 lat;P hehe dawne czasy czym sie interesowala mając roczek ;P

Do góry