reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aha Anetka byłabym zapomniała. Tu te adidaski co wczoraj Małej kupiłam.
Zobacz załącznik 379189Zobacz załącznik 379190
Gosdia OK pochwale się jutro nowym zakupem:-) Ja mam mało butów, w zasadzie na lato mam baleriny i klapeczki na lekkim obcasie, ale właśnie z racji, że do wszystkiego zawsze pasowały to już są zmasakrowane:zawstydzona/y::-) i trza nowe kupić:tak:

Edit:
tutaj fotki z dziś
DSCN1712.jpgDSCN1673.JPGDSCN1709.JPGDSCN1729.jpgDSCN1701.jpgDSCN1660.JPG

Załączniki

• DSCN1711.JPG
    DSCN1711.JPG
    103,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN1610.JPG
    DSCN1610.JPG
    96,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

rox super fotki!
Nienawidzę zęboroba.... ale wybrac sie musze, wizyte mam zaklepaną na wrzesien! wczesniej jak bedzie juz tak bolałao ze nie dam rady pojade i mnie przyjmie ;] teraz dalam rade ;P
Vegas śliczne zdjecia:)

Kurcze wczoraj zlecialo szybko i juz nastepny tydzien...
@ własnie przyszla, ide sie chwile poloze poki dzieci spia... :)
do później.

Witam :)
Vegas, butki ekstra :) też juz chciałabym takie kupować.
I bardzo ładne fotki. Martynka śliczna blondyneczka :)

Liza z tymi zębami współczuje, ja sobie po ciąży moją górną piątke olałam i już straciłam 250 zł na tego zęba a i tak znowu muszę iść. ;/

U nas znowu pochmurno, mam nadzieję, że przynajmniej nie będzie padać :). Zosia wcina sobie kaszkę malinową ;-) i muszę jej wyłaczyć tv bo się wgapia w Misia Yogi ;)
Idziemy się ubrać i jeść śniadanie.
Miłego Dnia i do później.

Hejka!

Gosia Mała śliczniutka!

Vegas fajnie że grillek się udał:-) foteczki super!

Lizka podziwiam Twój zapał do konserwowania itd. Szok:-)

Lolka a dziękuję po chrzcinach całkiem, całkiem, oprócz tak jak pisałam wcześniej cholernej ciotki czyli mojej teściowej, na szczęście szybko się zmyła a odetchnęłam z ulgą.. No i Fifi troszkę rozjuszony był, za dużo wrażeń jak dla niego i nie chciał później spac…

Ahh dzisiaj ciężka noc była:/ nie wiem dlaczego ale mały budził mi się co godzinę, jestem wykończona!
Aaa od jakiegoś czasu ma taką fajną karuzelę nad łóżeczkiem, słuchajcie to jak on się chichra do latających zwierzątek, jak się wkurza, że mu uciekają i w ogóle jak je obserwuje to po prostu śmiech na sali, nie możemy się na niego napatrzeć:-D

Załączniki

• DSCN0125.jpg
    DSCN0125.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 43
Elwirka Gratki!
klaudix wspolczuje nocki...
U nas od jakiegos czasu mlody przesypia nocki bez pobudek u siebie w pokoju w łóżeczku :tak: ;-)

Dobra ide do kapusty bo sie gotuje i pasztet mi sie piecze i zaraz na dwor pójdziem ;)

hej Wam.
u nas już po żniwach.
i tak dobrze bvo pogode mieliśmy od środy aż do wczoraj.
Pół soboty i cąła niedziela parna i duszna ze tylko czekałam na deszcz. choć trochę a w nocy burza przyszła i od razu się ochłodziło bo nie szło wytrzymać.
Umi:-D:-D:-D
Liza Umeczyłam sie jak nie wiem, tym bardziej ze mi groził " Ide do baby do domu" wyjęłam go z łózka, wystawiłam na korytarz i kazałam iść:-D. Biedak zdębiał, popatrzył na nogi i stwierdził " nie mam butów, idę pać (spać)"

nieźle go załatwiłaś.
Liza Ech, ja też nie mogłam się doczekać aż do szkoły pójdę, ale potem zmienilam zdanie. mam nadzieję że Hani zapał nie minie.;-):tak: bniedny Mikołaj musiał się męczyć z tym zębem.
Malwina Widzę urlop udany macie.
Młodamamusiua Fajne fotki, w blond włosach super wyglądałaś.
klaudix A ty na każdym zdjęciu uśmiechnięta.
Gosdia Śliczna ta Twoja Zosia.
Rox Chyba [przystojniak z Twojego synka rośnie. on ma blond włoski czy mi się wydaje? Chłopcy z blond włoskami są śliczni,
Vegas Śłiczne adidaski. a AMrtyncia jest przesłodka.
ELwirka Gratuluje kolejnego ząbka.

jak będe miała więcej czasu to też wstawię jakieś fotki.

reklama
rox pewnie jak to małe dzieci uwielbia "pływać"? Zuza leci do jeziora jak wariat i najchętniej wlazłaby tam gdzie i my pływamy :-p

Vegas to szybko kupujesz te letnie buciki :-p:-p zaraz koniec lata, a Ty sobie o nich przypomniałaś? :-)
Jeszcze trochę i Martynka 2 latka będzie miała.. jak ten czas leci szybko :tak:
Ale śliczne te adidaski :-) cudne są!! sama bym takie Zuzce kupiła :-p
A fotki super, Martynka jaka słodka :tak: a Ty jaka laska ;-)
Zuzka też lubi rysować na tablicy kredą :tak:

Elwirka gratuluję ząbka ;-)

Liza zazdroszczę tych przespanych nocek. U nas Zuzia budzi się do teraz, przychodzi do nas i śpi dalej :dry:

U nas dzisiaj wcześnie pobudka, a Zuza jak zwykle marudna. Od rana tysiąc życzeń, żeby włączyć chochliki, peppę, teletubisie, a najlepiej to wszystko na raz :sorry2:
Kiedy jej ten bunt dwulatka minie... zanim minie to chyba zwariuje :dry:

Do góry