reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)

Vegas to widać, że grill udany ;).

U nas dzisiaj pogoda nijaka... Chmury i duszno.
Mój pies właśnie próbuje wskoczyc na łożko, bierze rozgieb i nie może się odbić, sierota :)

Zosia poszła sobie spać.. Była bidula tak wymęczona, że nawet mleczka nie zjadła.

reklama
Witam jestem w końcu i ja ;)
co u was jak dzieciaczki??
u nas spoko jak zawsze raz deszcz raz słońce już mnie to drażni :/
14sierpnia jedziemy do pl już mieliśmy jechać 24 lub 21 ale jednak teraz bilety sobie zabukowałam i o tylko troche lipa lecieć samej z 2dzieci jeszcze z liverpool to lotnisko jest ogromne boje sie ze sie zgubie albo cos moze wydawac sie to smieszne ale raz tylko lecialam do pl z liverpool i to z moim M a teraz sama z Wicia i bratem okropne nie pokazuje strachu przy M bo by sie zloscil na mnie ale mam plan awaryjny uczepie sie jakiegos polaczka lub polki i mi pomoga hehe cos musialam wymyslec mam nadzieje ze moja kumpela bedzie leciala akurat jak narazie nie mam pojecia bo mi nic nie napisala ani nic a tak to by bylo oki ;P mam nadzieje ze bedzie oki ;D

lolkak Zuza też lubi Teletubisie, teraz już trochę mniej, ale czasami się jeszcze domaga, żeby jej włączyć ;-)

gosdia tak chwaliłaś pogodę a dzisiaj już deszcz padał :-p u Was chyba też?

rox helołł :-p
A woda z jeziora to chociaż ciepła była o tej godzinie? ;-) Boo sobie popływał?

My dzisiaj byliśmy w Pile na "małych" zakupach :-p
Zuzia od babci już odebrana i strasznie marudzi. Chyba jest już śpiąca.. :sorry::sorry:

anetka u nas pogoda straszna, raz wieje, raz pada... Rano było nawet znośnie a teraz masakra. Zosia ciągle śpiąca w taką pogodę. Nawet na spacerek nie poszłyśmy dzisiaj.
Ja też dzisiaj robiłam zakupy bo pustki w lodówce i Małej musiałam zapasy owoców i kaszki zrobić bo to jest banano i brzoskwiniożerca :p

dobry mpje dziecko spi od 20 caly dziendala popalic wiec nie mialam czasu wejsc na forum jest strasznie marudna przez te zeby a odpoki zaczela stac stabvbilnie nanozkach nawet trzymajac ja za jedna reke to niechce nic innego nawet siedziec jest taka ruchliwa wymeczyla babcie............. a tesciowa powiedziala wkoncu prawde dlaczego niebyli na chrzinach bo moj M doo nich nie zadzwonil i niezaprosil k.................a specjalne zaproszenia dla hrabiostwa......

Hej:) Ja dziś byłam w swoim żywiole - basen na ogrodzie, opalanko i czas w 3kę:D Pogoda była idealna!!! W cieniu 31 stopni. Maleńka też pływała, wpierw w swoim baseniku szalała a potem ze mną w naszym dużym:D Ale miała frajdy!:) Teraz leje:p I duszno strasznie. Iście burzowo.

Jutro po robocie jadę sobie butki kupić. Letnie. Jakieś sandały na obcasie, bo te obecne to aż wstyd nosić, całe zdarte..
Martynia dziś skończyła 20 miesięcy, a jutro z Jurkiem mamy 15 miesięcy po ślubie:p

Rox fajne fotki, Mała ma podobne autka:) Na pewno by się fajnie z Boo nimi bawiła:p
Elwirka współczuję.. obie się męczycie.. ale cóż zrobić.. przejść to jedynie.
Gosdia moja córa uwielbia wszystkie owoce:) Uszy się jej trzęsą na widok każdego owocka:D

reklama
Moja Zosia miała ciężkie usypianie... Tak jeszcze nigdy nie wrzeszczała.
Vegas zazdroszcze pogody, u nas istna jesień dzisiaj. Zazdroszcze..
A do sklepów z butami nawet nie wchodzę bo jestem uzależniona od nich, zawsze mi się wydaję, że cos potrzebuje.

A teraz idę się myć i D. zrobić jakąs kolacje bo dopiero wrócił.
Miłego wieczoru i spkojnej nocy Dobranoc ;)

Do góry