reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas dziękuje;) mi też się to imię podobało. Dostała je po mojej babci od strony mamy, która nam miesiąc przed ślubem zmarła i musieliśmy wszystko odwołać. No ale tak ogólnie to podobają mi się takie proste imiona ;) A tak w ogóle to mam siostre Martynkę tylko, że już ma 17 lat ;P

Liza ja Cię podziwiam, że Tobie się tak chcę :) Ja to póki co tylko dla Zosi robię różne przetwory typu truskawki, brzoskwinie, jabłuszka, maliny.... A tak to wykorzystuje mamy zapasy :) i w ogóle powinnaś dostać medal Supermamy ja z 3 chyba bym zwariowała.

U nas tak gorąco, że nie wiadomo gdzie ręce włożyc. Zosia padła zmęczona i pewnie będzie spać do 19, także trzeba wykorzystać i się opalać :)

reklama
gosdia oj przestan, kazda by dała rade;P
w sumie sporo juz zrobilam przetworów:-) jeszcze korniszony i papryka i koniec:tak: zreszta niewiem czy mi sloików starczy :-D zaszalałam w tym roku :-D

U nas burza przeszła:no: porażka....
Dobrze ze juz po... ehhhhhh...
M kolo 18:30 powinien byc:)
zrobie mu kalafiora panierowanego, ciekawe czy zje;P

gosdia Zosia jest śliczna :-) Cudne oczka ma.
Co do imienia to ja jakbym miała drugą córcię to bardzo chciałabym, żeby miała na imię Zosia- właśnie tak ma na imię moja babcia, a przy okazji bardzo mi się to imię podoba :tak: ale wątpię, że będziemy mieć kiedyś drugą córcię ;-)

Vegas udanej imprezki :-) pochwal się tymi adidaskami ;-)

Liza Ty to powinnaś jakiś order supermamy dostać :-p ja to zwariowałabym chyba z trójką dzieci :szok: czasami z moją jedną Zuzią nie potrafię sobie poradzić, jak ma fochy :dry:
I jak, M docenił? ;-)

U nas też dzisiaj upał. Zaliczyliśmy jeziorko :-) Zuzia szczęśliwa, bo w końcu mogła "popływać". Cud, bo kilka dni pod rząd jest gorąco. Ostatnio to cały czas zimno było i deszcz padał. Fajnie, że w końcu taka odmiana :tak:.

klaudix ale z Ciebie laska :-) Jak po chrzcinach? ;-)

Gosdia ładniutka masz córunię :tak:

Liza zgadzam się z Anetką,że Ty powinnaś zostać jakoś odznaczona ;-) Nie dośc,że zajmujesz się 3 dzieci to jeszcze tyle robisz. Ja to bym po jednej turze przetworów padła:-D

Anetka jak tam poszukiwania figurek peppy?;-)

Teletubisie..to jest katorga dla oczu ale dzieciaczki to lubią :)
lolkak, anetka551 dziękuje za pochwalenie mojej Zosi;).

Moja córcia przeszła jakąś przemianę...Kiedyś tak grzecznie usypiała a teraz wierci się kręci, nogami i rękami ciągle rusza aż ciężko ją uspokoić.

A z pogodą to prawda, że w końcu jakieś ciepełko jest. Od tych deszczy można już było jakiejś depresji dostać.

Vegas miłego grillowania.

Witam po grillu:) Było fajnie:) Nic dodać, nic ująć, przed 22 wróciliśmy do domku. Mała nie chciała wcześniej:D Ale ma świetny kontakt z Chrzestną i jak tylko ma ją blisko to nikt inny się nie liczy:p Skarby już śpią to mam czas dla siebie. Duszno strasznie!!

Anetka pochwalę się więc jutro:)
Lolkak ja jak kiedyś niańkowałam pewnej Julci to ta zakochana była w Teletubisiach i dziennie byłam skazana oglądać tę bajkę. Nie jest zła, ale czemu oni każdą scenę 2 razy powtarzają? Oszaleć można:D
Liza podrzuć nam korniszonki hyhy:)
Gosdia my przy drugiej córci będziemy mieć Zosię, ale pewnie i tak synuś będzie czego oboje chcemy, więc będzie bezimienny:p Żadne imię nam obojgu naraz się nie podoba:D

reklama
Witam się :-)

czyżby pierwsza?;-)

Vegas ja się opiekowałam młodszymi braćmi i oni też uwielbiali to ogladać;-) Najpierw siedziałam przed tv ze starszym a za pare lat z drygim ;-) Mam nadzieję,że z Majka mnie to ominie ;-) fajnie że grill się udał.

U mnie taka duchota,że nie da się wytrzymac na dworze.byłam w sklepie i wróciłam ledwo żywa:no:

Do góry