reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :-)

Miłego weekendu :tak:

Młoda jakie fajne fotki :-)

Malwina opowiadaj jak tam jest? Tez się chciałam wybrac do Zoo Safari tylko koło Łodzi,ale nie pamietam miejscowości.

Liza u mnie tez lipna pogoda. Znowu będziemy tkwic w domu:dry:

reklama
Hejka Kochane!!

Malwina Zazdroszczę wspólnie spędzanego czasu:-) My jeszcze tydzień z kawałkiem i wyruszamy nad morze:-) Doczekać się nie mogę:-D

Liza Gratuluję czwóreczki:-)

Młoda Rafcio śliczniusi... Słodziutki buziaczek:-)

Elwirka
słodziaczek:-*

A to foteczki z chrzcin:-)

Ta baba za świadkową to walnięta ciotka(czyt.teściowa)
DSC_0074.jpg

Załączniki

• DSC_0068.jpg
    DSC_0068.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0076.jpg
    DSC_0076.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0081.jpg
    DSC_0081.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0085.jpg
    DSC_0085.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0086.jpg
    DSC_0086.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0093.jpg
    DSC_0093.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0094.jpg
    DSC_0094.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0098.jpg
    DSC_0098.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Kamcia Zuza tak samo, też staje w kałuży i chlapie, tylko akurat na filmiku tak nie robiła ;-)

Vegas no to zaszalałaś :-) fajnie tak mieć swoją wypłatę, może i ja w końcu się doczekam ;-)

Malwina oo super, że byliście w tym ZOO, pokaż jakieś fotki ;-) też mieliśmy jechać, ale teraz nie damy rady, najwyżej we wrześniu się wybierzemy.
Zuzi się podobało?

Liza gratuluję ząbka :-)

mlodamamusia ładnie Ci było w blondzie ;-)
A Twój Rafałek jest cudny, tylko schrupać :-p

klaudix fajne fotki :tak: ale Ty jesteś ładna!! ;-)

My dzisiaj sobie trochę pospaliśmy, bo do 9:40 :-) rzadko to się zdarza, więc jestem zadowolona, a jak się wyspałam :tak:

Zuza teraz bawi się figurkami ze świnki peppy, a P. pojechał na poszukiwanie kolejnych :-p bo Zuzia bardzo je lubi, a udało nam się kupić tylko 3, innych nigdzie znaleźć nie możemy :dry:

Witam :)

Ja muszę się znowu wkręcić w to forum bo D. ciągle pracuje i nawet nie ma do kogo buzi otworzyć nie licząc Zosi ;P.

Liza gratuluje czwórki ;) Moj babel ma dwie dolne jedyneczki dopiero.

młodamamusia a Rafcio jest przepieknie cudowny taki maluszek do schrupania :) Te dzieciaczki tak szybko rosną... Zosia już jest taką dużą babką ;)

Muszę wam pokazać jak urosła.
IMG_7937.jpgIMG_7952.jpgIMG_7979.jpgIMG_8005.jpg

Idę przeprać jej ubranka póki śp.

Miłego dnia dla wszystkich.

Witam sobotnio:) U nas jak co sobotę sprzątanie było, obiadek i mąż wyfrunął na zakupy, Mała jeszcze śpi. Kupiłam dziś Małej adidaski, tak się w nich zakochałam, że szok. Ale trzeba było bo z wcześniejszych wyrosła. A te kupiłam ciutkę za duże co by na jesień były dobre. Dziś wieczorem grill u teściowej bo J robi takie spóźnione urodzinki;) W formie grilla:) Jest pogoda, trza korzystać.

Młoda super Ci było w blondzie!! A Rafik słodki:)
Elwirka to oryginalne foto czy wstawiałaś twarz Małej do szablonu?
Gosdia, ale masz fajną córę:D Ta umorosana fotka naj naj:D ładne imię dla córci, też myśleliśmy nad Zosią:))
Klaudix super fotki! Fajny masz kolorek włosów. Ja to zakochana jestem w takim blondzie od dawna, ale boję się zafarbować bo nigdy nie farbowałam i jakoś tak.. :p:p

Zaszalałam dzis! :-D
Od rana zdążyłam pozbierac klatke pełną ogórków, potem pół kubła fasolki, i byla pora kładzenia mikołaja(oczywiście przy wszystkim bylam z dziecmi, Hania mikolaja najpierw zabawiala w wózku przy ogorkach a do fasolki to miki juz sam se chodzil i pomagał mi) wiec tak kolo 10:40 polozylam go i zasnol od razu. a ja sie wziełam za fasolke z ogórkiem w sosie pomidorowym, potem ogórki konserwowe, i na koniec ogórki w musztardzie! Własnie sie skonczyly pasteryzowac!:szok: Do tego tak bylam zajeta robotą ze zjarnelam sie ze Mikołaj jeszcze spał i w sumie drzemka trwała aż 3h:-D zdążyłam prawie szystko zrobic, pasteryzowaly sie w musztardzie jak ja dawalam malemu zupke:tak:
Jeszcze bym zrobila kwaszone ale nie mam chrzanu;/
Na dworze gorąco! 30stopni w cieniu!
Do tego jestem samiusienka w domu, rodzice pojechali do siostry, bo miala male nieszczescie i oby bylo z nia oki:(

Widziałam klaudix fotki z chrzcin! super!!!:tak:
Młoda Twoje zdjecia tez pikne:)
I pamietam jeszcze jakiegos tygryska? kurcze nie pomietam tylko kogo fotka, przepraszam - ale cudna:tak:

Padam... :dry: Niech no tylko M tego nie doceni wrrr... skopie Go :-D

reklama
Do góry