reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mariolcia udanego weekenduuuu....!!! :-)
anetka wiesz co no musi miec podstawowe rzeczy jak narazie które jej sie na pewno przydadza, bo to nie przedszkole tylko już zerówka, a za rok 1 klasa... , np.: kapcie, worek, plecak, piórnik, kredki, flamastry, farby, bloki, nozyczki, ubranie na poczatek roku i takie tam swieta, ubrania na rytmike(chodzi o jakies dresy czy cos), reczniczek, mydełko pewnie też... W tej chwili nie ma zadnych pantofelków wiec pewnie trzeba zakupic...
Ksiązki to pewnie jaksie rok szkolny zacznie to podadza, plusem bedzie to ze za darmo bedzie miala obiady, bo jak biore rodzinne to i to mi przysluguje:tak:
Szczerze przeraza mnie to...
Za rok juz 1 klasa, a Daniel do zerówki i wydatek x2 ;]

Zuzia jest bosska :) fajna taka niunia:-)

edit. Ojej, własnie sie dowiedziałam ze wygralismy w tym konkursie Gerbera zabawke - ptaszek Pilot Chicco :-) ale sie ciesze:)
Ale na dworze smaży!!!:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Jetstem
cały dzien spacerowania normalnie nogi mi wchodzą ... wiecie gdzie
No ale co trza korzystać

rox szokda tej staruszki ;/ biedna
Elwirkka super ze spotkanko udane ;-)
Kasiek najlepszego z okazji rocznicy ;** zycze teraz bo później moze mnie nie być :-))))
Liza no dzisiaj juz teraz pada ... więc jestem ;-))) a co tęskniłaś?;-)
Umi tez mi sie wydaje jak bym rodziła niedawno;-):-)

Andrzej Lepper nie zyje ! :szok:szok:
[*]

anetka moja tez tak w kałuże biega i nie chce wyjść jeszcze w nich skacze tupie i kopie a woda się rozpryskuje dookoła :-)
moja właśńie też tą bajkę ogląda abc literkowe chochliki :-)
i jeszcze jest jakaś jedna po angielsku ale ja się nie przyglądałam nigdy jaki to tytuł..

umi mi lepiej w pl bo bliżej rodziny , ładniejsza pogoda.. no i jest gdzie z dzieckiem wyjść..a tu tylko na plażę i do domu..
nie ma prków za bardzo jakichś trawników.. jeden plac zabaw tylko
ale i tak w tym roku ciągle pada deszcz więc jak się wychodzi to na krótko i co 2 dni :sorry: w lutym było 100 razy ładniej niż teraz na dworze..

idę odpocząć byłam na kawce i jestem padnięta :sorry:

Hej Laski.
Ja dziś do 16.30 poza domem byłam, ale wiadomo - po wypłacie, więc się zaszalało:p Solarium, ciucholand, sklep po piwka na świętowanko, dla Małej książeczka, soczek, i inne takie. Potem na szybko obiad, czas w 3kę, ale mało bo J wstał jak wróciłam. Wieczorem ogród, odwiedziny dwóch koleżanek z Pociechami, fajnie było:)

ViKamcia
super, że uczysz Małą w 2 językach mówić, na pewno przydatne.
Liza jak Hania i Daniel będą już razem chodzić do przedszkola to będzie Ci ciężko z taką ciszą w domu:D
Anetka moja Martysia też tak uwielbia kałuże:D
Umi nie, dziękuję, ja teraz po pracy wracam zmęczona i prasowanie to u mnie przykry obowiązek, nie to co kiedyś:p
Kasiek to udanej rocznicy:)
Elwirka fajnie, że spotkanko udane:)

hejka

My w trakcie urlopu jeszcze, jezdzimy zwiedzamy i fajnie jest.
Bylismy nawet w Swierkocinie w Zoo Saari i fajnie jak na tą cene:-)

W poniedziałek jak M do pracy pójdzie to się odezwe i opowiem wiecej

Miłego weekendu

hejka

My w trakcie urlopu jeszcze, jezdzimy zwiedzamy i fajnie jest.
Bylismy nawet w Swierkocinie w Zoo Saari i fajnie jak na tą cene:-)

W poniedziałek jak M do pracy pójdzie to się odezwe i opowiem wiecej

Miłego weekendu

To super!

Witam sie sobotnio!
U Mikołaja prawie jedna czwórka wyszła.... ehhhh
Marudny od rana, ale daje rade;]
Zaraz na dwor idziemy poki jako taka pogoda jest ;]
Milego dnia!

Dzien doberek
wink2.gif

Nocka cąła przespana
wink2.gif
biggrin.gif

wyspałam się
wink2.gif

pogoda taka sobie ...

Dziewczyny meldować sięęe !!!!!

kilka starych fotek ktore odzyskałam z tel.
wink2.gif

Zobacz załącznik 378824Zobacz załącznik 378825

a to wczorajsze ;-)

Zobacz załącznik 378826
Zobacz załącznik 378827
Zobacz załącznik 378828
Zobacz załącznik 378829
Zobacz załącznik 378830

a tu sie przyssał do mamusi ;*:-)
Zobacz załącznik 378831

reklama
Do góry