reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza, czuję się dobrze, kolka nerkowa już mi przeszła... jutro albo pojutrze zrobię badania moczu, by sprawdzić czy już infekcję też zażegnałam:-)
super masz ferajnę;-)
i u ciebie widzę dwa dni temu rocznica była, wszystkiego najlepszego :-)
życzę kolejnych wspólnych 7 szczęśliwych lat, i jeszcze więcej :)

Mariolcia dziekujemy :-)
To dobrze ze ta kolka przeszla, a wogole czemu sie pojawila?
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzil:no: mam nadzieje ze nigdy wiecej....:no:

Miki zjadł miseczke pełna zupy pomidorowej i zadowolony :D hehe;-)
Na dworze super w cieniu 24,5 stopnia:)

Mariolcia dziekujemy :-)
To dobrze ze ta kolka przeszla, a wogole czemu sie pojawila?
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzil:no: mam nadzieje ze nigdy wiecej....:no:

Miki zjadł miseczke pełna zupy pomidorowej i zadowolony :D hehe;-)
Na dworze super w cieniu 24,5 stopnia:)

Liza jakie słodkie te Twoje dzieciaczki :tak: u mnie chyba ze 30 stopni:szok: Ciekawe czy burza będzie.:no: Długo Cię to męczyło?

Lolkak, meczylo mnie to dlugawo, w nocy zaczelo kolo 22 i tak do rana ale wyobrazasz sobie ze noc i to sie tak ciąglo.... :no: karmilam piersią nic mocnego wziac nie moglam, nospy nie mialam.... rano do lekarza poszlam dopiero ale juz mi przechodzilo.... potem mialam usg i lekkie zapalenie wykrylo.... nie zycze tego nikomu

No u mnie juz w cieniu 26 stopni:) także na sloncu wyobraź sobie ile jest:D

Liza, mnie lekarz dwa miesiące temu ostrzegł. Powiedział że zalega mi mocz w prawej nerce, na USG było widać czarne plamy na nerce. Po lewa nerka była cała biała, czyli w porządku.
kazał mi więcej leżeć na lewym boku, by tamtą nerkę odciążyć...

starałam się tak leżeć... ale wraz gdzieś mi dzidziuś uciskał, i do tego doszła infekcja dróg moczowych.

aj, współczuję u ciebie też tych nerek.

Hej dziewczynki ale piszecie:)

Mariolcia jak już pisałam wcześniej koniecznie wylecz pęcherz bo jak dziecko przez Ciebie przedzie to wszytkie te bakterie zbierze;/

Lizka super gromadka, a Ty rzeczywiście jak siostra wyglądasz:D Miałam się odezwać bo Cię widziałam ale dopiero teraz do kompa przyszłam od rana:) a i Ty miałaś iść na dworek:)

lolkak, młoda lenka fajne fotki macie a dzidzie super , a co do pradziadków to ja miałam tylko prababcie która zmarła jak miałąm 4 lata więc w pamięci widzę tylko jej obraz jak siedzi w kuchni. Dominika ma jeszcze 3 prababcie i jednego pradziadka chce żeby miała jakieś wspomnienia zdjęcia z nimi ale bo je się że jak zrobię zdjęcie to się coś stanie takie głupie mam przeczucie...;/

Ja dziś ugotowałam pieczarkową, C znowu męczy się na egzaminie, nie wiemy czy nam wyjazd wypali bo 3 znajomych się rozmyśliło. A słuchajcie wiecie co mojej koleżance powiedzieli w przedszkolu bo zapisała córkę, a że mała nie śpi w ciągu dnia to ma ją zabierać do domu z leżakowania jakaś paranoja a dziewczyna chce iść do pracy bo to i kasa i ma też dość siedzenia...

reklama
Do góry