reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
Liza, czuję się dobrze, kolka nerkowa już mi przeszła... jutro albo pojutrze zrobię badania moczu, by sprawdzić czy już infekcję też zażegnałam:-)
super masz ferajnę;-)
i u ciebie widzę dwa dni temu rocznica była, wszystkiego najlepszego :-)
życzę kolejnych wspólnych 7 szczęśliwych lat, i jeszcze więcej
super masz ferajnę;-)
i u ciebie widzę dwa dni temu rocznica była, wszystkiego najlepszego :-)
życzę kolejnych wspólnych 7 szczęśliwych lat, i jeszcze więcej
Liza
Mariolcia dziekujemy :-)
To dobrze ze ta kolka przeszla, a wogole czemu sie pojawila?
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzil mam nadzieje ze nigdy wiecej....
Miki zjadł miseczke pełna zupy pomidorowej i zadowolony hehe;-)
Na dworze super w cieniu 24,5 stopnia
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzil mam nadzieje ze nigdy wiecej....
lolkak
Październikowa Mama Mai
Mariolcia dziekujemy :-)
Liza jakie słodkie te Twoje dzieciaczki u mnie chyba ze 30 stopni Ciekawe czy burza będzie. Długo Cię to męczyło?
Liza
Lolkak, meczylo mnie to dlugawo, w nocy zaczelo kolo 22 i tak do rana ale wyobrazasz sobie ze noc i to sie tak ciąglo.... karmilam piersią nic mocnego wziac nie moglam, nospy nie mialam.... rano do lekarza poszlam dopiero ale juz mi przechodzilo.... potem mialam usg i lekkie zapalenie wykrylo.... nie zycze tego nikomu
No u mnie juz w cieniu 26 stopni także na sloncu wyobraź sobie ile jest
No u mnie juz w cieniu 26 stopni także na sloncu wyobraź sobie ile jest
Mariolciaa
Liza, mnie lekarz dwa miesiące temu ostrzegł. Powiedział że zalega mi mocz w prawej nerce, na USG było widać czarne plamy na nerce. Po lewa nerka była cała biała, czyli w porządku.
kazał mi więcej leżeć na lewym boku, by tamtą nerkę odciążyć...
starałam się tak leżeć... ale wraz gdzieś mi dzidziuś uciskał, i do tego doszła infekcja dróg moczowych.
aj, współczuję u ciebie też tych nerek.
kazał mi więcej leżeć na lewym boku, by tamtą nerkę odciążyć...
starałam się tak leżeć... ale wraz gdzieś mi dzidziuś uciskał, i do tego doszła infekcja dróg moczowych.
aj, współczuję u ciebie też tych nerek.
K
Kinga85
Gość
Liza super gromadkę masz i Ty jak ładnie wygldasz jak ich siostra a nie mamcia
Miłego dnia
u mnie dolina c.d. :\
Miłego dnia
u mnie dolina c.d. :\
pinky sky
Hej dziewczynki ale piszecie
Mariolcia jak już pisałam wcześniej koniecznie wylecz pęcherz bo jak dziecko przez Ciebie przedzie to wszytkie te bakterie zbierze;/
Lizka super gromadka, a Ty rzeczywiście jak siostra wyglądasz Miałam się odezwać bo Cię widziałam ale dopiero teraz do kompa przyszłam od rana a i Ty miałaś iść na dworek
lolkak, młoda lenka fajne fotki macie a dzidzie super , a co do pradziadków to ja miałam tylko prababcie która zmarła jak miałąm 4 lata więc w pamięci widzę tylko jej obraz jak siedzi w kuchni. Dominika ma jeszcze 3 prababcie i jednego pradziadka chce żeby miała jakieś wspomnienia zdjęcia z nimi ale bo je się że jak zrobię zdjęcie to się coś stanie takie głupie mam przeczucie...;/
Ja dziś ugotowałam pieczarkową, C znowu męczy się na egzaminie, nie wiemy czy nam wyjazd wypali bo 3 znajomych się rozmyśliło. A słuchajcie wiecie co mojej koleżance powiedzieli w przedszkolu bo zapisała córkę, a że mała nie śpi w ciągu dnia to ma ją zabierać do domu z leżakowania jakaś paranoja a dziewczyna chce iść do pracy bo to i kasa i ma też dość siedzenia...
Mariolcia jak już pisałam wcześniej koniecznie wylecz pęcherz bo jak dziecko przez Ciebie przedzie to wszytkie te bakterie zbierze;/
Lizka super gromadka, a Ty rzeczywiście jak siostra wyglądasz Miałam się odezwać bo Cię widziałam ale dopiero teraz do kompa przyszłam od rana a i Ty miałaś iść na dworek
lolkak, młoda lenka fajne fotki macie a dzidzie super , a co do pradziadków to ja miałam tylko prababcie która zmarła jak miałąm 4 lata więc w pamięci widzę tylko jej obraz jak siedzi w kuchni. Dominika ma jeszcze 3 prababcie i jednego pradziadka chce żeby miała jakieś wspomnienia zdjęcia z nimi ale bo je się że jak zrobię zdjęcie to się coś stanie takie głupie mam przeczucie...;/
Ja dziś ugotowałam pieczarkową, C znowu męczy się na egzaminie, nie wiemy czy nam wyjazd wypali bo 3 znajomych się rozmyśliło. A słuchajcie wiecie co mojej koleżance powiedzieli w przedszkolu bo zapisała córkę, a że mała nie śpi w ciągu dnia to ma ją zabierać do domu z leżakowania jakaś paranoja a dziewczyna chce iść do pracy bo to i kasa i ma też dość siedzenia...
ELWIRKA 25
Mamuśka
my po lekarzu neurolog powiedzial ze dojdzie sama do wszystkiego troche z nia cwiczyc i ze zrobila postepy
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Elwirka dobrze,że mała robi postępy.
mariola oby było lepiej Ja w ciązy mogłam leżeć tylko na jednym boku,bo na drugim wytrzymywałam tylko kilka minut,bop późnej mnie dusiło.
mariola oby było lepiej Ja w ciązy mogłam leżeć tylko na jednym boku,bo na drugim wytrzymywałam tylko kilka minut,bop późnej mnie dusiło.