reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elwirka no i super!!!:) oby tak dalej:)

U mnie dzieci juz spia jak susły ;) tak dawno zasnely :D
A ja w domkku bez M bo on poszedl na nocke...
Troszke sie narobilam dzis, zrobilam faslke szparagową na zime, pierwszy raz ale tak super w domu pachnialo ze apewno pyszna wyszla i jeszcze zrobie jedna ture:):tak:
Ale tu ciszaaaaaaaa............

reklama
rox ojej;///// ja tez mialam kleszcza w glowie jak mialam kolo 4-5lat;/
A Polska służba zdrowia to porażka...:( ehh

Elwirka nadrabiaj troszke wstecz, bo tak piszesz o sobie tylko ostatnio, a nie odpisujesz innym....;-)

Witam
Ja dziś byłam wyjątkowo w pracy do 16.20, bo rodzice Nikoli byli na pogrzebie, ale dla mnie ten plus, że to dodatkowa kasa bo mi na godziny płacą.
A tak to do 21 szaleństwa z Martynką na ogrodzie, ja wróciłam pogryziona przez owady bo skąpo byłam ubrana, ciepło u nas, a Martynka niepocieszona, że miała iść spać. Ale śpi, więc mam chwilę dla siebie.
Poza tym Mała zna kolejne nowe słówko ''pats'' lub ''pacz'', zależy jak jej wyjdzie, a to znaczy ''patrz'':) Często to słowo wypowiada wskazując na coś. Ogólnie sporo powtarza, trzeba uważać co się mówi:)

ViKamcia a no od miesiąca pracuję:) Dokładnie od 6.07:)
Liza cudne dzieciaki masz:) a jakie do siebie podobne:)
Rox o to trochę przeżyć mieliście, współczuję;/ najważniejsze, że kleszcz wyjęty a palec się zagoi:) Ja tam na polską służbę zdrowia do tej pory nie narzekałam, obym nie musiała.
Ekwirka super wieści:) ale nie mogło być inaczej.

Ja pradziadków żadnych nie znałam, babcię mam tylko jedną. Kontaktów za dobrych nie mamy, ot, waśnie rodzinne, ale nie zawsze może być idealnie. Za to od męża babcia jest fajną kobitą, często się z nią widujemy - noo teraz rzadziej niestety, po amputacji nogi jest dość drażliwa i chyba za często ją ktoś odwiedza, takie mam wrażenie. Zawsze się z tego cieszyła, ale okoliczności się zmieniły..

A gdzie KasiaF się podziewa??

Hej,

witamy się porannie.

Noc straszna, Maja dawała czadu. do tego jeszcze noga mnie strasznie bolała i leżeć mogła tylko na jednym boku,bo na plecach nie miałam miejsca-M się za bardzo rozwalił na wyrku;-) Rano też sobie nie pospałam,bo Maja wstała przed6 :dry:

Liza a ta fasolka to po prostu zwykła czy może jakaś saŁAtka z fasolki?

Rox co za przeżycia:szok: NA ostrych dyżurach prawie zawsze tak jest:no: laskę robią,że przyjmą. A nie chcieli Cię wysłac przypadkiem do zwykłego rodzinnego?

Vegas a jak Martynka i Maja?

Hej
Vegas fajnie ze mała sie uczy duzo nowych sluwek, ciagle piszesz ze cos nowego umie:) ale to taki wiek juz:tak:
Klaudix, młoda jak u was?
Lolkak to taka niby sałatka? w każdym badz razie łatwe do zrobienia i nie drogie (jak sie ma fasolke, marchewke i cebule swoją:-p) Jak chcesz potem wstawię przepis.
UMI a gdzie anetka?

Nocka jak ostatnio oki, bez żadnej pobudki! znow;P za to mlody wstal kolo 5:30 ale dalam mu mleko i pospalismy do 6:30 jeszcze.
Ja zaraz jade do GOPSu zawieźć papiery jeszzce i dowod musze im tez dac do skserowania bo zmienilam przecież... M po nocce pospal 1h i 20 min i wlasnie wstal do dzieci, sniadanie sobie robi a potem do brata jedzie zarobic:((
Dobra do później :)

reklama
witam się

Rox ale miałaś wczoraj dzionek huh:huh: biedny boo z tym kleszczem.... no i ta akcja ze służbą zdrowia ehhh brak słów na nich. 3maj się kobito! zapiekanką się nie przejmuj ;) BUZIA

u mnie oki
jakoś leci chociaż mogło być lepiej wiadomo.
moja kuzynka z Francji jest w Pl wiec zajedzie dziś do mnie z dzieciakami. Potem jade do lekarza na tsh usg z Fiolem.
Aktynie.
Miłego!!!

Do góry