reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młodamamusia18 ;) Wici zgubiła ale się znalazł na szczęście bo mój to by mi futro suszył o niego ;)
a co tu tak pusto dziewczyny weekend sie zbliża i płeć niepiękna będzie w domu :D

reklama
pada deszcz pada deszcz ! dzwonią dzwonki sań ! co za radość gdy sanami tak można jechać w daaaaal ! gdy pada deszcz ....

:eek:
Hahahaha wariatka:-D

Witam sie.
Ja spałam wczoraj juz o.. 20:30? :zawstydzona/y: Miki za to zasnol o 18:30... potem pobudka o 1, zjadl i spalismy do 6:30~!:szok: spal równo 12h! :tak:

No i u nas przed rocznicowo ciiiche dni...:dry: taaaaa.... wiedzialam ze jest za pięknie przez te 2 lata, za dlugo... :confused2:

No i u nas przed rocznicowo ciiiche dni...
dry.gif
taaaaa.... wiedzialam ze jest za pięknie przez te 2 lata, za dlugo...
confused8gj.gif
Liza nie przesadzaj :)
ludzie docierają się przez całe swoje życie. Jeszcze nie jedna sprzeczka przed Wami :tak: pogodzicie się! ;) dobrze wiesz..
Vegas na pewno powinnaś reagować jak mała podnosi rękę na kogokolwiek. Nawet jeżeli to tylko taki okres to trzeba myślę uczyć dziecko co wolno czego nie wolno. Ja tam jak pamietam to zawsze byłam stanowcza i reagowałam od razu jak cośbyło nie tak.
beacia życzę Ci abyś dogadała się z mężem. rozmowa dużo daje zwłaszcza szczera :]

Witajcie, my w środę bylismy na kontroli, wczoraj nie miałam dosłownie czasu wiec nie pisałam, podczytywała was tylko. A dziss zdycham bo mnie dziąsło boli nie wiem czemu w ogóle, bo zęba przed nim mam zupełnie zdrowego:confused2:. Masakra jakaś. W niedzielę robię imieniny wiec jutro i dziś będzie wielkie pieczenie:-D.

eve19 przydałaby ci sie chwila wytchnienia bo jesteś znerwicowana wg mnie. Nie pisze tego zeby ci dopiec po prostu jak mnie sie zwala praca, dom i dziecko na głowę to czasem mam serdecznie dość i najchętniej rzuciłabym wypowiedzenie, małego przywiązałabym do kaloryfera, a sama zamknęłabym sie w łazience żeby nic nie słyszec i nikogo nie oglądać, a zaponiałam o T. jego w takich chwilach najchętniej wywaliłabym za drzwi;-). A wystarczy 2-3 godzinki wyłącznie dla siebie i człowiek jak nowy jest. Nagle zaczyna myślec z wyprzedzeniem i z reguły zapobiega wspaniałym i genialnym pomysłom na które wpadają dzieci, bo człowiek przemęczony i poirytowany to jednocześnie człowiek kiepsko myślący

witam sie i ja. noc byle jaka. caly czas myslalam o wczorajszej rozmowie z S. zaczynam watpic czy powinnam z nim byc. Kacper od rana szaleje, a ja juz padam..

liza wspolczuje tych cichych dni.

umi dobrze ze na badaniach ok

eve dobrze ze ten pierscionek sie znalazl. a jak dzis sie czujesz?

beacia o witaj w klubie mnie ostatnio mój T. wnerwia, najchetniej bym go gdzieś wysłała...
Liza o co poszło?

Kinga85 wiesz co u nas to jest tak zawsze ze cos nie tak, pretensje, jestesmy razem bo jestesmy, szczerze niewiem czy go Kocham... ale mniejszosc o wiekszosc ;P
Umi poszlo o to ze tesciowa wczoraj z rana do mnie zadzwonila, odebralam i tam sie zalytala gdzie M, itd i sie zapytala ile byl w pracy, wiec ja powiedzialam ze czwartek i sobota nocka tylko w tym tyg a tak to u mojego brata robi, i sie okazalo ze M powiedzial jej ze roi caly tydzien w pepsi... no i o to poszlo, ona widocnzie do niego zadzwonila badz napisala bo chwile po M napisal sms z wątami, to mu napisalam ze juz wiecej nie bede odbierac tel od tesciowej i mam to w d**ie i niech se sam ja oklamuje. :no: ogolnie on jest dziwny... Kazdy mi mowize stac mnie na odpowiedzialnieszjego chlopa, bądz bardziej zaradnego... Niewiem...

Miki se spi od 10:45.. niech jeszcze z pol godzinki pospi to wieczorem wytrzyma do 19 chociaz ehhhh....

reklama
Kinga85 wiesz co u nas to jest tak zawsze ze cos nie tak, pretensje, jestesmy razem bo jestesmy, szczerze niewiem czy go Kocham... ale mniejszosc o wiekszosc ;P
smutne...

widzę że dziewczyny nie dogadujecie się ze swoimi połówkami
u nas też różnie bywa... jak to w związku, ale predzej czy później dochodzimy do porozumienia. i jest dobrze.

Idę obiad dokończyć
zaraz M wraca.

Do góry